עבור לתוכן

Blizzard מתכננים עדכון גרפיקה ל-World of Warcraft?

Featured Replies

פורסם

אני מסתכל על ה-Screenshots של חבילת הרחבה החדשה wrath of the lich king ואני מוכן להישבע שהגרפיקה נראת הרבה יותר טוב. האם מתוכנן עדכון גרפיקה או שמדובר בתעתועי הדמיון?

תסתכלו ותשפטו.

http://www.wow-europe.com/wrath/screenshots.xml

פורסם

תשנה את הכותרת זה נראה כאילו פרסמת שהם הכריזו על זה...

כן לפי מה שאפשר לראות הגרפיקה ב-wotlk תהיה משופרת.

אם אני לא טועה הם דיברו על זה קצת בבליזקון, אבל השיפור לא גדול במיוחד.

פורסם

wow הוא משחק שנועד למכר מישתמשים כדי שימשיכו לשחק במשחק ולשלם תשלום חודשי וזה מופיע בכל אספקט של המשחק

לכן אני ממליץ לכולם להתרחק מהמשחק כמו אש

מדבר paladin lvl60+tbc לשעבר

תאמינו לי ליפני שתגלו בעצמכם

פורסם

רק 60 ויש לך TBC? :P

אני בעצמי לא רואה שיפור בגראפיקה וזה מאוד חבל כי היא מאוד לא טובה ועם עדכון הולם הרבה יותר אנשים היו משחקים בו ובכלל כולם היו נהנים יותר.

מה שגם למי שהחיים חשובים להתרחק מהמשחק הזה הוא ממקר בצורה שאיאפשר לתאר!

פורסם

אני שחקתי בו בשרתים הפרוצים ולא התמכרתי בכלל זה נראה משעמם

ואני מדבר בתור אחד ששיחק בכל המשחקים ש BLIZZARD מוציאה

פורסם

המשחק הזה ממכר בצורה נוראית! היו לי שני 60 (HUNTER, PALADIN) ועוד כמה דמויות בטווח ה20-50 וכשיצא הTBC החלטתי לפרוש.

המשחק כ"כ חוזר על עצמו וב60 פשוט אין יותר חיים....נכנסים לגילדה של ריידים בשביל הDROP וזהו. סוף החיים האמיתיים. רק ריידים כל היום. אי אפשר לצאת באמצע רייד, אישתי מאיימת עם סכין מטבח....אין לילה, אין יום... פשוט נורא! אני שמח שזה מאחורי....

פורסם

:lol:סכין מטבח...

המשחק הזה מעולם לא עניין אותי וכנראה שלעולם לא יצליח.

פורסם

בעע נכנסתי אליו עכשיו...באמת ממכר אבל אני משתדל לרסן תעצמי חחחח

פורסם

אז... מי מסביר לי על מה המהומה ?

שיחקתי (בלי לשלם) וזה כזה לא מעניין.. פשוט לא משך אותי, והגעתי לרמה 5 שלא תחשבו שייצאתי אחרי שוט אחד.

פורסם
  • מחבר

תשנה את הכותרת זה נראה כאילו פרסמת שהם הכריזו על זה...

כן לפי מה שאפשר לראות הגרפיקה ב-wotlk תהיה משופרת.

אם אני לא טועה הם דיברו על זה קצת בבליזקון, אבל השיפור לא גדול במיוחד.

למד לקרוא. כתבתי סימן שאלה בסוף.

פורסם

אז... מי מסביר לי על מה המהומה ?

שיחקתי (בלי לשלם) וזה כזה לא מעניין.. פשוט לא משך אותי, והגעתי לרמה 5 שלא תחשבו שייצאתי אחרי שוט אחד.

חחחח השרתים הפרוצים בכלל לא דומים לשרתים הרגילים. אין בכלל מה להשוות. ה- lvl 5 שהגעת אליו (שגם ככה לא נחשב לכלום), ממש לא משקף lvl 5 במשחק.

קניתי את המשחק וגם את ה- BC (פעמיים, יש גם לאח שלי חשבון), ולמרות ששיחקתי בו כמה חודשים ויש לי 2 דמויות יחסית מתקדמות(lvl 64 mage, lvl 54 priest), אני לא ממש נמשך למשחק. חבר שלי למשל, כבר משחק יותר משנתיים רצוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים