עבור לתוכן

בושה לAthlon XP 1900+ ההמשך המכריע

Featured Replies

פורסם

לathlon :

1. לא יפה לנבל את הפה.

2. "אם לא שמת לב ההבדל לא גדול ביצועים, ותחשב ביחד עם זה את המחיר, וגם את העובדה שבבנצ'מארקים של רזולוציות גבוהות הכרטיס הוא הגורם המגביל, ולא הלוח והמעבדים(1200*1600), כי לכולם יש תוצאה בהבדל של שני FPS באחד מהמקרים, וגם ראיתי שם מקרה שהוא עובד טיפה יותר מהר, אני חושב, מפנטיום 4 דואל. שקול דבריך חמור. "

כמו שאמרתי, בעתיד זה לא יעזור כי משחקים יידרשו יותר רוחב פס אפילו מQ3. והכרטיס מסך הוא אותו כרטיס לשני המחשבים אם אני לא טועה...... תבדוק שם.

3. ברור שAMD יותר שווה מבחינת מחיר. אף פעם לא אמרתי אחרת.........

4. מי שעשה אותך חמור.

5. "מה כואב לך? מה המכאוב שלך?

מעבד פנטיום 4 עדיין יותר יקר, מעבדים של AMD אף פעם לא יהיו יותר יקרים מאלה של אינטל, כי AMD לא רוצה להיות יותר יקרה מאינטל! יש לך כנראה סרטן בגזע המח, כי מעבדי DUAL בכלל לא קשורים לשוק הביתי!

שקט, אני לא רוצה יותר לשמוע את השטויות שלך."

אני רואה שאתה עצבני על כולם... מה קרה ?

6. "חשבתי שאתה מתכוון שATHLON XP 2000 לא יעבור את ה2.2 של אינטל, כי לא רשמת את השם של החברה, אז נתן להבין משם שאתה מתכוון למעבד של אינטל...

אם זה מה שהתכוונת לומר, אז עמך הסליחה."

אבל זה ברור שהוא התכוון/יודע שפנטיום 4 2.2 יעבור את XP 2000+ מהסיבה שגם לפנטיום 4 יהיה מטמון גדול יותר, גם באס גבוה של 533 מגה הרץ וגם מהירות שעון מדהימה של 2.2GHz. אם AMD יציאו במהרה את XP 2200+ אני מניח שהם יוכלו לעמוד מול הפנטיום 4 2.2. אבל רק אם הם יעשו את זה מהר. כי בינתיים, לפי מה שרואים, XP2000+ יצא בזמן שפנטיום 4 2.2 יצא וזה לא נראה טוב. אם אתה לא מבין למה פנטיום 4 2.2 בטוח יעבור את XP 2000+ תקרא את כל ההסברים שלי בת'רד הראשון ובטוח תבין. אם לא קראת, אז אל תדבר כי נתתי שם ממש הוכחות שהפנטיום 4 יעקוף אותו.

ל^DaRk-MiNd^ :

1. "גם אם הXP 2000 לא יעבור את ה2.2 ה2.2 ידפוק כזה מחיר שלא יהיה שווה לקנות אותו בזמן יציאתו

(דבר שכנראה לא ישתנה בהרבה גם כשייצא הXP 2100) "

נכון. פנטיום 4 פעם לא שווה כי מבחינת מחיר AMD תמיד יהיה יותר שווה. הוויכוח שלי הוא לא על מחיר. אני לא מבין למה אתם מערבבים את זה. אני מדבר על המעבדים הכי חזקים של שתי החברות, רק מבחינת ביצועים. לא דיברתי על מחיר, אבל כדי שתיהיו מרוצים, אני שוב אגיד, AMD יותר שווה מבחינת מחיר. מבחינת ביצועים זה עדיין בספק (גם הפנטיום4  בספק כי הם דיי צמודים).

כנראה באמת יש לך סרטן בגזע המח!

תבין אינטל לא יכולה לנצח את AMD כמו שהאחרונה לא יכולה לנצח את הראשונה. זה לא דו-קרב או תחרות ספורט או משהו כזה, זה בסה"כ תחרות בשוק, שלחברה יש רווח יותר גדול או יותר קטן. זה שאינטל תוציא מעבד יותר מהיר, לא אמר שהיא תנצח את AMD, וגם זה שAMD עוברת את אינטל בבנצ'מארקים לא אמר שהיא "מנצחת" את אינטל. בדברים האלה אין מנצחים ומפסידים, ה2.2 ג'גיה הרץ אטו 2200 זה לא כמו המירוץ לחלל בין ארה"ב לרוסיה במלחמה הקרה, כי לא מדובר כאן במאבק בין שתי חברות, אלא בתחרות על נתח שוק.

אף-פעם אנשים לא קונים את המעבד הכי מהיר שיש בשוק, וזאת עובדה ידועה, כך שהתחרות תמיד נמצאת על המעבדים במהירויות שהן שני שלבים פחות מהכי מהיר, ושם AMD תמשיך לתת מחיר אטרקטיבי למעבד שהוא הרבה יותר מהיר, והוצאה של מעבד יותר מהיר ע"י אינטל לא תביא "לנצחונה", לפי הדברים של משתמשי הפורום פה, על AMD.

מה שאני כן מסכים איתך, שהפנטיום 4 יכול להיות שיהיה יותר מהיר מהAthlon XP, בעוד 5 שנים במידה ובצורה ספקולטיבית הקוד של מערכות ההפעלה יתפתח בכיוון מסויים, אבל זה גם-כן לא בטוח שהוא יתפתח לכיוון הזה.

פורסם

אני לא מבין מה כל ההודעה הטיפשית הזאת... בגלל בנצמארק אחד? אחד?!?!?!?

ועוד על ציפסטים לא אופטימאלים ובהשווה של מעבד כפול... מישהו נפל על הראש

פלטפורמה של Athlon Xp 1900 עם Kt266A יספק באיזור ה 10% +/- יצרון בביצועים

על פלטפורמה של Pentium 4 2Ghz עם ציפסט i850

כשהם נבחנים על ישומי תוכנה שונים כולל משחקים...

הבנצמארקים שאתה הבאת ברורים לחלוטים כי ה kt266A נותן 10% תוספת

בביצועים לאתלון... Kt266A היא הפלטפורמה הבכירה לאתלון ולא AMD760 ש AMD

בעצמה כבר הפסיקה לספק... אתה רוצה שאולי להשוות את הפנטיום 4 על פלטפורמת i845?

הרי שתי מעבדים צריכים להיות מושווים עם הפלטפורמות הבכירות שלהם... אז זה צריך להיות

i850 ו kt266A

ואפילו אז... למי אכפת אם הפנטיום 4 מבצע יותר טוב בקוויק 3 הוא אחד הבנצים היחידם

שבו הפנטיום 4 מנצח וזה גם כבר לא ממש נכון תמיד מול האלום 1900 (בקונפיגרציה אופטימאלית של שתי המעבדים)...

למשל ב RTCW שמבוסס על אותו מנוע (וגם יותר חדש) האתלון מבצע הרבה יותר טוב מהפנטיום 4

כך גם ב 3DMARK וב Serious Sam ולמעשה שוב אני אומר: ברוב האפליקציות הגרפיות (משחקים בין השאר)

האתלון ינצח... זה לא בושה להפסיד בנצ אחד בקוויק 3 אם היריב הפסיד את כל השאר...

כך בנצ כמו UT הפנטיום 4 אפילו הnorthwood תמיד יפסיד בו בגלל היחידה (3 יותר נכון) המתמטית העשרונית

הטובה בהרבה של האתלון... האם זה בושה ל Northwood? לא... זה צפוי אי אפשר לנצח את כל הבנצים ואם

אתה מנצח אחוז כה גדול כמו שאתלון 1900 עושה אתה מעבד יותר טוב... ואף אחד לא זוכר לך שהפסדת 1 מכל 10

בנצים... זה זניח לחלוטין... הפנטיום 4 במהירות 2GHZ אפילו לא זכה בכל הבנצים מול AMD 1.4GHZ אבל הוא בכל

זאת נחשב אז למהיר יותר...

להשוואה יותר טובה של האתלון XP והפנטיום 4 שמוצגים על פלטפורמות ל Desktop הטובות שלהם(מה שאתה ואני היינו קונים):

AMD's Athlon XP 1900+ (1.6GHz): Still #1

AMD Turns Up The Heat: Athlon XP 1900+

פורסם
  • מחבר

iib, היה שם גם מעבד XP 1900 לא כפול...... היה גם כפול, אבל גם לא כפול. מי דיבר על הפול. בקשר לצ'יפסט, זה סתם תירוץ כי הרי הצ'יפסט שמיועד לשני מעבדים לא יותר מהיר, המעבדים אמורים להיות יותר מהירים (במקרה של XEON. אצל AMD זה כמו המעבדי XP אבל זה לא קשור). הצ'יפסט לא משנה כלום, ולא דיברתי על שום שני מעבדים.

"אלא בתחרות על נתח שוק.

אף-פעם אנשים לא קונים את המעבד הכי מהיר שיש בשוק, וזאת עובדה ידועה"

בקשר לנתח שוק...... לאינטל יש יותר. אפילו שזה צודק או לא, זאת עובדה. (לא רצית שזה יצא ככה..... ח)

אל תגיד אף פעם כי מי שיש לו כסף כן קונה את המעבד הכי מהיר שיש בשוק.והבנתי את הטענה שלך שבמעבדים שהם לא הכי הכי חזקים אז AMD יותר שווה, נכון. לא אמרתי אחרת....... זה לא טוב שמנפחים דברים.

פורסם

בוא נסכם שהמחשב עם המעבד הכי טוב זה המחשב IMB (או אולי זאת היתה חברה אחרת) שבנתה מחשב בגודל חדר שיכול לדמות פיצוץ אטומי

OK ?

זה יגמור את הריב על הכי טוב וישאיר רק את שיקול הכדאיות

פורסם

הצ'יפסט לא משנה כלום

תפסיק להיות מטומטם...

הציפסטים החדשים של האתלון SIS735 ו Kt266A נותנים 10-15% יתרון בביצועים על פני AMD760. בעוד הReview משתמש בציפסט AMD760 ש AMD בעצמה כבר ביטלה את יצורו לשוק הפרטי - ומכאן נובע כל ההבדל...

זה לא מסובך נכון? עכשיו תקרא את השורה הראשונה שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים