עבור לתוכן

מפרט למשחקים עד 6.5K כולל מסך (מתוכנן OC בעתיד)

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה.

הנה מפרט שבניתי למשחקים כולל מסך. תחוו את דעתכם. אשמח לקבל תגובות\הצעות\תיקונים\שיפורים.

מעבד (1029 ש"ח): Intel Core 2 Duo E6750 Box

גוף קירור למעבד (283 ש"ח): Thermaltake V1 CL-P0401

לוח אם (587 ש"ח): GIGABYTE GA-P35-DS3L

זיכרון פנימי (455 ש"ח): OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Gold XTC CL5-5-5-12

דיסק קשיח (570 ש"ח): Western Digital WD5000AAKS 500 GB SATA2

צורב (180 ש"ח): LG GSA-H62N X18 DVD

כרטיס מסך (814 ש"ח): Sapphire ATI Radeon X1950PRO ULTIMATE 256MB PCIe

כרטיס קול: מובנה על הלוח אם (Onboard)

כרטיס רשת: מובנה על הלוח אם (Onboard)

מארז (400 ש"ח): NZXT Apollo No PSU Silver

ספק כוח (397 ש"ח): Enermax Liberty 400W - ELT400AWT

מסך (1695 ש"ח): ''LG L226WTQ LCD 22

סה"כ: 6,410 ש"ח.

תודה רבה ל-Big_Guy7 ול-JL Inc, שמאוד עזרו לי לבנות את המפרט. אתם יכולים לראות שהגדלתי את התקציב. (כך אני אוכל ליהנות מהמחשב כמו שצריך).

כמה שאלות:

1. קירור למעבד: אני מתלבט בין Thermaltake V1 CL-P0401 לבין Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 לבין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm. מה אתם ממליצים? (חשוב לי שקט ואיכות).

2. מארז+ספק: אני עדיין מהסס. אני צריך כמה חוות דעת מקצועיות לגבי מה שבחרתי - האם זה טוב. ממליצים משהו אחר...?

3. תגובות והערות\הארות כלליות יתקבלו בברכה (אני מחכה לזה).

4. תודה לכולם (ושוב תודה ל-Big_Guy7 ול-JL Inc).

פורסם

למה פתחת עוד ת'רד?

בכל מקרה,

אני חושב שה V1 שקט יותר מהביג טייפון אבל אני לא בטוח. בכל מקרה, שניהם מצוינים.

האפולו והליברטי שילוב מצוין. אם אתה רוצה שילוב שקט יותר יש את ה P150+430W אבל לפי מה שהבנתי ה V1 לא נכנס בו, אז אם אתה לוקח אותו קח את ה TT MAX ORB.

ודרך אגב, אני חושב שה 226BW של סמסונג עדיף על המסך ששמת, אבל שווה לבדוק את זה בפורום מסכים.

פורסם

מפרט מעולה - לעילא ולעילא :)

ורק הארה וחצי -

פתרון קירור למעבד : ממליץ על ה-Scythe Ninja Plus (כ-250ש"ח ב-IQPC : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2915) - רק שים לב *לוודא* שזו הגירסה הראשונה (ולא Rev. B !) - זו המותקנת בהברגה עם לוח-אחורי (back-plate) - כי אחרת לא הרווחת את החוזק-המבני המיוחל.

ה-TT V1 כנראה איננו פתרון קירור גרוע (להיפך) - אלא שהוא מגיע עם התקן-עיגון פלסטיקי ולא מוברג - שלדעתי מאד לא מתאים למשקל שלו, ורק מחכה לתזוזה מזערית כדי להתפרק, וגם לעשות פוגרום קטן במחשב.

מלבד זאת, ספק-הכוח (Enermax Liberty 400W) קצת גבולי למערכת זו - קל וחומר כאשר מתוכננת המהרה (OC). ממליץ להחליפו ב-Corsair VX 520W (כ-640ש"ח) - או אפילו ב-Antec Neo HE 550W, שמחירו דומה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. קיבלתי.

אז אני מחליף את הקירור למעבד, ואת הספק כוח. אני מקווה ששניהם שקטים. כי שקט מאוד חשוב לי (וכמובן האיכות).

החלקים החדשים:

גוף קירור למעבד (234 ש"ח): Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support

ספק כוח (671 ש"ח): Antec Neo HE (High Efficiency) 550W (קצת יקר אבל לא נורא. אם אתה אומר ש400 זה גבולי - אז אני לא לוקח סיכון. אגב הוא מספיק שקט?)

רק איך אני אמור לבדוק איזה גרסה זו (של הקירור למעבד)?

אגב, Big_Guy7, אני בודק לגבי המסך בפורום מסכים. תודה על ההערה.

יש עוד תגובות\הערות\הארות? אני אשמח לשמוע...

פורסם

אי אפשר להגיד שהNinja רועש אבל אם אתה רוצה להוריד ביצועיי קירור ולהוריד רעש אתה יכול לקחת את הBigTyphoon VX...

הליברטי לא מספיק?! שטויות!!! :kopfpatsch:

הליברטי מספיק ועוד איך ומשאיר רווח ביטחון מספק מאד! הליברטי שקט יחסית אבל אם אתה רוצה דממה קח את הספק שלקחת רק בגסאת ה430W...

גם אני מעדיף את 226BW מאשר הLG :cool2:

פורסם

כמו שפיירבוי אמר, הליברטי 400 מספיק למערכת הזו.

אם הוא מתעקש לקחת ספק חזק יותר, שיקח את הקורסאייר 450W שעולה 450 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז ככה...

לגבי הקירור: אני בכל זאת מעדיף ביצועי קירור מאשר שקט (בסה"כ, בשביל זה הוא נועד וזה יותר חשוב). אז אם אתה אומר שה-BigTyphoon מוריד בביצועים, אז אני אשאר עם ה-Ninja (אני מקווה שהוא רק קצת פחות שקט).

לגבי הספק:

אבל אם אתה רוצה דממה

כן, אני רוצה דממה (כמובן אם זה לא פוגע בביצועים), אז איזה אני אקח? ה-Antec או ה-Corsair? או משהו אחר...?

לגבי המסך: זה לא כ"כ המקום לדיון, אז הפניתי את השאלה לפורום מסכי LCD, ואמרו לי שם, ש"כל המסכי 22 היום בפאנל TN שנחשב הפאנל הנחות ביותר".

אז אני כבר לא יודע מה לעשות. כי זה מבאס לרדת ל-20 אינצ'.

פורסם

לפי מה שהבנתי הקורסאייר 450W הוא ספק דיי שקט.

בקשר למסך - לא באמת חשבת שתוכל לקנות מסך 22'' עם פאנל איכותי ב 1800 ש"ח נכון?

אם אתה לא רוצה 22'', האופציות העיקריות שלך הן או לקחת מסך 19'' איכותי שיעלה כ 1600 ש"ח, או לקחת מסך 20'' איכותי שיעלה כ 2200ש"ח.

פורסם
לפי מה שהבנתי הקורסאייר 450W הוא ספק דיי שקט.

כן, גם הליברטי ככה, אבל הוא רוצה דממה מהספק וזה מה שהAntec יתן לו (או לפחות הדבר הכי קרוב לדממה...) :-\

פורסם

אהלן חבר'ה.

הנה מפרט שבניתי למשחקים כולל מסך. תחוו את דעתכם. אשמח לקבל תגובות\הצעות\תיקונים\שיפורים.

מעבד (1029 ש"ח): Intel Core 2 Duo E6750 Box

גוף קירור למעבד (283 ש"ח): Thermaltake V1 CL-P0401

לוח אם (587 ש"ח): GIGABYTE GA-P35-DS3L

זיכרון פנימי (455 ש"ח): OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Gold XTC CL5-5-5-12

דיסק קשיח (570 ש"ח): Western Digital WD5000AAKS 500 GB SATA2

צורב (180 ש"ח): LG GSA-H62N X18 DVD

כרטיס מסך (814 ש"ח): Sapphire ATI Radeon X1950PRO ULTIMATE 256MB PCIe

כרטיס קול: מובנה על הלוח אם (Onboard)

כרטיס רשת: מובנה על הלוח אם (Onboard)

מארז (400 ש"ח): NZXT Apollo No PSU Silver

ספק כוח (397 ש"ח): Enermax Liberty 400W - ELT400AWT

מסך (1695 ש"ח): ''LG L226WTQ LCD 22

סה"כ: 6,410 ש"ח.

תודה רבה ל-Big_Guy7 ול-JL Inc, שמאוד עזרו לי לבנות את המפרט. אתם יכולים לראות שהגדלתי את התקציב. (כך אני אוכל ליהנות מהמחשב כמו שצריך).

כמה שאלות:

1. קירור למעבד: אני מתלבט בין Thermaltake V1 CL-P0401 לבין Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 לבין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm. מה אתם ממליצים? (חשוב לי שקט ואיכות).

2. מארז+ספק: אני עדיין מהסס. אני צריך כמה חוות דעת מקצועיות לגבי מה שבחרתי - האם זה טוב. ממליצים משהו אחר...?

3. תגובות והערות\הארות כלליות יתקבלו בברכה (אני מחכה לזה).

4. תודה לכולם (ושוב תודה ל-Big_Guy7 ול-JL Inc).

אלא אם ב"משחקים" אתה מתכוון לקין ולduke nukem 3D, אז הכרטיס מסך לא מספיק.

תרד במסך ל19, וקח כרטיס של 8800.

מה שגם - ספק של 400 לא יחזיק במצב של OC.

פורסם

הליברטי 400 יחזיק לו את המערכת כמו גדול, גם במצב של OC למעבד ולכרטיס המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים