עבור לתוכן

היכן למקם כוננים קשיחים במארז Antec P182 SE?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, :hi:

מארז Antec P182 SE יגיע אליי עוד ימים ספורים.

http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81803

(ביקורת וידאו על Antec P182 (כמעט זהה ל-SE) ניתן למצוא פה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81820)

אני מתלבט היכן למקם שני כונני Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS.

למארז יש שני כלובים המיועדים לכוננים קשיחים; האחד בתחתית המארז, מול ספק הכח, והשני במרכז המארז, מול לוח האם.

ראיתי ביקורות שמקמו כוננים בחלקו תחתון, וכאלה שבמרכזו... איני יודע מה להחליט.

אם למישהו יש נסיון עם המארז - אודה עבור תשובות.

1) האם עדיף למקם שני כוננים בתחתית המארז, כדי שיהיה יותר אוויר במרכז המארז ללוח האם ויתר הכרטיסים?

2) האם עדיף למקם שני כוננים במרכז המארז, כדי שיתקררו בעצמם טוב יותר?

3) האם מיקום כוננים בתחתית המארז יתרום לשקט?

אגב, הבנתי שבמידה ובכלוב במרכז המארז, אין כוננים קשיחים, ניתן למקם עליו מאוורר... אולי גם זו נקודה שכדאי לחשוב עלייה.

תודה רבה! :jump:

פורסם

כמובן שבתחתית המארז הקירור שהם יקבלו יהיה יותר טוב + החום שלקח מהם לא יעבור לכרטיס מסך או מעבד או זכרונות או כל חלק בתא העליון

מיקום בחלק התחתון יגרום לירידה בטמפרטורות , מה שיגרום להורדת מהירות המאווררים מה שיגרום לשקט

פורסם

^ exactly my thoughts

פורסם
  • מחבר

Ronll והפטרון,

כך אעשה.

תודה רבה על תגובתכם. :)

פורסם

כמו שאמרו הכי טוב למטה כי המקום מבודד משאר הרכיבים שאתה רוצה לשמור קרים

שיקול נוסף שאם תשים כרטיסי מסך חדשים וגדולים תצטרך להוריד את הכלוב האמצעי (העליון שמתפרק)

פורסם

שלום חברים, :hi:

מארז Antec P182 SE יגיע אליי עוד ימים ספורים.

http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81803

(ביקורת וידאו על Antec P182 (כמעט זהה ל-SE) ניתן למצוא פה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81820)

אני מתלבט היכן למקם שני כונני Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS.

למארז יש שני כלובים המיועדים לכוננים קשיחים; האחד בתחתית המארז, מול ספק הכח, והשני במרכז המארז, מול לוח האם.

ראיתי ביקורות שמקמו כוננים בחלקו תחתון, וכאלה שבמרכזו... איני יודע מה להחליט.

אם למישהו יש נסיון עם המארז - אודה עבור תשובות.

1) האם עדיף למקם שני כוננים בתחתית המארז, כדי שיהיה יותר אוויר במרכז המארז ללוח האם ויתר הכרטיסים?

2) האם עדיף למקם שני כוננים במרכז המארז, כדי שיתקררו בעצמם טוב יותר?

3) האם מיקום כוננים בתחתית המארז יתרום לשקט?

אגב, הבנתי שבמידה ובכלוב במרכז המארז, אין כוננים קשיחים, ניתן למקם עליו מאוורר... אולי גם זו נקודה שכדאי לחשוב עלייה.

תודה רבה! :jump:

תתחדש ובשעה טובה,הייתי בטוח שאני היחיד עם המארז הזה....

לגבי המיקום אני יחזק את מה שאמרו פה - לך על התא התחתון,הוא

יחזיק את ה-HD קרירים ,בתא האמצעי אם אתה שם HD אתה מוותר על

אופציה לשים מאוורר נוסף - שיקול שלך.

לגבי מאוורר למטה (למרות שלא רשמת) אין שום צורך, התא ישאר קריר

מהאוויר שנכנס מקדימה.

תתחדש

עידו

פורסם

תלוי אם יש לו GTX הוא לא יוכל לשים עוד מאוורר בכל מיקרה

פורסם
  • מחבר

חברים, תודה על תגובותיכם. 8)

גם אני חשבתי שעדיף לחבר את הכוננים הקשיחים בתחתית המארז.

היתה לי התכתבות עם התמיכה של Antec (זריזים מאוד. ענו לי תוך שעה-שעתיים מרגע פניותיי! :yelclap:), ומשום מה הם די ממליצים על מיקום הכוננים במרכז המארז. :s05:

מה דעתכם על דברי התמיכה של Antec? תודה רבה.

הנה הדברים:

Spybar: Before I install all hardware inside, just wanted to know your official recommendation for the location of 2 Hard Drives.

Is it better to put them on the lower cage, right next to the power supply, will the case be cooler this way, since it has more space in the middle? Or should I put 2 Hard Drives in the middle cage, so the hard drive will get more air?

Antec: Putting the hard drives in the upper slots allows you to cool the hard drives more efficiently. There is no front fan for the lower chamber so if you need added cooling for your hard drives I would recommend keeping them in the upper slot. Regards, Jeff Smith Antec Customer Support

Spybar: Mr. Jeff Smith, Thank you very much for your very quick reply! Just some tiny questions... to be sure... thanks.

1) Putting the hard drives in the upper slots, won't raise the temperature of the motherboard, graphic card and sound card?

2) Is there a fan in the upper chamber? And if there is, two hard drives won't block its air?

3) What about the noise? Drives in the lower chamber will cause less noise than drives in the upper chamber? Thank You Very Much for your kind & patient help. Regards.

Antec: Having the hard drives in the upper cage will allow you to cool the hard drive more better. The upper cage has a fan installed into it which will intake air and help cool down the hard drives. Having the hard drives in the upper chamber should not change how noisy the case would be. There is plenty of room for air to flow over the hard drives while installed into the upper cage. Regards, Jeff Smith Antec Customer Support

תתחדש ובשעה טובה,הייתי בטוח שאני היחיד עם המארז הזה....

עידו, שמח להצטרף למשפחת Antec. :xyxthumbs:

פורסם

מה שהוא בעצם אומר זה שלחבר אותם למלע יקרר אותם יותר טוב , שזה ברור , אבל אתה לא צריך קירור מיוחד לHD , אישית אייתי שם את זה למטה בכל מיקרה

אם אלו היו רפטורים אולי כי החום כבד , לא יודע בכל מיקרה

גם לי יש ניסיון טוב מאוד עם התמיכה של ANTEC

ברוך הבא הביתה LOL :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה שהוא בעצם אומר זה שלחבר אותם למלע יקרר אותם יותר טוב , שזה ברור , אבל אתה לא צריך קירור מיוחד לHD , אישית אייתי שם את זה למטה בכל מיקרה

אם אלו היו רפטורים אולי כי החום כבד , לא יודע בכל מיקרה

גם לי יש ניסיון טוב מאוד עם התמיכה של ANTEC

ברוך הבא הביתה LOL :xyxthumbs:

תודה רבה Ronll! 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים