פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אני ממש בהתחלה...הגעתי לאיפה שמטפלים באלכס, ועכשיו יש לי 70 חיים והחיילים שאיתי נותנים לי תרופה אבל נשארים לי 70 חיים ואני לא מקבל את התרופה ?מה לעשות ?לא השתמשתי בצ'יטים וגם לא ישתמש!!!
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אמ.. בשלב הזה כמעט לא מתבזבזים חיים, תעמוד במפגש של התעלות כמה צעדים אחורה ותרסס וזהו
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים גם לי זה קרה.. הוא אמר לי לקחת עזרה ראשונה והוא לא נתן לי כלום בכלל :\בכל מקרה לא כל כך צריך את זה... זה קל.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים גם לי זה קרה.. זה בטח סתם באג...אבל בעיקרון זה שלב נורא קל...ספוילרהמשחק נורא קצר [6 פרקים] וסוף נורא עצוב.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מחבר אני יודע שזה קלאבל אני מפחד שזה יקרה לי בהמשך המשחק בשבלים שאני כן יצתרך את זה
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים המשחק מלא בבאגים כמו EP-1.כל עוד הבאג הוא בגדר ה-MED KIT אז זה בסדר, תשחק בלי לדאוג.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מהקרון הראשון שאלכס עזרה לי לצאת ממנו ועד הנוף האחרון ( :-X ) לא נתקלתי בבאג אחד אפילו.חוץ מזה,יש פה דיון ראשי למשחק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294145.0תשתמשו בו
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים יש לכם את הבאגים האלה כי אין לכם מקורי.לי יש את המקורי ולא היה לי אף אחד מהבאגים האלה.למען האמת, אתמול שיחקתי בקטע המדובר שוב, והחובש נתן לי את התרופות כמה פעמים. (בכל פעם שהתקרבתי אליו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.