פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים חבר'ה יש לי מחשב של חבר כאןשכל פעם שהוא מחבר אותו לאינטרנט המחשב אחרי כמה זמן ואני מדבר זה תקופותיכול להיות שפתאום אחרי 3 דקות ויכול להיות אחרי שעה וחצי הוא נתקע או שהוא פתאום נכבה עכשיו שהוא פתאום נכבה זה לא בעיה אני יכול לעשות שיראה לי דוח שגיאותאבל עדיין התקלה שלו מאוד מוזרהדרך אגב המחשב עבר פירמוט מספר פעמים והבעיה לא נפתרה המודם ADSL הוחלף מספר פעמיםובנוסף פעם הוא היה מחובר דרך USB לרשת ועכשיו דרך אה כרטיס רשת ככה שאפשר לשלול את האפשרות של החיבור לרשתאני מאוד מעוניין לדעת עם למישהו ממכם יש מושג מדוע המחשב ככה ניתקעדרך אגב המחשב הוא מחשב בן שנה +- ככה שהוא לא מחשב גרוע גרוע יחסית בסדר תודה מראש עידן
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים הוא יכול לפעול ימים שלמים בעבודה רגילה בלי אינטרנט?מה בנוגע ל minidumps? בדקת אם נוצרים ואם כן ניסית לנתח?
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מחבר כן בלי אינטרנט הוא יכול לפעול בלי בעיהלגבי אה Mini dump מיצטער אבל תוכל יותר לפרט בחיים לא נגעתי בקטע הזה
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1042635#msg1042635
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מה המפרט?האם הוא הוסיף חומרה חדשה לאחרונה?תבדוק אם ללוח יש קבלים נפוחים/נוזלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.