פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים הרבה אנשים מתבעסים שהם לא רוצים VISTA וכל זה אז אני הצלחתי בקלות לפרוץ את זה שיהיה אפשר לשחק על DX10 עם VERY HIGH.ד"א אתם חייבים כרטיס שתומך DX10 כדיי שתראו הבדל בין HIGH לVERY HIGH!הוחכה: http://www.fileflyer.com/view/Z2bdyBPהוחכה נוספת: http://stage6.divx.com/user/Oritxupolitena/video/1742992/Crysis-1080pאת הסרטון השני לא אני צילמתי,אלה מישהו עם 8800GTX שעשה בשכל כמוני ופרץ את העניין המגוחך הזה של " אתה חייב VISTA בשביל DX10!"כמו שאתם יכולים לראות גם יש קרניי שמש בידיוק כמו בDX10 וזה מוכיח שהDX10 פועל באמת.איך עושים את זה? פשוט מאוד.כנסו לתיקיה של הBETA ושם תראו קובץ system.cfg.תפתחו אותו עם Notepad ושם אתם תראו r_driver = "DX9"שנו את זה לDX10.לאחר מיכן,כנסו לתיקיית BIN32. ושם אתם תראו קובץ שנקרא CryRenderD3D9שנו את שמו ל CryRenderD3D10תפעילו את המשחק ותהנו!יש לי רק בקשה אחת. כל מי שיש לו כרטיס שתומך DX10 שיעשה את זה וירשום כאן אם באמת יש אצלו הבדל בXP!למרות שאני שמעתי שכן יש,אבל בכל זאת ליתר בטחון.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים אני חושב שלא יהיו הבדלים מכיון שהקובץ הוא זהה.בשביל DX10 צריך קובץ שעשוי במיוחד ל-DX10 ולא יהיה שיפור על ידי שינוי שמו.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים אלוהים ישמור עד כמה הטמטום חוגג, זה שאני קוראה לסוברו ג'אסטי אימפרזה טורבו לא הופך אותה לאחת.אז שינית את הDLL שמכיל את הספריות לDX9 path, לשם של הDLL שאמור להכיל את הספריות של DX10.זה לא אומר ששינית את התוכן שלו, אם היה קובץ DLL מתאים והיית משתמש בו על XP, הדבר היחידי שהיית מקבל זה קריסה..
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר אלוהים ישמור עד כמה הטמטום חוגג, זה שאני קוראה לסוברו ג'אסטי אימפרזה טורבו לא הופך אותה לאחת. אז שינית את הDLL שמכיל את הספריות לDX9 path, לשם של הDLL שאמור להכיל את הספריות של DX10. זה לא אומר ששינית את התוכן שלו, אם היה קובץ DLL מתאים והיית משתמש בו על XP, הדבר היחידי שהיית מקבל זה קריסה.. אז איך תסביר את זה שבסרטון זה ניראה יותר טוב מHIGH ויש אפקטים שיחודיים לDX10? יכול ליהיות שאני באמת טועה ולכן אני מפרסם את השיטה וכל מי שיש לו 8800 שפשוט ינסה את זה. על VISTA זה 100% יעבוד,אני מקווה שגם על XP...[br]פורסם בתאריך: 20.10.2007 בשעה 15:34:17 LOW MEDIUM HIGH VERY HIGH ] ניצן יש לך X1950PRO איך אתה בידיוק רוצה שיהיה הבדל? אמרתי לך בטלפון אתה צריך כרטיס שתומך DX10
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים אני יודע, אני רק מנסה להראות מה יהיה ההבדל לאלה שיש להם DX9 ב XP שזה בעצם ...... כלום :lol:
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר אני יודע, אני רק מנסה להראות מה יהיה ההבדל לאלה שיש להם DX9 ב XP שזה בעצם ...... כלום :lol: בטח שזה כלום. כל העניין זה לנסות להפעיל את זה עם 8800 בDX10 עם XP.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר אני לא מבין את זה איך זה שבסרטון זה היה על VERY HIGH.כניראה שחכתי לעשות כמה דברים.בקרוב אני יעדכן אתכם אם אני יצליח.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים הצלחתי לשים על VERY HIGH אבל אני לא חושב שזה משנה משהו.. פשוט VERY HIGH מתפקד כHIGH (כנראה האופצייה נפתחה). אני לא רואה סיבה לCRYTECK לינעול את האפשרות הזאות... אם היא הייתה קיימת.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים לעזאזל אם אתם רוצים VERY HIGH כלכך חכו שבוע ותורידו את הדמו X_X ולמה ולעזאזל שישימו בכלל VERY HIGH יחד עם התיקיה אם הוא אמור להיות חסום? סתם עוד משחק לבטא שבמילא דיי כבד... ואני מסכים עם דובי
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים הנה כמה תמונות מWIN XP 32. עם 8800GTS 320... FPS עלוב... חח טוב נו זה הבטא ובלי אובר למעבד ולכ8800.. 1: 2: 3: 4:
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים אתה מנסה להריץ DX10 על ? WinXP Good luck ...איך בדיוק תעשה את זה בלי שDX10 בכלל לא מותקן על WinXP ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.