עבור לתוכן

בעיית רעש סטטי והתייעצות לגבי קניית כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

ביומיים האחרונים אני חווה רעשין סטטים מעצבנים להחריד מהרמקולים (נשמעים כמו דפיקות חלשות).

לדעתי (ואשמח שתגידו לי אם אני צודק) הבעיות מכרטיס הקול כיוון שניסיתי לחבר אוזניות והרעשים נשארו.

לא יודע אם זה קשור אבל הייתה אצלי ובכל האזור הפסקת חשמל.

לגבי דגמים- כרטיס הקול הוא ONBOARD ונקרא soundmax digital audio על לוח M של ASUS דגם P4p800 deluxe

השאלה שלי האם אני יכול להיות בטוח שהבעייה היא בכרטיס קול ואם כן על איזה כרטיס חדש אתם ממליצים? אני חשבתי על Creative Audigi Value

פורסם

כן, יכול להיות (ואף יותר מסביר) שהבעיה היא כרטיס הקול. נתקלתי בעבר בבעיות דומות בכרטיסי ONBOARD. בגלל שהם יושבים על הלוח הם רגישים יותר מכרטיס נפרד להפרעות של רכיבים אחרים.

המלצה לכרטיס קול תלויה בתקציב. ה-AUDIGY VALUE הוא בסדר.

פורסם
  • מחבר

מה ז"א הפרעות של רכיבים אחרים? הכוונה להפסקת חשמל?, והתקציב הוא בערך 200 ש"ח

פורסם

הפרעות חשמליות למיניהן שנגרמות ע"י רכיבים שונים על לוח האם.

לפעמים, אם הגורם הוא כבל כלשהו שעובר בתוך המארז, אפשר לסכך. אבל אם ההפרעה היא בתוך הלוח, אין כל-כך מה לעשות נגד זה.

פורסם
  • מחבר

אז קניית כרטיס אחר תפתור את הבעייה? ויש כרטיס מומלץ יותר בתקציב של 200 ש"ח?

פורסם

כן, כנראה תפתור. אני חושב שהכרטיס טוב בשביל 200 ש"ח.

פורסם

אני זוכר את הלוח הזה...בזמנו הוא היה נחשב למעולה למחיר שלו, אבל מתמיד היו לו בעיות ספציפיות בכרטיס קול...משתמשים רבים דיווחו על תקלות חוזרות ונשנות בכרטיס קול onboard...

אני משוכנע שכרטיס קול נפרד יסדר את הבעיה. וכן בתקציב שלך Creative Audigy Value יהיה המתאים ביותר...

פורסם

ומה qttp אמר בדיוק? :kopfpatsch::screwy:

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה לכולם על העזרה... וסתם בשביל ההתעניינות, יכול להיות שהבעיות נגרמו מהפסקות חשמל?

פורסם

ככל הנראה כן. נפילות מתח לא תמיד מחסלות רכיב אלקטרוני, אלא גורמות לכשל מסוים בתפקוד שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים