עבור לתוכן

המלצה לשדרוג מפרט קיים עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום חברים , אני שוקל אולי לשדרג את המחשב הנוכחי שלי באמצעות קניית כרטיס מסך 8800 GTS.

השאלה היא האם החלפת הכרטיס מסך תספיק לי בשביל לשחק במשחקים של היום (World In Conflict , BioShock , etc.) בצורה טובה?

תודה מראש.

פורסם

קודם כול תצטרך להגיד לנו מה יש לך עכשיו (כולל מארז וספק).

פורסם
  • מחבר

קודם כול תצטרך להגיד לנו מה יש לך עכשיו (כולל מארז וספק).

המארז והספק שלי כמו שאר המפרט שלי , מצוין בצד ימין עם כל הפרטים שלי.

פורסם

8800GTS יעזור מאוד, אבל לפי דעתי הגיע הזמן שתחליף את ה:מעבד,לוח אם וזיכרון. אני אומר את זה מכיוון שיש לי גם מערכת דומה מאוד

והיא מתקשה מאוד עם המשחקים החדשים.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת יעזור מאוד?

אם זה עוזר מאוד , אז למה אני צריך להחליף את כל המחשב?

פורסם

המערכת בסכ"ה תפעל יותר טוב, אבל יהיה צוואר בקבוק רציני.

אולי כדאי שכרגע תקנה 8800GTS ותוך כמה חודשים תשדרג את שאר המערכת.

פורסם
  • מחבר

אז אני חוזר לשאלה המקורית שלי:

האם מספיק להחליף את הכרטיס מסך או שצריך להחליף את כל המערכת כבר?

פורסם

אני מעריך שלכמה חודשים, יספיק לך רק לקנות כרטיס מסך. אבל לא יותר מזה, לדוגמא: המחשב עומד בקושי בדרישות המינימליות של CRYSIS.

פורסם

תוסיף 1GB זכרון (בערך 300 שקל לDDR1), קנה מעבד כפול ליבה ל939 (חפש בטריידזון - ואם לא, איביי זה גם אופציה. אתה יכול ב80$ למצוא X2 3800+).

שאר הכסף - לכרטיס מסך.

אני הייתי מתאפק קצת כי גם ככה יש לך כרטיס מאוד חזק שלא בדיוק מתקשה במשחקים חדשים - ויחזיק יפה CRYSIS ושאר מרעין בישין. בוא נראה מה אמור לצאת עד סוף נובמבר, בעיקר ה8800GTS המשופר מסקרן אותי מאוד. הדרישות המינימליות של CRYSIS נמוכות בהרבה מ7800GT, מה אתם עושים צחוק, הכרטיס הזה הוא מעבר לדרישות RECOMMENDED, הבעיה היא שהוא לא תומך DX10.

אם היית על 6600GT ורוצה משחקים, הייתי אומר לך כבר עכשיו לקנות 2900PRO ולא להתאפק, אבל עם 7800GT... תחכה.

יש לך חרא של ספק כח. ממש זבל. אני הייתי מציע שתשדרג גם אותו על הדרך, אבל יכול להיות שזאת לא אופציה מבחינת תקציב. הוא ממש מתחת לגבולי, עם איזה 17A על המסילת 12V.

הכי זול שתוכל לקנות זה HEC TRT 400 עם 15+16A על שתי מסילות.

דבר נוסף:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

חסרים הרבה פרטים בכותרת.

השלם אותם או שהנושא ינעל.

פורסם
  • מחבר

תוסיף 1GB זכרון (בערך 300 שקל לDDR1), קנה מעבד כפול ליבה ל939 (חפש בטריידזון - ואם לא, איביי זה גם אופציה. אתה יכול ב80$ למצוא X2 3800+).

שאר הכסף - לכרטיס מסך.

אני הייתי מתאפק קצת כי גם ככה יש לך כרטיס מאוד חזק שלא בדיוק מתקשה במשחקים חדשים - ויחזיק יפה CRYSIS ושאר מרעין בישין. בוא נראה מה אמור לצאת עד סוף נובמבר, בעיקר ה8800GTS המשופר מסקרן אותי מאוד. הדרישות המינימליות של CRYSIS נמוכות בהרבה מ7800GT, מה אתם עושים צחוק, הכרטיס הזה הוא מעבר לדרישות RECOMMENDED, הבעיה היא שהוא לא תומך DX10.

אם היית על 6600GT ורוצה משחקים, הייתי אומר לך כבר עכשיו לקנות 2900PRO ולא להתאפק, אבל עם 7800GT... תחכה.

יש לך חרא של ספק כח. ממש זבל. אני הייתי מציע שתשדרג גם אותו על הדרך, אבל יכול להיות שזאת לא אופציה מבחינת תקציב. הוא ממש מתחת לגבולי, עם איזה 17A על המסילת 12V.

הכי זול שתוכל לקנות זה HEC TRT 400 עם 15+16A על שתי מסילות.

דבר נוסף:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

חסרים הרבה פרטים בכותרת.

השלם אותם או שהנושא ינעל.

דבר ראשון תודה רבה.

דבר שני , האם היית ממליץ לחכות קצת , לחסוך ולקנות מחשב חדש?

השאלה היא לכמה זמן יחזיקו השיפורים הנ"ל שציינת.

פורסם

דבר ראשון תודה רבה.

דבר שני , האם היית ממליץ לחכות קצת , לחסוך ולקנות מחשב חדש?

השאלה היא לכמה זמן יחזיקו השיפורים הנ"ל שציינת.

אין פה ערובה לזמן שהמחשב יחזיק אבל אם תרחיב זיכרון ותחליף את הספק כוח זה יכול קצת לעזור אבל לא לעשות פלאים

הבעיה עם השידרוג שאתה שאלת לגבי הכרטיס מסך הוא שאתה כמעט שלא תרגיש בהבדל, אני אומר את זה מנסיון כי חבר שלי היה בנעליים שלך,

מערכת של AMD 3500 @ 2.6-2.7GHZ וכ.מסך של 6600GT EXTREME של LEADTEK, שהוא החליף ל 8800GTS הוא כמעט לא הרגיש הבדל וזה בגלל המעבד, אז הוא התבאס קצת, אבל מצא מעבד מיד שניה של 4600X2 והכל עובד יפה עכשיו

בקיצור - או שתחכה למחשב חדש כי הכרטיס שיש לך כרגע הוא גם ככה סבבה(מומלץ!!) , או שתעשה שידרוג יותר רחב ממה שחשבת בכיוון של מעבד+זיכרון+ספק+כ.מסך

פורסם
  • מחבר

אין פה ערובה לזמן שהמחשב יחזיק אבל אם תרחיב זיכרון ותחליף את הספק כוח זה יכול קצת לעזור אבל לא לעשות פלאים

הבעיה עם השידרוג שאתה שאלת לגבי הכרטיס מסך הוא שאתה כמעט שלא תרגיש בהבדל, אני אומר את זה מנסיון כי חבר שלי היה בנעליים שלך,

מערכת של AMD 3500 @ 2.6-2.7GHZ וכ.מסך של 6600GT EXTREME של LEADTEK, שהוא החליף ל 8800GTS הוא כמעט לא הרגיש הבדל וזה בגלל המעבד, אז הוא התבאס קצת, אבל מצא מעבד מיד שניה של 4600X2 והכל עובד יפה עכשיו

בקיצור - או שתחכה למחשב חדש כי הכרטיס שיש לך כרגע הוא גם ככה סבבה(מומלץ!!) , או שתעשה שידרוג יותר רחב ממה שחשבת בכיוון של מעבד+זיכרון+ספק+כ.מסך

הבנתי , אז כנראה שכדאי באמת לחכות עוד קצת ולשדרג באופן רציני. המון המון תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים