פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים Need for Speed ProStreet יוצא ב13 לנובמבר להמשך של הסדרה המעולה של nfsלא יודע אם מישהו ישים לב למשחק כי באותו זמן יוצא גם crysis\cod4\ut3יש פה עוד מידע:http://www.nfsunlimited.net/prostreet/gameinfo
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים הקודם היה גרוע אפילו יותר מMW מקווה שהחדש לא יאכזב.. הקודם באמת היה גרועה אבל MW לפי דעתי היה ממש טוב אולי העניין עם המשטרה לפעמים קצת עצבן(שצריך לאסוף נקודות) אבל חוץ מזה הוא היה טוב
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים די לבאס יוצאים 5 מישחקים המשך לסידרות הכי טובות כמו COD ו UT ואני עם GF 7300
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים די לבאס יוצאים 5 מישחקים המשך לסידרות הכי טובות כמו COD ו UT ואני עם GF 7300 הגיע הזמן לשדרוג
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים ^ אני לא בטוח שזה רק בגלל שהחודש מפוצץ ביציאות של משחקים. לאף אחד כבר לא ממש אכפת מNFS. אני תמיד משחק בהם בשביל הכיף, אבל זה לא משחק שמעניין יותר משעתיים.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים ראיתי סרטון לא מזמן(שבוע שבועיים, נראה לי בגיימספוט) ואמור להיות שיפור בגרפיקה(או שזה היה סרט לקוח מהמשחק ואז אין לי מושג)
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים אני מחכה למשחק הזה יותר מלכל משחק! ובקשר לקרייסיס אני יותר רוצה לראות איך הוא ירוץ לי על המחשב מאשר לשחק בו
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים Carbon היה מסריח ביותר, אבל MW היה מצויין, נראה אם EA הרסה סופית גם את הסדרה הזאת או שבכל זאת יש להם משהו בשרוול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.