עבור לתוכן

איטיות מזעזעת ב-012, סבבה. אבל למה הפורטים סגורים?

Featured Replies

פורסם

בימים האחרונים יש לי איטיות קיצונית לחלוטין ומזעזעת ב-012 כבלים, חיבור חייגן עם מודם THOMSON (לא ראוטר).

אני מבין למה הת'רד בן 22 העמודים שאני לא לבד.. אבל משום מה הוא גם מתעקש שהפורטים שלי סגורים?

לצורך הבדיקה (גם של הפורטים וגם של המהירות בכלל) מחקתי לחלוטין מהמחשב את כל האנטי וירוסים/פיירוולים שהיו לי. יש לי כרגע מחשב פתוח לגמרי.

הפייוול של הווינדוז כמובן מבוטל גם הוא.

משום מה ה-utorrent לא מצליח לעבוד עם פורטים פתוחים ולא משנה איזה פורט אני מגדיר לו...

אני בודק כאן: http://www.utorrent.com/testport.php?port=12705

ופשוט כל פורט שאני בוחר - חסום.

שוב - אין שום אנטי וירוס, אין שום פיירוול.

אין ראוטר - יש מודם רגיל

מה/מי עוד יכול לחסום פורטים בכלל? 012? :nixweiss:

פורסם

גם אצלי - פשוט הפך להיות בלתי נסבל ואפילו התקנתי את המחשב מחדש

אבל עדיין מאוד איטי....

נקווה שלמישהו הפתרונים...

פורסם

אין שום בעיה ל-012 לסגור פורטים בדרך אליך. בד"כ הן משתמשים בשיטות יותר מתוחכמות ופחות ברורות, אבל נתקלתי גם בזה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי... אז מה אני יכול לעשות כדי שיהיה לי utorrent שוב?

מה שמוזר זה שאתמול/היום שמתי לב שהפורטים סגורים, אבל מדיי פעם אחרי כמה ניסיונות זה נפתח! חשבתי שזה בגלל שהאנטי וירוס/פיירוול השתגע, אבל עכשיו מחקתי אותו לגמרי וזה עדיין קורה...

פורסם

גם אצלי זה כך, פשוט בלתי נסבל (012+כבלים+חייגן).

כל הספקיות מיישרות קו, אין למי לעבור.

פורסם

עצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לבקש ממישהו קרוב אליך שנמצא בספקית אחרת שיתן לך משתמש וסיסמא לאינטרנט שלו ותתחבר עם זה ואז תבדוק אם יש הבדלים

פורסם

רק בבזק בינלאומי לא חוסמים שום דבר,הספק הנורמלי היחיד שנשאר

בטח ראיתה תתראד בקשר לאיטיות בבזק בינלאומי,הם עובדים על זה

בינתיים זה הסתדר לחלק מהלקוחות או לפחות באזורים מסויימים,אצלי הסתדר

כבר לפני איזה שבוע

פורסם

איזה קטע

בדיוק היום התקשרתי לבזק 014, יס ו012 כדי לבדוק מבצעים ושטויות.

אני ב012 בADSL.

מוריד גם מיוטרנט בטראקרים פרטיים רק דרך ישראלים שמעלים לי ב10-20 קב"ש כל אחד.

אני רואה שאצל כל הספקיות הפירים מורידים על 20-30 קב"ש ורק ב014 בזק בינ"ל מורידים על 180+ !

זה מעצבן!

התקשרתי אל 014 ואמרתי שנאי רוצה להתחבר, הביאו לי מבצע 45 ש"ח לחודש במשך חצי שנה התחייבות לחבילה של 2500/256

אמרתי שזה בגלל שאני ידוע שהם הספקית היחידה שלא חוסמ פורטים של ביטורנט. המוקדנית אמרה שזה נכון בהחלט.

התקשרתי ל012 כדי להתנתק וחיכיתי בהסביבות ה20 דקות כשהעבירו אותי כמו כדור פינג פונג בין מוקד שירות לקוחות, תומכים בכירים, קשרי לוקחות ובולשיט כזה.

בסוף אמרו שיתקשרו מחר כדי לתת צ'אנס אחרון לתומך בכיר לפתור את הבעיה של הפורטים ואם לא יעבוד, הם ינתקו אותי.

חסר להם שלא יתקשרו מחר אחרי 12 בצהריים! בלעט!

בHTTP אני מוריד על 250 רצוף עם 012 וזה אומר שאין לי בעיות בקו וש012 חוסמת רק את הפורטים של ביטורנט.(כל פורט שאני עושה ביוטורנט - (רנדום פורט מודלק) לא עובד!)

גם לעשות OBFUSACATION לא עובד.

וגם הצפנה ביוטורנט לא עובדת.

אבל יש סימן ירוק ביוטורנט ורשום שכל החיבורים מתנהלים כשורה. מוזר. (DHT ולוקל פיר דיסקוברי מכובים.)

מחר בעזרת השם אני סוף סוף אתנתק מהם!

פורסם
  • מחבר

הלוואי שהייתי יכול לעשות את זה, אבל אני "מחוייב" ל-012 עד יוני 2008, כשה"קנס לניתוק" הוא בדיוק העלות החודשית כפול החודשים שנשארו לי = כלומר בדיוק כמו לא להתנתק ופשוט להשאיר את זה "זרוק בצד".

ביזיון.

מעניין אם זה חוקי בכלל.. לא זכור לי שחתמתי על חוזה כששדרגתי את המסלול (מ-750 ל-2.5).

פורסם

אני בבזק בינ"ל והיום התחילו בעיות מעצבנות באינטרנט...הוא נהיה איטי והיוטורנט כל הזמן לא יציב ומתנודנד..בדקתי פורטים והם פתוחים

פורסם

012+moden+חייגן... אי אפשר לגלוש! כל כך איטי :-[

פורסם

אז אתם אומרים שהכל בגלל הספקית?

אני ב012 עם כבלים,ואני כל הזמן מאשים את הwrt54gl שלי שהוא עושה את הבעיות....יש מצב שזה מהספקית?

גם אצלי הוא מראה לעיתים פורטים פתוחים,אך אחרי זמן מה הם שוב נסגרים...מתסכל :s07:

פורסם

תעוף מהחברה הזאת לי היתה אותה בעיה איתם היתחברתי לבזק והבעיה נפתרה

פורסם

איך אני בודק עם הפורטים פתוחים?

פורסם

במיוטורנט לפחות אפשר ללחוץ ctrl+g

ושם יש אפשרות לבדיקה...הוא פותח לך עמוד בדפדפן עם התשובה אם הפורט פתוח או לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים