פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים קיבלתי את הצורה, חיברתי את כבל הSATAהצורב האמנם מגיב, ונפתח כשלוחצים על הכפתור, אך אינו מופיע ב"מחשב שלי" ואיני יכול להשתמש בו.לא קיבלתי עם המוצר הנ"ל דיסק/דיסקט.איך להתקין אותו.? מה צריך לעשות כדי שיפעל.?תודה
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים 1. תוודא שחיבור המתח וה SATA מחוזקים היטב.2. תבדוק אם הביוס כן מזהה אותו, כדי לשלול בעיה חומרתית.נ.ב.אתה גם לא אמור לקבל איתו כלום ואין צורך להתקין כלום, הווינדוס אמור לעשות את זה לבד PLUG & PLAY.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מחבר תודה על העזרה, הייתי רוצה לדעת איך בודקים אם הביוס מזהה אותו... כתוב לי בCMOS רק על IDE לא מופיעים בכלל סאטא... איך לבדוק/מה לעשות?תודה,Aviko
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אתה בטוח שחיברת גם את כבל הנתונים? אם כן אז תנסה לחבר את הכבל לחיבור אחר בלוח האם.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מחבר בדקתי, זה מופעל ועדיין לא מזהה...דיברתי עם חבר והוא אמר שצריכים לעשות משהו עם ג'אמפרים, לשחק עם כל הקטע של הSLAVE והMASTER, האם זה נכון, איך לעשות זאת ומה בדיוק לעשות.?כמובן תודה לכל העוזרים המגיבים בדיון זה, אתם עוזרים לי מאוד.שוב תודה,Aviko
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים לא צריך שום ג'מפרים, זה SATA.תנסה להחליף חיבור בלוח האם, אם חיבורי ה-SATA שלך קיימים ב-2 צבעים אז תנסה לחבר את הצורב על החיבור מהצבע השני.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מחבר כדי להבהיר את המצב.למחשב מחובר הארד-דיסק עם כבל IDE, אני מנסה לחבר צורב עם SATA, אמרו לי להוציא ג'מפרים מההרדיסק כדי להעביר אותו לערוץ אחר בשביל שיוכלו לפעול במקביל...ניסיתי להחליף בין החיבורים כבר, זה פשוט לא עובד...תודה,Aviko
פורסם 2007 באוקטובר 2318 שנים מחבר כמה עדכונים:- בעיה חומרתית בצורב עצמו נשללה- חיברתי למערכת אחרת והכל עובד חלק.- ניסיתי כמו שאמרו פה להפעיל את הSATA בביוס, הפעלתי אבל עדיין לא מופיע כלום...- חשבתי על כך, שאולי שכשהתקינו לי את הלוח אם במחשב, מבחינה תוכנתית לא התקינו תמיכה בביוס או משהו כזה. יכול להיות?- יכול להיות שאולי יש התקני SATA שונים והלוח לא תומך בזה של הצורה או משהו דומה שכזה?מה עוד אני יכול לעשות?תודה על העזרה..Aviko
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.