עבור לתוכן

The Witcher has gone gold! בחנויות באירופה ב26 לאוקטובר

Featured Replies

פורסם

The Witcher מגיע לחנויות באירופה ב26 לחודש - 4 ימים לפני ארה"ב.

http://www.gamespot.com/news/6181303.html?tag=latestnews;title;3

אני מת לראות את המנוע הגרפי של המשחק. להזכירכם - הם משתמשים באותו מנוע שNWN2 משתמש בו, ולא בהצלחה יתרה אני חייב לציין.

בקיצור, השוואה בינהם היא בלתי נמנעת.

פורסם

הולך להיות משחק מעולה.

הנקודות החזקות שלו לדעתי:גרפיקה ואנימצייה מעולה, פיתוח דמות ועלילה מעניינים ואי ליניאריות במשימות וגם השפעה על המשך המשחק.

פורסם
  • מחבר

אני זוכר שבפעם הראשונה שראיתי סרטון של המשחק לא הפסקתי לצחוק מהמחשבה שזה הולך להיות click fest גדול יותר מדיאבלו, אבל הסרטונים האחרונים (בעיקר 7 ו8 בGS) מראים כמה מחשבה הוכנסה לעיצוב הלחימה - ונראה שהלחימה הולכת להיות הצד החזק של המשחק.

אהבתי את הרעיון שעם הזמן נפתחים לך עוד קומבואים (סטייל ONI) וצריך להתאים את סגנון הלחימה ואת הנשק מספר וסוג האוייבים.

אני לא חושב שגרפיקה זו אחת מהנקודות החזקות של המשחק. אבל הוא לא מנסה להיות מהפכני בצד הגרפי.

הגרפיקה נראית חלקה ונעימה מאוד, אבל אי אפשר באמת לשפוט אותה לפי כמה סרטונים.

אני מקווה שזמני הטעינה באמת לא קיימים כמו שהם הראו בסרטונים האחרונים כי זני טעינה זו הבעיה של NWN2 וכידוע שני המשחקים משתמשים באותו מנוע.

מצחיק אותי לחשוב שאולפן קטן בפולין הצליח להוציא כל כך הרבה מאותו מנוע שbioware לא מצליחה עד היום לנצל כראוי במשחקים שלה.

אהבתי לראות שכל הדיאלוגים עם הNPC מדובבים - שוב נפילה בNWN2 שמכריח אותך לקרוא ה-מ-ו-ן טקסטים במהלך המשחק.

עוד משהו יפה מהרטונים - ההבדל ברחובות אחרי החשיכה. בNWN2 יום ולילה זהים לחלוטין. פה בלילה יוצאים כל הפריקס והטיפוסים השליליים.

בקיצור - נראה מלהיב - רק שיעבוד עם ה6600GT שלי :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים