עבור לתוכן

מפרט ל HTPC עד 4K עם דרישות מיוחדות

Featured Replies

פורסם

כוונתי הייתה רק כי לא ניתן יהיה לחבר לכרטיס ה-PVR-500 חיבורי-אנטנות (מסוג .Coax) מ-2 ממירים שונים - מאחר ויש לו רק חיבור-אנטנה (מסוג .Coax) אחד.

ומאידך סביר כי ניתן יהיה לחבר לכרטיס זה (וייתכן כי אף לכרטיסים החד-טיונריים) 2 ממירים בדרכים אחרות.

פורסם
  • מחבר

תודה שוב לעוזרים - בדקתי את ה PVR500 הוא נראה אחלה, בחו"ל הוא עולה 150$ ככה שאני שוקל לקנות בחו"ל ולשלוח אותו לארץ.

דבר אחד אני רוצה כן לברר, עם שני PVR150 אני מקבל את אותן אופציות בדיוק ? אם כן זה נראה לי עדיף מבחינת מחיר, והחיסכון במקום לא ממש משנה לי. (ואני מקבל 2 ערכות שלטים :) )

הדבר היחיד שמרתיע אותי ב PVR500 זה שהוא פחות סטנדרטי ואולי התוכנות לא ידעו לנצל את כל הפונקציות שלו כמו שצריך.

פורסם

לא מומלץ לקנות כרטיסי לכידה בחו"ל מכיוון שהבדלים בשיטות שידור - pal, ntsc וכדומה יכולים לגרום להרבה כאב ראש וחוסר תאימות להקלטת תוכן בארץ

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות בחירה באתר בין PAL ל NTSC.

בכל מקרה, אני נוטה מאוד ללכת על 2 כרטיסי PVR150

פורסם

אם אתה סגור על P150X2 אפשר את המפרט הבא מskypc

מחשב מבוסס מעבד AMD

מקט שם מוצר מחיר כמות

AMD1174 מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX 548 1

31520 לוח אם ASUS M2N-X 346 1

5000ABYS כונן קשיח Western Digital 5000ABYS 500GB 698 1

OCZ26671024V זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 195 2

28280 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD2400PRO Sonic 256MB PCIe 231 1

WIN-PVR150 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE 388 2

GSA-H62N צורב LG GSA-H62N X18 DVD 174 1

0761345-00240-0 מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W 600 1

CL-P0220 קרור למעבד Thermaltake Golden Orb II 174 1

סה"כ 3937 ¤

ללא הרכבה כמו שרצית

פורסם
  • מחבר

תודה על המפרט, אני אשתמש בו כנראה.

בנוגע למארז, ראיתי את זה:

http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=12&hProdID=189

אהבתי את זה שהוא יותר קטן ועולה רק 300 ש"ח, כחצי מהאנטק. אני יודע שלאנטק יש שם טוב והספק כוח שלהם בטוח יותר טוב, אבל זה שה JSP יותר קטן מאוד מתאים לי... מישהו התנסה עם ה JSP בעבר?

פורסם

אני חושב שזה המארז שיש לחבר שציינתי בפוסט הקודמת שלי.

האם יש מצב להקליט ערוץ אחד ולהקליט אחר עם ממיר אחד של יס וכך גם כרטיס טלויזיה?

אם כן, מהו הכרטיס?

אם לא, בהוט, אפשר לעשות זאת עם ממיר אחד ושני P150?

פורסם
  • מחבר

שאלה בנוגע ל HDMI, ראיתי שהכרטיס מסך שהציעו כולל HDMI, אבל לי אין חיבור כזה בטלויזיה, אלא רק RCA / SVIDEO .

האם ישנו מתאם מ HDMI ל RCA או שאני צריך פשוט לקנות כרטיס עם יציאת RCA/SVIDEO ?

פורסם

צריך שני כרטיסי pvr אם רוצים להקליט שני ערוצים בו-זמנית, או אם רוצים להקליט ערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר עם אפשרות לעשות pause לערוץ בו צופים.

במידה ומתקינים במחשב שני כרטיסי pvr שמקליטים בו-זמנית, מומלץ להגדיר שכל אחד מהם יקליט לדיסק קשיח אחר (לא רק מחיצה אחרת), ורצוי שזה לא יהיה הדיסק הקשיח עליו מותקנת המערכת הפעלה, או דיסק קשיח בו נעשה שימוש אחר בזמן הקלטה.

ב-hot ניתן להקליט ערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר באמצעות ממיר אחד ושני כרטיסי pvr, בתנאי שאחד הערוצים הוא אנאלוגי.

דבר נוסף - ב-htpc רצוי לשים דיסקים קשיחים שקטים ובעלי נפח גדול לאיחסון מספר גדול של סרטים בנוסף לדיסקים הקשיחים המיועדים להקלטה ולמערכת ההפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים