פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים אני מעלה את המשחק ואחרי שאני בוחר להתחיל משחק חדש ואז בוחר את הרמה פשוט המחשב חושב שניה ועושה ריסט מעצמו ניסיתי כמה פעמים וזה עושה אותו דבר המחשב עושה ריסט איך שאני בא להתחיל את המשחק יש לי כרטיס מסך 7800GTX והדרייבר הכי חדש ו- 1 ג'יגה זיכרון של קורסייר ומעבד דואל קור 3.0 לפי הדרישות מערכת זה אמור לעלות לי עם מחשב כזה, למישהו פה זה גם קרה? ניסיתי למחוק ולהתקין ולא עוזר
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מה הטמפרטורות של המחשב במנוחה\מאמץ?המשחק מקורי? עם כן תנסה אותו במחשב אחר ותיראה עם הוא עובד לך עם לא אז תיפנה לחנות שקניתה מימנו ותבקש החלפה, כמובן עם הנזק הוא לא ניגרם ביגללך.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר שאני מעלה את המשחק המעבד מגיע ל100 אחוז בשימוש שזה לא הגיוניבגלל זה כנראה הוא עושה ריסטאבל השאלה שלי איך מנתקים את האפשרות שהמעבד יעשה ריסט בעצמו שהוא במאמץ כי יש אפשרות כזאת או בווינדוס או בDEL של הביוס
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים פי 2 מהדרישות לעומת ביושוק ,אם המצב היה הפוך אני מכיר לא מעט אנשים שהיו משדרגים את המחשב שלהם.במקרה הנ"ל ,המשחק הזה לדעתי לא שווה את זה.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים במקרה הנ"ל ,המשחק הזה לדעתי לא שווה את זה.כנראה שלא שיחקת כי זה אחד המשחקים הטובים שיש עכשיו בשוק... ומה לעשות הוא מאוד כבד
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים דווקא שיחקתי בו (במחשב של אחי)מבחינתי הוא די מטופש וחסר כל תוכןאז מגניב לירות ללא הפסקה ,אבל אחרי לא הרבה זמן זה כבר משעמם.במקס פיין זה היה לפחות עם סטייל.
פורסם 2007 באוקטובר 2318 שנים מחבר טוב לאחר שחרשתי את הרשת הבנתי שלעוד הרבה אנשים זה קרהרק תרשמו בגוגל את השם של המשחק וריסט וזה ימצא לכם 7 עמודים מפורומים שונים חחוזה גם לא קשור לזיכרון כי ראיתי הרבה תגובות של אנשים שיש להם 2 ואפיילו 4 גיגה זיכרוןבכל אופן זה גם בפורום הרישמי של המשחק יש אלפי אנשים שאמרו את זה ואני מכיר אנשים שהעלו את זה על 1 גיגה אז כנראה זה איזה פאק של המשחק בכל מקרה אני התייאשתי מלנסות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.