עבור לתוכן

אני ולינוקס (מנקודת ראיה של טכנאי מחשבים)

Featured Replies

פורסם

שים את הISO בתיקייה של WUBI או שב08.04 הWUBI נימצא בתוך הדיסק אז פשוט תפעיל את הWUBI משם ואז זה יתקין לך לבד מהדיסק ולא יוריד חדש.

• תגובות 82
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לWUBI יש רק יתרונות

ההסתמכות על מערכת קבצים של מיקרוזיפת היא בהחלט יתרון :kopfpatsch:

פורסם

כאילו שזה ממש משנה...

פורסם

למישהו יש מושג איך לעשות שאובנטו לא יבקש סיסמא כל הזמן? שביכלל לא יבקש סיסמא, הורדתי כבר שבהדלקה הוא לא יבקש, אבל איך להוריד בשער הדברים?

פורסם

אם זה מציק לך בשומר מסך כמו שזה הציק לי אם SUSE בהתחלה

אז תחפש את המקום שמגדירים כרטיס מסך ובהנחה שזה כמו בSUSE שם אתה יכול לבטל סיסמה לשומר מסך

במנהל הורדות לא בדקתי אז את זה אני לא יודע

פורסם

אם אני לא טועה, ברגע שתעיף את הסיסמא שלך הוא לא יבקש סיסמא

פורסם

ואיך אני עושה את זה?

פורסם

בלינוקס אתה צריך לכתוב סיסמה אם אתה רוצה להתקין או לשנות משהו ... אם אתה לא רוצה אז תמיד תהיה כמשתמש root אבל זה לא מומלץ , כי אם יש בעיה במערכת אז המשתמש השני נדפק ונשאר הroot - ועם הroot אתה יכול להוסיף עוד משתמשים :)

לא כדאי לך להשאר כroot כל הזמן :D

פורסם

ואני יכול איכשהו לבטל את הסיסמא למשתמש הרגיל?

פורסם

root זה משתמש על , המשתמש השני זה משתמש רגיל .. בתור משתמש רגיל אתה צריך להשתמש בסיסמה של הroot כדי לעשות מה שאתה רוצה .

הבנת מה כתבתי לפני זה xD ?

פורסם

אבל זה לא נכון אז תפסיק לרשום שטיות, תודה.

לבחור עם הסיסמא, חפש בהגדרות (טאב שלישי, סרגל עליון) בטח יש לך משהו עם משתמשים, אם לא תמצא תגיד ואני כבר אעזור לך

מה שכן, אם תרצה לעשות פעולות שדורשות רוט, עדיין תצטרך לרשום SUDO [בטרמינל] או ללחוץ אנטר [במידה וזה אשף גראפי כלשהו] ללא הזנת סיסמא

פורסם

מה שטויות ??

בהפעלה הוא כבר עשה שהמערכת לא תבקש סיסמה , ובכל מקרה תמיד הוא יהיה חייב לכתוב su או sudo במקרה של אובונטו!

פורסם

אמרתי כבר. ובכל זאת, זה לא אותו דבר כמו לעבוד בROOT

בכל מקרה, כרגע נזכרתי בעוד שיטה, תן לי את הפלט של VISUDO

פורסם

לפחות אל תגיד שאני כותב שטויות ...

הפקודה הזאת נועלת שקשור לroot?

פורסם

root זה משתמש על , המשתמש השני זה משתמש רגיל .. בתור משתמש רגיל אתה צריך להשתמש בסיסמה של הroot כדי לעשות מה שאתה רוצה .

הבנת מה כתבתי לפני זה xD ?

שטות, באובונטו למעשה אין ROOT, יש כזה משתמש אבל הוא לא מוגדר, אתה קודם צריך לשים לו סיסמא.

כשאתה עושה SUDO אתה בעצם מכניס את הסיסמא של היוזר שלך ואתה מקבל הרשאות של רוט, אתה לא מזדהה לרוט!

המשתמש השני הוא גם לא משתמש רגיל, הוא פשוט משתמש.

בלינוקס אתה צריך לכתוב סיסמה אם אתה רוצה להתקין או לשנות משהו ... אם אתה לא רוצה אז תמיד תהיה כמשתמש root אבל זה לא מומלץ , כי אם יש בעיה במערכת אז המשתמש השני נדפק ונשאר הroot - ועם הroot אתה יכול להוסיף עוד משתמשים :)

לא כדאי לך להשאר כroot כל הזמן :D

שוב, אם אתה לא רוצה, אתה לא תיהיה משתמש ROOT כי הוא משתמש נפרד וכמו שאמרתי, באובונטו אתה לא ממש תוכל להיות ROOT מבלי להגדיר אותו.

בקשר למשפט השני שלך - לא הבנתי מה בידיוק רצית :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים