פורסם 2008 במאי 617 שנים טריילר. קצת ראיונות, קצת גיים-פליי והרבה איכות לפנים:http://www.gametrailers.com/player/33616.htmlישוחרר ב 31.10.2008.כניראה ש GTA4 באמת הביא איתו את עונת משחקי "העולם הפתוח" או "סימולציית עולם" (SANDBOX).
פורסם 2008 במאי 617 שנים פשוט לא היה לי איך לתאר במילים את מה שראיתי, שיצאאא כברררר הייתי שמח לתאר במקומך, אבל הסרטון מוצג אצלי עם מלבן שחור ענק במרכז, אז אני רואה רק את השוליים של הסרטון. :-X
פורסם 2008 במאי 617 שנים הרגע מצאתי את המשחק שיצדיק שדרוג רציני של המחשב.אגב, אני רואה שיש כבר קטעי גיימפליי שרצים ממש חלק- נראה לכם זה מרונדר מראש, מורץ על 3-WAY SLI של 9800GTXים או פשוט עשו מנוע יעיל שיוכל לרוץ יפה אפילו על כרטיס מיין-היי סטרים של היום?
פורסם 2008 במאי 617 שנים אין ספק שזה מתוכנן להיות אחד המשחקים הכייפים,אבל זה יעבוד כמו שקרייסיס עובד לרובנו עכשיו לא?
פורסם 2008 במאי 617 שנים מצתרף לשאלה של פיקה..אתם חושבים שהמפרט שלי בצד יוכל להריץ את המשחק בצורה שאפשר יהיה להנות ממנו כמו שצריך (כמו שקרייסיס רץ?).
פורסם 2008 במאי 717 שנים מצתרף לשאלה של פיקה..אתם חושבים שהמפרט שלי בצד יוכל להריץ את המשחק בצורה שאפשר יהיה להנות ממנו כמו שצריך (כמו שקרייסיס רץ?).על איזה הגדרות ורזולציה אתה משחק בקריסיס? כולל AA ? כמה FPS ? בערך .איאפשר לדעת איך הוא ירוץ על מחשבים .עד שהוא יצא.אבל בFAR-CRY 2 הגרפיקה יותר צבעונית . בדרך כלל סוג גרפיקה כזאת פחות כבדה מאשר גרפיקה כמו של קריסיס. אבל הכל תלוי איך עשו את המנוע אם הוא יהיה מצויין אני מאמין שהוא יעבוד אחלה.
פורסם 2008 במאי 717 שנים סתכלו, נניח שהמנוע דומה לשזה של קריסיס.ועוד חצי שנה יהיה דור חדש של כרטיסים, ואז גם הMID יסתדרו איתו על הגדרות גבוהות
פורסם 2008 במאי 717 שנים כן אבל מה עם אלה שלא תמיד יש להם כסף לשידרוגים ? :s05:רק לפני 4 חודשים קניתי מחשב בסביבות ה-9 אלף שקל וכמובן שהוא לא מריץ את קרייסיס כמו שצריך, רק אם מנמיכים את הגרפיקה לרמה ממש מגעילה.אז עוד חצי שנה שוב כרטיס מסך חדש ושוב מעבד חדש? :-\
פורסם 2008 במאי 717 שנים לפי מה שנראה כרגע מהסרטונים הגרפיקה של קרייסיס נראת יותר טוב מ FC2 ..אז הגיוני שהוא יהיה פחות כבד ממנו מבחינת דרישות מערכת.
פורסם 2008 במאי 717 שנים לפי מה שנראה כרגע מהסרטונים הגרפיקה של קרייסיס נראת יותר טוב מ FC2 ..אז הגיוני שהוא יהיה פחות כבד ממנו מבחינת דרישות מערכת.ונאמר : אמן !!! ;D
פורסם 2008 במאי 717 שנים נקווה אבל אמור להיות משחק רציני אז אני עדיין לא בטוח לפי הסרטון שראיתי לא קרוב אפילו לcrysis
פורסם 2008 במאי 717 שנים לפי מה שנראה כרגע מהסרטונים הגרפיקה של קרייסיס נראת יותר טוב מ FC2 ..אז הגיוני שהוא יהיה פחות כבד ממנו מבחינת דרישות מערכת.FarCry 2 אמור להיות אותו מנוע גרפי כמו שהיה ב-Crysis, אני מאמין שיתקנו את המנוע הגרפי וכמובן הביצועים אמורים לעלות ביגלל זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.