פורסם 2008 במרץ 2617 שנים אולי בגלל שלכל תוכנה בלינוקס יש 1000 ב-WIN לבחירה, לא חשבת על זה?גם בלינוקס יש היום מלא תוכנות לאותה מטרה מה ההבדל ? פשוט בלינוקס היום יותר קל להתקין את זה לא צריך לחפש להוריד ואז לגרום לה לפעול מבחינת הגנה
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים גם בלינוקס יש היום מלא תוכנות לאותה מטרה מה ההבדל ? פשוט בלינוקס היום יותר קל להתקין את זה לא צריך לחפש להוריד ואז לגרום לה לפעול מבחינת הגנה לא הבנתי, מה הקושי בללחוץ על "setup"?
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים מי שחושב שיותר קל להתקין תוכנה בלינוקס כנראה חי בלפלנד או משהו כזהההתחזות ההזאת שאתה מדבר עליה יכול להיות בשני מצבים או ע"י SPOOFING שזה אומר שכל פאקטה שקיבלתי הגיעה מכתובת מזוייפת שכל אחד יכול לזייף היום הצורה השניה זה MEN IN THE MIDDLE ATTACK שזה השתלטות של גורם לא רצוי על מכונה שמאושרת ב פיירוואל או על נקודה בדרך שלך אבל זה יותר נדיר אלה הן לא הדרכים היחידות לעשות את זה, ולא הפרצות היחידות שאפשריות בפיירוולים.עם Spoofing לא תגיע רחוק כי הפאקט, מן הסתם, לא יחזור אליך. בכל אופן זה _ממש_ לא רלוונטי לאשכול הזה.עריכה: אגב כך, לא דיברתי על שום התחזות... ???
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים ^^ בלינוקס הגענו למצב שפשוט מסמנים בV תוכנה שרוצים להתקין ואז לוחצים על Install או apply .... וזה מתקין , בלי Next וכל זה . ונתייחס גם להסרה להוריד את הV ולאשר גם דרך פקודה זה לא אומר שזה קשה , וגם תלוי בהפצות ..
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים ^^ בלינוקס הגענו למצב שפשוט מסמנים בV תוכנה שרוצים להתקין ואז לוחצים על Install או apply .... וזה מתקין , בלי Next וכל זה . ונתייחס גם להסרה להוריד את הV ולאשר גם דרך פקודה זה לא אומר שזה קשה , וגם תלוי בהפצות .. בחייכם...? אני רוצה לראות איך תבצע התקנה בלינוקס לתוכנות מקצועיות כגון: פוטושופ, 3D מקס, מאיה, אביד אם היו גרסאות ללינוקס! ולא תוכנות ילדים כמו גימפ, אופן-אופיס וכל התוכנות צעצוע האלו.
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים בחייכם...? אני רוצה לראות איך תבצע התקנה בלינוקס לתוכנות מקצועיות כגון: פוטושופ, 3D מקס, מאיה, אביד אם היו גרסאות ללינוקס! ולא תוכנות ילדים כמו גימפ, אופן-אופיס וכל התוכנות צעצוע האלו. למה זה צריך להיות שונה ... אם יש להתקנה כל מיני שאלות שתשאל ... בקשר ל"תוכנות ילדים" אני די מסכים נקווה שזה הולך להשתפר,לא ? וסתם משהו עם wine , באובונטו : http://news.softpedia.com/news/Install-Photoshop-CS2-on-Your-Ubuntu-PC-77260.shtml החלק הראשון מתייחס להתקנת wine , והחלק השני מתייחס להתקנת פוטושופ עם wine שזה פשוט עד כדי כך שגם מתחילים יוכלו להתקין כמו שתראו בלינק. עדיין יש nextים וכל זה , אבל לפחות התקנתם פוטושופ
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים אולי בגלל שלכל תוכנה בלינוקס יש 1000 ב-WIN לבחירה, לא חשבת על זה?יש היום גם הרבה תכנות ללינוקס נכון שלא הכמות של חלונות אבל הרבה בחייכם...? אני רוצה לראות איך תבצע התקנה בלינוקס לתוכנות מקצועיות כגון: פוטושופ, 3D מקס, מאיה, אביד אם היו גרסאות ללינוקס!ולא תוכנות ילדים כמו גימפ, אופן-אופיס וכל התוכנות צעצוע האלו.זה שיש תכנות שלא יספקו מקצוענים שהם גם ככה המיעוט לא עושה אותם ללא טובות אופן אופיס וגימפ מתאימות לקהל הרגיל שלא צריך יותר מזה ובטח בעלות תועלת רק תבדוק כמה פוטושופ ואופיס עולים היום וזה מול חינם
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים אולי בגלל שלכל תוכנה בלינוקס יש 1000 ב-WIN לבחירה, לא חשבת על זה?עזוב אותך 1000. תן 5 תוכנות לקריאת קובץ pdf בחלונות
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים האמתי שיש ...ושנית כולם טובים מהתחליפים שיש בלינוקס מנסיון ...גם זה קשור למי צריך את מה .. מה משתמש פשוט רוצה ? לקרוא,לחפש,אולי גם לסמן ולהעתיק ...וגם למה 1000 תוכנות שקשורות לנושא אחד אם משתמשים רק באחד או שתיים ? ללינוקס יש מלא תוכנות וזה ברור שיותר מ1000, רוצה אחת שקשורה לנושא מסוים אז תגיד אני יביא לך רשימה ..
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים עד היום לא נתקלתי בבעיה בלינוקס בלתי פתירה בקלות יחסית חוץ מעניין המשחקי מחשב יש דברים שאולי קצת מעצבנים כמו להפעיל קובץ ווידיאו מאתר בVLC במקום שזה יפעל ישר אבל ברוב הדברים אין לי בעיות בכלל כרגע הבעיה היחידה שלי זה שעוד לא הצלחתי להפעיל את הכרטיס טלוויזיה אבל הרבה מזה כי פשוט לא היה לי כוח לקרוא ולנסות דברים כי אני כמאת לא צופה בטלוויזיה גם ככה אז שיש משחק ספורט פה ושם אני מעלה את ויסטה עד שיהיה לי כוח לפתור את הבעיה
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים תראה טלוויזיה בטלוויזיה למשחקי מחשב יש את cedega , למרות שהגירסה שבה מותר להשתמש בחינם לא יציבה .
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים כרגע משחקי מחשב לא מעניינים אותי אני מעדיף משחקי גימקיוב וWII ככה שזה לא בעיה רצינית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.