עבור לתוכן

בעיה בספק במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב בן חודש שאפשר לראות אותו במפרט בצד

בהתחלה הכל היה בסדר עד שפתאום במשחקים המחשב קרס עם מסכים כחולים שכתוב בהם MEMORY MANEGMENT אז חשבתי שזה הזכרונות.

אחרכך אחרי 5 שניות שמערכת ההפעלה עולה פעם ויסטא ופעם XP היא ישר קורסת ומופיע אותו ERROR עם מסכים כחולים.

עד שפתאום המחשב נדלק והמסך לא ונראה כאילו אחד החלקים לא פועל והמחשב לא עושה בוט ולא כלום.

הוצאתי את הזכורנות וניסיתי לשים בסלוט אחר ופתאום זה כן עבד אבל רק לכמה דקות ועוד פעם המערכת קרסה עם אותו מסך כחול עד שהמחשב לא נדלק בכלל כמו מקודם

אז הוצאתי זכרון אחד והשארתי את השני והחלפתי ביניהם וגם בסלוטים ושום דבר לא עזר המשב לא נדלק רק המאווררים (העכבר לא עבד גם כם וגם המסך)

עד שבסוף המחשב פשוט לא נדלק בכלל גם לא המאוררים וגם לא שום דבר לחצתי על המתג הדלקה והמחשב נדלק למאית השניה ונכבה ואחרכך בכלל לא נדלק שום כלום.

כנראה הספק מת, לגבי הזכרונות אני לא בטוח.

גם הזכרונות וגם הספק של CORSAIR יכול להיות שהם נדפקים כזאת בקלות?

ראיתי בפורום באינטנרט שלמישהו מארה"ב נדפקו הזכרונות של הDOMINATOR של CORSARO כמו שלי והשירות לקוחות שלו החליף לו במקום עד הבית.

יכול להיות שיש שירות כזה של קורסאייר בארץ?

החנות שקניתי ממנה היא TMS והיא 3 שעות נסיעה ממני אני חייב לשלוח את המחשב?

יש להם זכות לקחת כסף לבדיקת מעבדה?

תודה.

חשוב לציין שהמחשב עבד על הגדרות סטוק.

פורסם

כל עוד אין לך רכיבים חליפיים יקח לך הרבה זמן לבדוק מה מקור הבעיה, אם יש עדיין אחריות חבל שלא לנצל אותה במעבדה.

אם שילמת להם על הרכבת המערכת, רוב הסיכויים שלא יקחו לך כסף על הבדיקה גם אם היא מורכבת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים