עבור לתוכן

בושה לAthlon XP 1900+ ההמשך המכריע

Featured Replies

פורסם

אוסף ציטוטים אחרונים:

"בטח, הם לא משתמשים ב-KT266A אלא ב-760 MP ציפסט שכמשתמש ביתי מן הסתם לעולם לא תרכוש(אפשר גם להשתמש בintel 845 -למען ההוגנות, לא?). אולי תבדוק בכמה השוואות אמיתיות לפני שאתה מנפח את השכל בשטויות ובהודעות ארוכות ומשעממות.כמו שזה נראה מישהו בנה את הכתבה נגד AMD :

גם ציפס'ט לא אופטימילי וגם בנצמרקים מוגבלים שבהם לפנטיום יש יתרון.במיוחד בשבילך:"

חחחחח ידעתי שתקריץ את זה מאיפה שהוא. שמישהו זאת אומרת...........

קודם כל, הם אומנם לקחו שני פנטיום 1.7GHz Xeon אבל בהשוואה גם היה אחד 2GHz. ולמקרה שאתה לא יודע, צ'יפסט כמו i860 שמיועד למעבדי Xeon לא עובד יותר מהר עם מעבד פנטיום 4 2GHz מהסיבה שהוא לא XEON. אין למעבד פנטיום 4 רגיל את המטמון הגדול של XEON ובקיצור פנטיום 4 רגיל על צ'יפסט שמיועד לXEON יעבוד כמו על i850 הידוע של הפנטיום 4. אז אל תתרץ שזה בגלל הצ'יפסט. בקשר להודעות הארוכות והמשעממות:

1. נכון, הן משעממות.... מודה. אבל לפחות הן נכונות.

2. בקשר לשטויות, עד עכשיו על מה מה שאמרת הבאתי ציטוט והוכחתי חד משמעית שהוא שטות.

נעבור לקוח :

"אתה כנראה חתיכת אידיוט..........................................

amd xp 1900 אוכל כל פנטיום!!!!!

כולל פנטיום 4 2.2 ghz ועד שזה יצא יצא כבר amd xp 2100 "

רואים שאתה לא מבין..... או שלפחות לא קראת את ההודעות הארוכות שלי. כי אם היית קורא היית קורא את ההוכחות החותכות שציינתי שם לכך שהפנטיום 4 2.2GHz יעקוף את Athlon XP 2000+. ובקשר לטעות שלך, פנטיום 4 2.2 יצא כשלAMD יהיה רק את XP 2000+. הם יצאו באותו זמן. 2100+ יצא אחר כך.... עדיין הוא לא יוכל לעמוד במטמון מוגדל ובמהירות באס אדירה של 533MHz של הפנטיום 4. ודבר אחרון, אם אתה רוצה לתת תגובה, לקרא את ההודעות הקודמות שלי. כי אחרת אתה לא תבין על מה אתה מדבר ותשמע לא לעניין.

ונעבור ללקוח הבא:

"ואם אתה רוצה שאני אחזור שוב שהמנוע של Q3 (ושל Q3 בלבד) הוא מנוע שאוהב פס רחב בכמויות, רק תגיד!"

אולי, גם כן נראה לי מאוד מפוקפק שהמשחק היחיד הוא Q3 שדורש רוחב פס רחב. לא ראיתי אף מאמר שאומר כך.

וגם אם לא, מחשב קונים לפחות לשנתיים. אתה באמת חושב שQ3 דורש רוחב פס יותר גדול ממה שמשחקים של עוד שנה-שנתיים יידרשו? ואין לי ספק שגם היום יש משחקים שדורשים רוחב פס.......

ולסיכום.............. אני חושב בפנטיום 4 מעבד טוב יותר מAMD לגיימרים. אני אקח AMD כי אני לא בדיוק גיימר אבל אם הייתי גיימר חולה משחקים הייתי לוקח פנטיום 4.

פורסם
  • מחבר

איזה יופי.........

http://www.amddiyoc.com/giga/GA-8ITXR/8ITXR-2.htm

הם באמת הגדילו לו את המטמון ואת הבאס.... ואיזה קל לעשות לו אוברקלוק...... בathlon כדי לעשות 400MHz יותר צריך לקנות קירור משהו באלפי שקלים.. (מצד שני באת'לון זה גם ישפיע יותר על הביצועים. אבל עם באס ומטמון כזה לכו תדעו אולי גם בפנטיום 4 זה ישפיע).

פורסם

תזכירו לי על מה אנחנו מדברים? :-/

פורסם
  • מחבר

המשך לנושא הזה :

http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1008346111

הוא נמצא בעמוד השני של הפורום. אבל אם אתה רוצה להתחיל להשתתף וזה אני חושב שכדאי שתקרא את כל הת'רד הקודם (כולל ההודעות הארוכות והשמעממות) כל שם הכל מוסבר כדי שתבין. לא מספיק לקרוא רק את ההודעה הראשונה כדי להבין לאן הגענו.

פורסם

מאיפה לעזאזל הבאת ש"כל המשחקים החדשים דורשים רוחב פס"??

כל המשחקים מבוססים Q3??

רק, ואני חוזר, רק המנוע של Q3 דורש רוחב פס כמו שיש לפנטיום 4.

כל משחק אחר, לא!

קח לדוגמא את 3DMark2001, מבוסס על Max-FX (המנוע של מקס פיין). הוא ישן? ממש לא, הרבה יותר חדש מQ3!

אז איך תסביר שXP1600+ גומר את ה2Ghz של אינטל?

אתה לא יכול!

ולמה?

כי זה לא מבוסס על מנוע של Q3!

ואם אתה רוצה שאני אחזור שוב שהמנוע של Q3 (ושל Q3 בלבד) הוא מנוע שאוהב פס רחב בכמויות, רק תגיד!

עריכה: תהיה מותק, תקרא את הכתבה של טום ותחסוך לכולנו את המאמץ של ללחוץ על כפתור התגובה עוד כמה פעמים

http://www6.tomshardware.com/cpu/01q4/011031/index.html

הלוגו של הכתבה אומר הכל...

זה נכון :-/

פורסם

אוסף ציטוטים אחרונים:

"בטח, הם לא משתמשים ב-KT266A אלא ב-760 MP  ציפסט שכמשתמש ביתי מן הסתם לעולם לא תרכוש(אפשר גם  להשתמש בintel 845 -למען ההוגנות, לא?). אולי תבדוק בכמה השוואות אמיתיות לפני שאתה מנפח את השכל בשטויות ובהודעות ארוכות ומשעממות.כמו שזה נראה מישהו בנה את הכתבה נגד AMD :

גם ציפס'ט לא אופטימילי וגם בנצמרקים מוגבלים שבהם לפנטיום יש יתרון.במיוחד בשבילך:"

חחחחח ידעתי שתקריץ את זה מאיפה שהוא. שמישהו זאת אומרת...........

קודם כל, הם אומנם לקחו שני פנטיום 1.7GHz Xeon אבל בהשוואה גם היה אחד 2GHz. ולמקרה שאתה לא יודע, צ'יפסט כמו i860 שמיועד למעבדי Xeon לא עובד יותר מהר עם מעבד פנטיום 4 2GHz מהסיבה שהוא לא XEON. אין למעבד פנטיום 4 רגיל את המטמון הגדול של XEON ובקיצור פנטיום 4 רגיל על צ'יפסט שמיועד לXEON יעבוד כמו על i850 הידוע של הפנטיום 4. אז אל תתרץ שזה בגלל הצ'יפסט.  בקשר להודעות הארוכות והמשעממות:

1. נכון, הן משעממות.... מודה. אבל לפחות הן נכונות.

2. בקשר לשטויות, עד עכשיו על מה מה שאמרת הבאתי ציטוט והוכחתי חד משמעית שהוא שטות.

נעבור לקוח :

"אתה כנראה חתיכת אידיוט..........................................

amd xp 1900 אוכל כל פנטיום!!!!!

כולל פנטיום 4 2.2 ghz ועד שזה יצא יצא כבר amd xp 2100 "

רואים שאתה לא מבין..... או שלפחות לא קראת את ההודעות הארוכות שלי. כי אם היית קורא היית קורא את ההוכחות החותכות שציינתי שם לכך שהפנטיום 4 2.2GHz יעקוף את Athlon XP 2000+.  ובקשר לטעות שלך, פנטיום 4 2.2 יצא כשלAMD יהיה רק את XP 2000+. הם יצאו באותו זמן. 2100+ יצא אחר כך.... עדיין הוא לא יוכל לעמוד במטמון מוגדל ובמהירות באס אדירה של 533MHz של הפנטיום 4. ודבר אחרון, אם אתה רוצה לתת תגובה, לקרא את ההודעות הקודמות שלי. כי אחרת אתה לא תבין על מה אתה מדבר ותשמע לא לעניין.

ונעבור ללקוח הבא:

"ואם אתה רוצה שאני אחזור שוב שהמנוע של Q3 (ושל Q3 בלבד) הוא מנוע שאוהב פס רחב בכמויות, רק תגיד!"

אולי, גם כן נראה לי מאוד מפוקפק שהמשחק היחיד הוא Q3 שדורש רוחב פס רחב. לא ראיתי אף מאמר שאומר כך.

וגם אם לא, מחשב קונים לפחות לשנתיים. אתה באמת חושב שQ3 דורש רוחב פס יותר גדול ממה שמשחקים של עוד שנה-שנתיים יידרשו? ואין לי ספק שגם היום יש משחקים שדורשים רוחב פס.......

ולסיכום.............. אני חושב בפנטיום 4 מעבד טוב יותר מAMD לגיימרים. אני אקח AMD כי אני לא בדיוק גיימר אבל אם הייתי גיימר חולה משחקים הייתי לוקח פנטיום 4.

תקרא את הבנצ'מארקים באתר ההוא טוב טוב, תדפוק ת'ראש בקיר, ותקרא אותם שוב!

אם לא שמת לב ההבדל לא גדול ביצועים, ותחשב ביחד עם זה את המחיר, וגם את העובדה שבבנצ'מארקים של רזולוציות גבוהות הכרטיס הוא הגורם המגביל, ולא הלוח והמעבדים(1200*1600), כי לכולם יש תוצאה בהבדל של שני FPS באחד מהמקרים, וגם ראיתי שם מקרה שהוא עובד טיפה יותר מהר, אני חושב, מפנטיום 4 דואל. שקול דבריך חמור.

פורסם

ושוב

גם אם הXP 2000 לא יעבור את ה2.2 ה2.2 ידפוק כזה מחיר שלא יהיה שווה לקנות אותו בזמן יציאתו

(דבר שכנראה לא ישתנה בהרבה גם כשייצא הXP 2100)

פורסם

ושוב

גם אם הXP 2000 לא יעבור את ה2.2 ה2.2 ידפוק כזה מחיר שלא יהיה שווה לקנות אותו בזמן יציאתו

(דבר שכנראה לא ישתנה בהרבה גם כשייצא הXP 2100)

מה כואב לך? מה המכאוב שלך?

מעבד פנטיום 4 עדיין יותר יקר, מעבדים של AMD אף פעם לא יהיו יותר יקרים מאלה של אינטל, כי AMD לא רוצה להיות יותר יקרה מאינטל! יש לך כנראה סרטן בגזע המח, כי מעבדי DUAL בכלל לא קשורים לשוק הביתי!

שקט, אני לא רוצה יותר לשמוע את השטויות שלך.

פורסם

מה כואב לך? מה המכאוב שלך?

מעבד פנטיום 4 עדיין יותר יקר, מעבדים של AMD אף פעם לא יהיו יותר יקרים מאלה של אינטל, כי AMD לא רוצה להיות יותר יקרה מאינטל! יש לך כנראה סרטן בגזע המח, כי מעבדי DUAL בכלל לא קשורים לשוק הביתי!

שקט, אני לא רוצה יותר לשמוע את השטויות שלך.

התכוונת לצטט אותי ? כי זה בדיוק מה שאמרתי ולא התנגדתי לך אלא לו

ולא דיברתי על מעבדי DUAL

פשוט אמרתי שכמה שאולי אינטל מביסה את AMD המחיר לא שווה את ההבדל

cwm13.gif

פורסם

התכוונת לצטט אותי ? כי זה בדיוק מה שאמרתי ולא התנגדתי לך  אלא לו

ולא דיברתי על מעבדי DUAL

פשוט אמרתי שכמה שאולי אינטל מביסה את AMD המחיר לא שווה את ההבדל

cwm13.gif

חשבתי שאתה מתכוון שATHLON XP 2000 לא יעבור את ה2.2 של אינטל, כי לא רשמת את השם של החברה, אז נתן להבין משם שאתה מתכוון למעבד של אינטל...

אם זה מה שהתכוונת לומר, אז עמך הסליחה.

פורסם

כתבתי XP

וחוץ מזה מאז שיטת השמות החדשה משווים

1600 1.6

2000 2

2100 2.2

פורסם

כתבתי XP

וחוץ מזה מאז שיטת השמות החדשה משווים

1600  1.6

2000 2

2100 2.2

זהו, שלא, כי XP1600 זה שם של דגם כי המהירות האמיתית שלו זה 1400.

אתה כנראה לא מבין מזה PR RATING שהיה לAMD ולCyrix מתקופת הפנטיום אחד עוד...

פורסם

בתקופה אז באמת לא ידעתי הרבה

אבל התכוונתי שאף אחד לא קורא ל אטלון XP 1600

1.6 כי זה לא נכון כי זה לא מהירות אלא השם "1600"

ולמעבדי INTEL לא מבדילים אבל יותר נוהגים לקרוא לפי מספר.מספר

אבל זה סתם שטויות

פורסם
  • מחבר

אמ

פורסם
  • מחבר

לathlon :

1. לא יפה לנבל את הפה.

2. "אם לא שמת לב ההבדל לא גדול ביצועים, ותחשב ביחד עם זה את המחיר, וגם את העובדה שבבנצ'מארקים של רזולוציות גבוהות הכרטיס הוא הגורם המגביל, ולא הלוח והמעבדים(1200*1600), כי לכולם יש תוצאה בהבדל של שני FPS באחד מהמקרים, וגם ראיתי שם מקרה שהוא עובד טיפה יותר מהר, אני חושב, מפנטיום 4 דואל. שקול דבריך חמור. "

כמו שאמרתי, בעתיד זה לא יעזור כי משחקים יידרשו יותר רוחב פס אפילו מQ3. והכרטיס מסך הוא אותו כרטיס לשני המחשבים אם אני לא טועה...... תבדוק שם.

3. ברור שAMD יותר שווה מבחינת מחיר. אף פעם לא אמרתי אחרת.........

4. מי שעשה אותך חמור.

5. "מה כואב לך? מה המכאוב שלך?

שקט, אני לא רוצה יותר לשמוע את השטויות שלך."

אני רואה שאתה עצבני על כולם... מה קרה ?

6. "חשבתי שאתה מתכוון שATHLON XP 2000 לא יעבור את ה2.2 של אינטל, כי לא רשמת את השם של החברה, אז נתן להבין משם שאתה מתכוון למעבד של אינטל...

אם זה מה שהתכוונת לומר, אז עמך הסליחה."

אבל זה ברור שהוא התכוון/יודע שפנטיום 4 2.2 יעבור את XP 2000+ מהסיבה שגם לפנטיום 4 יהיה מטמון גדול יותר, גם באס גבוה של 533 מגה הרץ וגם מהירות שעון מדהימה של 2.2GHz. אם AMD יציאו במהרה את XP 2200+ אני מניח שהם יוכלו לעמוד מול הפנטיום 4 2.2. אבל רק אם הם יעשו את זה מהר. כי בינתיים, לפי מה שרואים, XP2000+ יצא בזמן שפנטיום 4 2.2 יצא וזה לא נראה טוב. אם אתה לא מבין למה פנטיום 4 2.2 בטוח יעבור את XP 2000+ תקרא את כל ההסברים שלי בת'רד הראשון ובטוח תבין. אם לא קראת, אז אל תדבר כי נתתי שם ממש הוכחות שהפנטיום 4 יעקוף אותו.

ל^DaRk-MiNd^ :

1. "גם אם הXP 2000 לא יעבור את ה2.2 ה2.2 ידפוק כזה מחיר שלא יהיה שווה לקנות אותו בזמן יציאתו

(דבר שכנראה לא ישתנה בהרבה גם כשייצא הXP 2100) "

נכון. פנטיום 4 פעם לא שווה כי מבחינת מחיר AMD תמיד יהיה יותר שווה. הוויכוח שלי הוא לא על מחיר. אני לא מבין למה אתם מערבבים את זה. אני מדבר על המעבדים הכי חזקים של שתי החברות, רק מבחינת ביצועים. לא דיברתי על מחיר, אבל כדי שתיהיו מרוצים, אני שוב אגיד, AMD יותר שווה מבחינת מחיר. מבחינת ביצועים זה עדיין בספק (גם הפנטיום4 בספק כי הם דיי צמודים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים