פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים האם יש איזושהי מגמה של NVIDIA להחליף בסופו של דבר את הכל הPCBs של הכרטיסים שלה לשחור?
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים הצבע לא קשור לאנוידיה אלא לייצרניות האחרות, אנוידיה מספקת רק ליבות ולא PCBS
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים מחבר בכרטיסי ה8800 אף יצרן עדיין לא הוציא כרטיס שהPCB שלו הוא לא REFERENCE ולכן כל כרטיסי ה8800 למיניהם תוכננו ע"י NVIDIA ולא רק הליבות. ועכשיו, נחזור לשאלה שלי...
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים איזה דיון הזוי...אם היה אחרי 12 בלילה עוד הייתי מבין...אבל עכשיו צהריים.
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים כמו במארזים - שחור שקסי עכשיו ברצינות, בתחום המחשבים כבר שנים ש-PCB שחור נחשב "אופנתי" יותר, מה שלא ברור במיוחד, מכיוון ששחור מושך אליו חום, מה שמקשה על אוברקלוק איכותי...
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים כמו במארזים - שחור שקסי עכשיו ברצינות, בתחום המחשבים כבר שנים ש-PCB שחור נחשב "אופנתי" יותר, מה שלא ברור במיוחד, מכיוון ששחור מושך אליו חום, מה שמקשה על אוברקלוק איכותי... שחור מושך חום רק במגע עם שמש!
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים שחור מושך חום רק במגע עם שמש!אם אני לא טועה הוא "סופג" לא מושך לעצמו...
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים שחור לא מחזיר צבעים=בולע יותר חלקים מהאור מצבעים אחרים=יותר חםאבל כל זה זניח בלי מגע ישיר עם השמש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.