עבור לתוכן

Far Cry 2 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

:o

פשוט לא היה לי איך לתאר במילים את מה שראיתי, שיצאאא כברררר

• תגובות 586
  • צפיות 81.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טריילר. קצת ראיונות, קצת גיים-פליי והרבה איכות לפנים:

http://www.gametrailers.com/player/33616.html

ישוחרר ב 31.10.2008.

כניראה ש GTA4 באמת הביא איתו את עונת משחקי "העולם הפתוח" או "סימולציית עולם" (SANDBOX).

פורסם

:o

פשוט לא היה לי איך לתאר במילים את מה שראיתי, שיצאאא כברררר

הייתי שמח לתאר במקומך, אבל הסרטון מוצג אצלי עם מלבן שחור ענק במרכז, אז אני רואה רק את השוליים של הסרטון. :-X

פורסם

הרגע מצאתי את המשחק שיצדיק שדרוג רציני של המחשב.

אגב, אני רואה שיש כבר קטעי גיימפליי שרצים ממש חלק- נראה לכם זה מרונדר מראש, מורץ על 3-WAY SLI של 9800GTXים או פשוט עשו מנוע יעיל שיוכל לרוץ יפה אפילו על כרטיס מיין-היי סטרים של היום?

פורסם

אין ספק שזה מתוכנן להיות אחד המשחקים הכייפים,

אבל זה יעבוד כמו שקרייסיס עובד לרובנו עכשיו לא?

פורסם

מצתרף לשאלה של פיקה..

אתם חושבים שהמפרט שלי בצד יוכל להריץ את המשחק בצורה שאפשר יהיה להנות ממנו כמו שצריך (כמו שקרייסיס רץ?).

פורסם

עד שהוא יצא יהיה לך מחשב חדש (:

פורסם

מצתרף לשאלה של פיקה..

אתם חושבים שהמפרט שלי בצד יוכל להריץ את המשחק בצורה שאפשר יהיה להנות ממנו כמו שצריך (כמו שקרייסיס רץ?).

על איזה הגדרות ורזולציה אתה משחק בקריסיס? כולל AA ? כמה FPS ? בערך .

איאפשר לדעת איך הוא ירוץ על מחשבים .עד שהוא יצא.

אבל בFAR-CRY 2 הגרפיקה יותר צבעונית . בדרך כלל סוג גרפיקה כזאת פחות כבדה מאשר גרפיקה כמו של קריסיס. אבל הכל תלוי איך עשו את המנוע אם הוא יהיה מצויין אני מאמין שהוא יעבוד אחלה.

פורסם

סתכלו, נניח שהמנוע דומה לשזה של קריסיס.

ועוד חצי שנה יהיה דור חדש של כרטיסים, ואז גם הMID יסתדרו איתו על הגדרות גבוהות

פורסם

כן אבל מה עם אלה שלא תמיד יש להם כסף לשידרוגים ? :s05:

רק לפני 4 חודשים קניתי מחשב בסביבות ה-9 אלף שקל וכמובן שהוא לא מריץ את קרייסיס כמו שצריך, רק אם מנמיכים את הגרפיקה לרמה ממש מגעילה.

אז עוד חצי שנה שוב כרטיס מסך חדש ושוב מעבד חדש?

:-\

פורסם

לפי הטריילר החדש שיצא של הPS3 לא נראה בכלל משו

פורסם

לפי מה שנראה כרגע מהסרטונים הגרפיקה של קרייסיס נראת יותר טוב מ FC2 ..אז הגיוני שהוא יהיה פחות כבד ממנו מבחינת דרישות מערכת.

פורסם

לפי מה שנראה כרגע מהסרטונים הגרפיקה של קרייסיס נראת יותר טוב מ FC2 ..אז הגיוני שהוא יהיה פחות כבד ממנו מבחינת דרישות מערכת.

ונאמר : אמן !!! ;D

פורסם

נקווה אבל אמור להיות משחק רציני

אז אני עדיין לא בטוח לפי הסרטון שראיתי לא קרוב אפילו לcrysis

פורסם

FarCry 2 אמור להיות אותו מנוע גרפי כמו שהיה ב-Crysis, אני מאמין שיתקנו את המנוע הגרפי וכמובן הביצועים אמורים לעלות ביגלל זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים