עבור לתוכן

אני ולינוקס (מנקודת ראיה של טכנאי מחשבים)

Featured Replies

פורסם

הבטא דפקה לי את הMBR פעם אחת והBOOT לא עבד פעמיים

7.10 עובד מעולה

• תגובות 82
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני התקנתי דרך Wubi!

תנסה גם אתה TheReaper, ההבדלים בין התקנה רגילה לWubi, זה שWubi לא מעלה את הUBUNTU דרך GRUB אלה דרך WINDOWS BOOTLOADER כמו שיש לVISTA וXP, וזה משתמש בכונן וירטואלי.

זה פשוט מדהים!

שמתי שיהיה 4 Workspace, וזה ממש נוח.

גם שמתי את האפקטים על הכי גבוהה.

תתחדש ;D

נכון היה קשה להתקין ? :P

כן :D זה גם גזל 15 דקות מחיי (אני לא מגזים)

פורסם

מעניין... אבל לפי האתר זה נשמע בדיוק כמו VIRTUAL BOX VMWARE ודומיה רק שההבדל שWUBI מוקדש ללינוקס

פורסם

וזה פועל כשWINDOWS כבויה, ככה שהביצועים מעולים, ויש את החומרה האמיתית.

פורסם

לפי האתר הראשי-

Wubi Internals

How does Wubi work?

Wubi adds an entry to the Windows boot menu which allows you to run Linux. Ubuntu is installed within a file in the windows file system (c:\ubuntu\disks\root.disk), this file is seen by Linux as a real hard disk.

Is this running Ubuntu within a virtual environment or something similar?

No. This is a real installation, the only difference is that Ubuntu is installed within a file as opposed to being installed within its own partition. Thus we spare you the trouble to create a free partition for Ubuntu. And we spare you the trouble to have to burn a CD-Rom.

מה שמביא אותי לשאלה הבאה:

למה לא כל ההוצאות מתקינות את עצמן ככה? (עם בחירה כמובן)

פורסם

אם כל ההפצות יהיו אותו דבר מבחינת התקנה איפה כל האקשן ;D ?

חלק מההפצות צריכול להיות למתקדמים ... ואני בטוח שגם מתחילים יצליחו להתקין אותן עם מדריך או משהו ...

פורסם

השאלה איפה החלק למתקדם מתחיל....

לדעתי ההתקנה צריכה להיות כמה שיותר פשוטה (אם הם רוצים מתישהו לתפוס חלק יותר גדול מ1%)

פורסם

עם wubi ההתקנה הכי פשוטה שיש , מה שהם צריכים עכשיו זה תוכנות מסחריות שאנשים אוהבים xD

פורסם

בדיוק, יש מלא תוכנות עם שמות מוזרים, המשתמשים פשוטים אוהבים שמות ממוסחרים :smile1:

אין לי בעיה עם התקנה ללא GUI, אבל אני לא אוהב את הGRUB.

פורסם

הWEBI הוא די חדש, ואם אני לא טועה, הוא פותח לאובונטו. סביר להניח שבזמן הקרוב עוד ועוד הפצות ישתמשו בזה

פורסם

למה אתה לא אוהב את GRUB ? אתה רק בוחר שם את מערכת ההפעלה שאתה רוצה להריץ, לא שאתה עושה עם GRUB יותר מזה xD

וWUBI כבר לא חדש ... אם אתם רוצים יש תוכנה דומה לdebian :)

פורסם

אני לא אוהב את הGRUB כי הוא דופק את הMBR ואת הגישה לWINDOWS (או שאני עושה את זה :smile1:)

WUBI, יגיע מובנה עם 08.04 אבל ניתן להוריד רק את התוכנה ולשים לו ISO של גרסא ישנה יותר.

עריכה: למישהו יש מושג למה "Trigger Scale" לא עובד לי? כתוב שהוא נידלק על ידי Shift + Alt +Up, יכול להיות שזה ביגלל שהגדרתי שהחלפת שפה תהיה ALT + SHIFT?

פורסם

לWUBI יש רק יתרונות

אין GRUB... ואני מזכיר שהוא דפק לי את המחשב כבר 3 פעמים

מוריד את הגרסא החדשה ביותר המתאימה לך

הסרה קלה

וזה לא שההפצות משתמשות בWUBI. WUBI פשוט שם

פורסם

אני ממליץ לך להוריד 08.04 (או כל גרסא אחרת + WUBI) ממראה טובה, כי קראתי שלרוב ההורדה שWUBI עושה היא ממש איטית.

פורסם

צודק היא באמת איטית...

בכל מקרה לא ראיתי דרך להוסיף ISO משלי ואני לא כזה לחוץ בזמן... אני אנסה עכשיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים