פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים חבר שלי אמר לי שזה המקום עם האנשים שמבינים הכי הרבה במחשבים אני באתי לבקש טובה להגיד לי מה חסר לי במארז והאים הוא בסדר..-------אני רוצה להרקיב QUWAD זה בסדר? מה חסר=========הוצאה כספית לא עיניינית בלי מסך מקלדת עכבר ורמקולים וכונן CD יש והשימוש במחשב הוא למשחקי רשת ואינטרנט ודברי פנאי כאלהכרטיס מסךWinFast PX8600 GT TDH HDMIלוח אמ שתומך בQWAD מבית היוצר של INTALIntel BLKDP965LTCK Intel® Desktop Board D975XBX2מארזThermaltake Soprano VB1000BNSדגם Soprano VB1000BNSצבע שחור ללא ספק כוח2 מאווררים 12 סנטימטרחיבורי FIREWIRE, USB, AUDIO מקדימהTOPOWER 450W Low Noise True-Power PSUכרטיס זכרון DDR2 1024MB 800MHZ CL5וCorsair יקר אבל אדיר 2 כאלה צריך2core qwad מעבדCore 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel קירורZALMAN CNPS8000T
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים כותבים QUAD. בלי W.הכותרת שלך לא עניינית. כותרת עניינית כוללת לפחות תקציב, שימושים למחשב, והאם דרוש ציוד היקפי או מסך.אם לא תערוך את הכותרת הנושא ינעל וחבל.והמפרט שלך גרוע ברמות.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים כרטיס מסךWinFast PX8600 GT TDH HDMIכרטיס מסך שלא משתלם יחסית לביצועים שלו, עדיף לך להוסיף עוד קצת וללכת על X1950pro שיניב לך ביצועים גבוהים בהרבהלוח אמ שתומך בQWAD מבית היוצר של INTALIntel BLKDP965LTCK Intel® Desktop Board D975XBX2לוח אם פשוט, מהדור הקודם. שים לב לסימון P965 שזו ערכת השבבים הישנה, לוח עם צ'יפסט P35 יהיה בחירה טובה יותר עבורךמארזThermaltake Soprano VB1000BNSדגם Soprano VB1000BNSצבע שחור ללא ספק כוח2 מאווררים 12 סנטימטרחיבורי FIREWIRE, USB, AUDIO מקדימהאחלה מארז, אפשר להראות לך עוד כמה שנכנסים בתקציב שלך, אבל הסופרנו הוא מארז לא רע בכללTOPOWER 450W Low Noise True-Power PSUספק עלוב, בספק לא מסתכלים רק על ההספק, אם אתה כבר משקיע כסף תקנה אחד איכותיכרטיס זכרון DDR2 1024MB 800MHZ CL5וCorsair יקר אבל אדיר 2 כאלה צריךיקר? מחירי הזכרונות כיום לא יקרים בכלל, 2GB זה המינימום בבניית מפרט כיום2core qwad מעבדCore 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel תשים לב שהמעבד שבחרת יהיה מסדרת הייצור החדישה יותר- Stepping G0 ותרוויח פליטת חום נמוכה יותרקירורZALMAN CNPS8000Tאם אתה מתכנן OC יש קירורים הרבה יותר טוביםבקיצור, כמו שד"ר נוב אמר- תכלול את התקציב שלך בכותרת ויותר מזה- למה המחשב מיועד? משחקים? אתה הולך לבצע אוברקלוק?וגם לא כללת צורב, אתה צריך אחד?
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים הסופרנו מארז לא משהו. למעשה למחיר שלו הוא גרוע. יש את האפולו שהרבה הרבה יותר טוב ממנו.TOPOWER דווקא ספקים טובים.כמובן, יש ספקים הרבה יותר טובים.הקירור נועד HTPC. לא למחשב משחקים.המפרט לא מאוזן. Q6600 עם 8600GT? או אפילו עם X1950PRO? אם זה מחשב למשחקים, לוקחים מעבד חלש יותר וכרטיס מסך חזק יותר.כמובן שפותח הנושא לא ערך את הכותרת למרות שהודיע לי בהודעה פרטית שעשה זאת, ואנחנו לא יכולים לעזור לו עד שלא יעשה זאת במהירות. רק להגיד לו שהמפרט שהרכיב לעצמו פשוט זבל.לפיכך הנושא ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.