עבור לתוכן

בעיה רצינית ב-BLUETOOTH צריך עזרה מהמומחים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי משדר BLUETOOTH בUSB של המחשב עכשיו ככה החלפתי לוח למחשב שלי של חברת ASUS לפניי שהחלפתי את הלוח עשיתי במנהל התקנים

ל-Generic Bluetooth Radios לא זמין לפעמים הייתי מכבה אותו כי זה היה מציק ועכשיו אחריי שהחלפתי לוח ה-BLUETOOTH לא מזוהה אצלי יותר כעיקרון לדעתי זה בגלל שה-Generic Bluetooth Radios השארתי אותו על לא זמין ועכשיו לא מופיע לי במנהל ההתקנים שום דבר שקשור לBLUETOOTH ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר יש לציין שאני מחבר דברים אחרים ל-USB הם עובדים מצויין. האם יש איזה שיטה להפעיל את ה-Generic Bluetooth Radios חוץ ממנהל ההתקנים והאם יש שיטה כלשהי שזה יסתדר לי? תודה רבה לכל מי שעוזר לי.

פורסם

אם החלפת לוח, הנתונים שהגדרת בלוח הקודם אינם רלוונטיים ולכן אין בעיה עם הגדרות מהעבר. האם ההתקנה של הדרייבר מסתיימת? או שהוא יוצא באמצע? יכול להיות שיש בעיה בהתקנה והוא עולה ב-DISABLE במנהל ההתקנים. האם ה-BT DEVICE עובד על מחשב אחר? תוריד דרייבר מאתר היצרנית ותנסה שוב.

פורסם
  • מחבר

ההתקנה של הדרייבר מסתיימת אבל הוא רושם לי שלא נמצא משדר BLUETOOTH שמחובר למחשב והוא כן מחובר ופשוט הוא לא מופיע במנהל ההתקנים שהוא מצא אותו

פורסם

תנסה את מה שהוצע כאן:

מה שאני ממליץ זה לשנות את הקובץ הזה

לפני שאתה מתקין שוב

Rename the %WINDIR%\inf\Bth.inf file to Bth.bak

ואז תתקין קובץ זה הוא של וינדוס ולעתים גורם לבעיות בהתקנת מוצרי BLUETOOTH

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

ניסית אבל זה לא עזר

פורסם

ניסית את ה-DEVICE הזה על מחשב אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים