פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים למישהו יש מידע על aliens vs predator 3 אשמח לדעת. זה משחק ענק שלדעתי אם יעשו אותו3 aliens vs predator ב DX10 הוא יהיה פצצתי ויהיה בסגנון בערך של THE DARKNESS. והוא יהיה חתיכת משחק מפחיד עם גראפיקה מעולה ובטח היצורים ייראו ממש מפחיד ב DX10.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים אין דבר כזה בתכנון, ומפתחי AVP 2, חברת MONOLITH, פירקו את השותפות שלהם עם אולפן הסרטים FOX שמחזיק את הזכויות למותג AVP.מה שכן, OBSYDIAN עובדים על משחק תפקידים בעולם של ALIEN.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים בינתיים תסתפק בסרט שיצא בקריסמס http://www.3www.cinematical.com/2007/09/21/aliens-vs-predator-requiem-gets-a-teaser-poster/ לא הבנתי מה הקשר בין הדמויות (הממש) מפחידות לבין DX10 הם יפחידו אותך גם ב DX9 האמן לי.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים אין דבר כזה בתכנון, ומפתחי AVP 2, חברת MONOLITH, פירקו את השותפות שלהם עם אולפן הסרטים FOX שמחזיק את הזכויות למותג AVP.מה שכן, OBSYDIAN עובדים על משחק תפקידים בעולם של ALIEN.הלוואי שיהיה משחק שיכלול את כל הQUADRILOGY של הסרטים הטובים ביותר בעולם, ALIEN!!! כשבראשם עומד הסרט ALIENS 1986, אני רוצה לשחק בתור ELLEN RIPLEY!!!!
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר אני בת.ומשחקי DX10 נראים הרבה יותר מציאותיים ממשחקי DX9 לכן אני חושבת שהמשחק יראה יותר מפחיד.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים שטויות, הם נראים אותו הדבר עד עכשיו.צריך זכוכית מגדלת בשביל להבדיל ביניהם.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר אגב רציתי לדעת:מה שם החברה שעשתה את המשחק the drarkness?והאם יש להם משחקים שהם עשו למחשב?
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים STARBREEZE STUDIOS, עשו גם את רידיק ו - ENCLAVE (ביטלו את השני חסרי הלב האלה :'().
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר מביא לי את הסעיף שהם לא עשו את the darkness גם ל פיסי ! לא הכריזו על aliens vs predator 3 אין אותו וככל הנראה לא יהיה! ואני בת.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים משחק כל כך טוב שמוכר קונסולות (גורם לעלייה במכירות שלהן) או בגללו קונים מחשבים חדשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.