עבור לתוכן

מעבד + לוח? + ספק? חדשים

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

המפרט שלי מופיע בצד.

אני לא יכול לסבול את הקריסות מהOverheat במשחקים, בעריכת סרטים ובכל דבר שאני עושה כמעט.

חוץ מזה שהרעש גורם לי לעצבים.

אני כבר הרבה זמן רוצה לשדרג את המעבד ואת הספק, אני חושב שזה הזמן המתאים -

מעבד: Q6600 G0 נשמע לי הבחירה הנכונה - קצת יקר אבל לא תנור כמו הQ6600 הסטנדרטי וטוב לעריכת סרטים ותמונות.

לוח: אם אני קונה, זה אמור להיות לוח עם חיבורי 5.1 כמובן ו-חשוב- חיבורי LPT וSERIAL לצורכי מודינג.

על הדרך ספק: האם צריך ספק חזק כמו ליברטי למפרט כזה או שניתן להסתפק במשהו יותר פשוט?

אשמח לתגובות :)

פורסם

מה התקציב שלך? ואם אתה עורך המון וידיאו למה פשוט לא לקנות כרטיס עריכה נורמלי ?

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא כמה שפחות. אני יכול לגלוש לכיוון ה3000 אבל זה הרבה. אני מעדיף להישאר באזור ה2400-2600.

ואני לא קונה כי אני לא, אני עורך מדי פעם, זה דיי תחביב, סה"כ מה שאני עושה על המחשב זה עריכת סרטים פה ושם, הרבה עריכת תמונות והרבה גיימינג.

השאלה הייתה, בכמה הכי זול אפשר לצאת מזה? כי עם לוח אינטל אני לא נשאר.

פורסם

חיבורי LPT וSERIAL לצורכי מודינג.

אין הרבה לוחות אם חדשים עם חיבור SERIAL ו PARALLEL - אבל לסדרת P-35 של גיגבייט ברובה קיימים עדיין החיבורים האלה.

פורסם

אם התקציב שלך לחוץ ..אז למה ללכת על מעבד כזה ? גם E6750 יעשה את העבודה טוב..והוא עולה "רק" 1K...

ספק כח את הליברטי 400W או את ה450W של Corsair....

לוחות אם לא חסרים חפש אחד שמבוסס על הP35..כגון הDS3 של GB או הIP35 של ABIT וכו...

פורסם
  • מחבר

לא לחוץ בתקציב, רק כמו כל השפויים - מעדיף לצאת מזה בכמה שיותר זול.

אני פשוט חושב שהQ6600 ישרת אותי ללפחות 5 שנים, לעומת E6750 שאני אחליף עוד 3 שנים בטוח (אני לא קונה מחשב כל 3 שנים, אני משדרג את המחשב כל חצי שנה).

לוח - P35, ראיתי כמה שאין להם LPT / SERIAL, אבל מצאתי את זה:

http://skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm

איך הוא?

ספק - הכי זול למפרט יספיק.

פורסם

אם FIREWIRE וESATA לא חשוב לך..אז הלוח הנ"ל מצוין...

וספק זול חפש HEC או FSP 400W...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים