עבור לתוכן

יש פה משתמשי אינטרנט כבלים מרוצים ?

Featured Replies

פורסם

הגיעו מים עד נפש , ואינטרנט זהב יכולים לחפש אותי :xyxthumbs:

השאלה שלי האם כדאי לי גם לעזוב את הכבלים על הדרך ולעבור לאמא בזק ;D

מה דעתכם ?

פורסם

אלא אם כן יש לך בעיות סנכרון חוזרות ונשנות ושלחו לך מליון טכנאים ולא עזר שום דבר,

אני לא רואה שום סיבה לעבור מהוט לבזק

(בעצם... גם אלא אם כן יש לך דיל שמשתלם בצורה טובה על פני הדיל שלך עם הוט, אבל זה שיקול כלכלי נטו)

אני עם האינטרנט בכבלים כבר 7 שנים, מרוצה עד הגג בכל מה שקשור לאיכות הקו.

פורסם

אני במקומך הייתי עובר.

גם לי נמאס מהכבלים וסבלתי מהם מספיק.

פעם שהיה לי ADSL לא הייתה לי בעיה אחת עם האינטרנט.

פורסם

אני משתמש כבלים מרוצה.

פעם בזק היו גרועים כי הם נתנו UPLOAD של 96 לעומת 128 של הכבלים בחבילה הסטנדרטית של 1.5MB.

היום דווקא בזק יותר טובים עם 150, אבל הרבה כבר גם ככה שדרגו ל-2.5/3MB.

אני עם הכבלים משלוש סיבות בעיקר:

1) יש חיבור ללא חייגן

2) זול יותר כי אני לא צריך להחזיק קו טלפון (דילים משולבים עם טלוויזיה לא מעניינים אותי)

3) אני מתעב את הגישה של בזק בנוגע להחלפות והחזרות של ציוד - הם דוחפים ללקוחות שלהם מודמים גרועים (USB) ומנסים לסחוט מהם כסך כדי להחליף, ופעם חייבו את אבא שלי כסף על כבל רשת עלוב כשהוא החזיר את המודם.

פורסם

גם אני מרוצה מהכבלים

1) יש חיבור ללא חייגן

2) זול יותר כי אני לא צריך להחזיק קו טלפון (דילים משולבים עם טלוויזיה לא מעניינים אותי)

3) אני מתעב את הגישה של בזק בנוגע להחלפות והחזרות של ציוד - הם דוחפים ללקוחות שלהם מודמים גרועים (USB) ומנסים לסחוט מהם כסך כדי להחליף

פורסם

גם אני באינטרנט זהב + כבלים ולא מרוצה בכלל... האינטרנט ממש איום ונורא...

אני בקרוב הולך להחליף ספק אולי זה יעזור....

פורסם

אני בכבלים עם 012 על 3mbps ומקבל את מה שאני משלם עליו.

אם כי היו ל-012 תקופות לא טובות לפני כמה חודשים.

עד כמה שידוע לי מהבחינה הזו בזק בינלאומי תהיה הספק הכי חזק.

פורסם
  • מחבר

עדכון :

פתחתי חשבון חדש בבזק בנלאומי , קיבלתי סיסמה והכל .

נשארתי עם תשתית כבלים .

מחר צריך להתקשר לאינטרנט זהב להתנתק .

פורסם

לקוח כבלים מרוצה - חבילת 5/500 + בזק בינלאומי.

פורסם

לקוח כבלים מרוצה!!!

בזק בין לאומי + הוט 5מגה MPLS

אין תקלות כבר 5 שנים

הכי מרוצה שבעולם

חלק לא אוהבים את הוט וחלק כן

לדעתי מה שנראה לי זה שלחלק מהאנשים יש קוים יותר איכותיים ולחלק פחות

ולכן חלק מעדיפים כבלים וחלק ADSL כי לאלה שאצלם אין בעיות ברוב המקרים יש קו תתית תקין ולכן הם מרוצים....

כי איך זה שיש לי 5 שנים כבלים בלי חייגן ואולי היו לי 4 תקלות שהיו קשורות לתשתית (אי סינכרון) או בגלל העומסים בחג סוכות האחרון...

חוץ מזה הכל פיקס...

בADSL האינטרנט מושפע ממרחק המרכזיה למגורים... לכן יש אנשים שגרים יחסית רחוק מהמרכזיה וסובלים מאוד ... אז הם יגידו שADSL חרא?..... כן..!!...

למה? כי ADSL מעפן... והוט יותר טוב... עכשיו שיבואו ישימו אצלם הוט ושכל השכונה תיהיה על הוט אז יהיה להם איטיות יגידו שהוט חרא ... למה?... כי הוט מעפנים...

יש הרבה גורמים שלא תוכלו לשנות וזהו תבדוק מה יותר וטב וזהו על תיסתמך על מה שאנשים אומרים

תנסה ואז תדע מה יותר טוב אצלך...

:hat:

פורסם

אני מרוצה, למרות שעם HOT הייתה לי רק בעיה אחת אבל שולית תוך יומיים שלושה ימים היסתדרה.

אני מאוד מאוכזב מחברת האינטרנט שלי 015, היו שבועיים עם לא קצת יותר בעיית איטיות, אבל זה היסתדר לי אתמול ואני שוב לקוח מרוצה כמו פעם.

ואני מנויי כבר מעל ל-7 שנים.

פורסם

ברוך השם 5 שנים אני בHOT + Netvision ולא היה לי בעיות בכלל

נטויזין שולטים :silly:

פורסם

הרגע חזר לי האינטרנט אחרי 10 שעות שלא היה בגלל שהייתה בעייה של HOT...

הדבר הזה חוזר על עצמו בערך כל שבוע וחצי ובתמיכה אומרים שזאת בעייה שלהם וזה יתוקן במהרה... (זה מה שהם אומרים כל פעם שיש בעייה)

באמת שנמאס לי מזה..

פורסם

הרגע חזר לי האינטרנט אחרי 10 שעות שלא היה בגלל שהייתה בעייה של HOT...

הדבר הזה חוזר על עצמו בערך כל שבוע וחצי ובתמיכה אומרים שזאת בעייה שלהם וזה יתוקן במהרה... (זה מה שהם אומרים כל פעם שיש בעייה)

באמת שנמאס לי מזה..

הוצאת לי את המילים מהפה.

גם לי לא היה אתמול בלילה אינטרנט.

פורסם

אני הייתי משתמש בזק במזך 4 שנים וסבלתי כמו מטורף המזל שלי היה שהיה לי מודם אלקטל פרוץ אז ככה שלא הייתי כמו מסכן צריך לעבוד עם חייגן

בכל מקרה התשתתית של בזק ידועה כגרועה על פי דעתם של גיימרים, כמו כן השיטה בה עובדת ADSL שבאותו קו הפאקטים של שליחה והקבלה זומרים באותו "צינור" דבר הגורם לכך שבעומס של הורדה\העלאה יש עיבוד פאקטים משמע , אי אפשר להוריד ולגלוש בו זמנית, אפשר אבל זה ממש זוועה איך שזה זז

לעומת זאת הכבלים עובדים בשיטה של 2 קווים אחד העלאה ואחד הורדה, איכות מעולה אין עיבוד פאקטים.

אני עברתי לפני 3 שנים לכבלים ויש לי חיוך וממש מרוצה מהאיכות של הקו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים