עבור לתוכן

OC לכרטיס מסך 8800GTS

Featured Replies

פורסם

שלום,

אתמול נסיתי לעשות OC לכרטיס המסך שלי עם התוכנה RIVATUNER. דרך אגב אין באתר מדריך להתשמש בה אבל נראה לי שאישכהוא הצלחתי.

יש לי כמה שאלות אבל אני אתאר לכם מה עשיתי:

כאשר לחצתי על DETECT הנתונים שקיבלתי היו: CORE - 513 ן - MEMORY - 792. טמפרטורת הכרטיס נעה בסביביות 60 (לפני ה - OC)

הציון ב - 3DMARK היה 9646.

אחרי 2 נסיונות ובדיקה של 3DMARK לראות יציבות הגעתי ל - CORE - 700 ו MEMORY - 900. הטמפרטורה נעה כעת בסביבות ה - 70 והציון ב - 3DMARK הוא 11000.

השאלות שלי:

1. האם להמשיך עם ה - OC ( אני יכול להגיע לפני RIVATUNER עד CORE של 770 ו - MEMORY של 1100)

2. מה לגבי הטמפרטורה. האם היא תקינה או שאני מגזים.

3. אחרי RETSART למחשב הכל חזר לקדמותו. איך אני שומר את נתוני ה - OC שבחרתי?

4. האם יש טעם לשחק עם הפתיחת ערוצים?

תודה רבה לכל מי שעונה ....[br]פורסם בתאריך: 18.10.2007 בשעה 12:35:21

היי שוב,

שכחתי גם לשאול .... בכמה MHz כדאי להעלות את נתוני ה - CORE וה - MEMORY בין הבדיקות ?????

תודה

פורסם

טמפ של 70 זה בסדר ואפילו עד 80 זה בסדר כעיקרון עם יש בעיה עם הטמם המחשב נתקע וזה הסימן, אין טמפ להגיד לך.

הOC שלך לCORE נראה לי מוגזם ולא יציב בכלל, אני עומד על OC הכי גבוהה שהצלחתי להגיע ב3 כרטיסים שונים ויציב זה 620\1000 והטמפ 65 במנוחה ו74 במאמץ.

ליפעמים אתה מעלה את ה CORE יותר מידי וזה רק גורע את הציון ב3DMARK.

כדי לשמור את ההגדרות של הOC בRIVA תעשה SAVE ותסמן V על APLY OVECLOCKING AT WINDOES STARTUP.

ורק כדי לוורה אתה יודע שאתה יכול להגביר את מהירות המאורר בRIVA ובכלל להגדיר אותה שיעבוד אוטומט בהתאם לטמפ.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה...

כאשר אתה מעלה בתוכנה את הנתונים בין בדיקותת בכמה מעלים כל פעם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים