פורסם 2007 באוקטובר 2318 שנים מעוניין להוסיף זיכרון למחשב P4 - 2.4GHZכיום יש כרטיס של 256 DDRאיך אני מברר איזה לוח אם יש לי במחשב על מנת שאוכל לדעת אם אפשרי לשדרג את הזיכרון ל DDR2במידה ולא. על איזה זיכרון DDR אתם ממליצים?המחשב לצורכי עבודה משרדית (מעבד תמלילים, אינטרנט, צריבה...)1 ג'יגה הרץ יספיק לא?תודה והמשך שבוע טוב לכולנו
פורסם 2007 באוקטובר 2318 שנים תוריד את התוכנה CPU-Zתכתוב בגוגל CPU-Z ושם יהיה לך הציפסט שדרכו אפשר להבין באיזה זכרונות הלוח שלך תומך
פורסם 2007 באוקטובר 2318 שנים מחבר תודה רבה אחרי הבדיקה מדובר בלוח אם של MSI דגם MS-6737מבדיקה באתר החברה זה מה שכתוב על הזיכרון והצ'יפסטהרבה זה לא אמר לי למה אני לא חזק בתחום מישהו יכול להגיד לי איזה זיכרון לקחתDDR זה ברור השאלה איזה מהירות תיהיה הכי טובהתודה מראשMain Memory Supports two 184-pin unbuffered DDR333/DDR266/DDR200 or two 168-pin unbuffered PC100/133 SDRAM. Supports up to 2GB memory size. Due to the High Performance Memory design, motherboards or system configurations may or may not operate smoothly at the JEDEC (Joint Electron Device Engineering Council) standard settings (BIOS Default on the motherboard) such as DDR voltage, memory speeds and memory timing. Please confirm and adjust your memory setting in the BIOS accordingly for better system stability. Example: Kingston HyperX DDR500 PC4000 operates at 2.65V, 3-4-4-8, CL=3. For more information about specification of high performance memory modules, please check with your Memory Manufactures for more details. Chipset SIS® 645 Chipset High performance host interface 400MHz. 64-bit high performance DDR 333/266 memory controller. Support AGP 4X/2X interface with fast write transaction. High throughput SiS MuTIOL connect to SiS962L MuTIOL Media I/O.
פורסם 2007 באוקטובר 2318 שנים קנה DDR400 לא תמצא איטי יותר מזה כי כבר לא מייצריםהזכרונות יעבדו ב333 כי הציפסט לא תומך ב400 אבל עדיין יעבדו בסדר גמורבכל אופן שים לב שיש ללוח רק שני סלוטים לזכרונות DDR1 ג"יגה זכרון יספיק בהחלט בהנחה שאתה מתכנן להשאר אם XP ואתה לא משחק משחקים
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים מחבר המון המון תודה רק שאלה אחרונה. יש איזו חברה מומלצת? זיכרון של קינגסטון מגיע ל- 400 ש"ח בערך ליחידה האם אפשר להתפשר על משהו זול יותר?
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים תקנה 2 כאלה:http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=752יעלה לך 300 ש"ח לשני סטיקים של 512.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.