עבור לתוכן

מחשב נייד לשימושים מגוונים, עד 7000 שקל

Featured Replies

פורסם

תמיד מומלץ להצליב מידע, במיוחד כאשר מדובר בהבדלים כאלה זעירים.

אתה לא חייב להעלות, מילה שלך מספיקה.

• תגובות 36
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין מה האי הבנה.

הכרטיס היחיד שסדרת ה PAVILION תומכת ב (כולל ה6670 6680 6690 ה6515 וה6514) הוא ה 8400GS !

שמביא 2300 נקודות ב 3DMAR05.

עוד טעות:

זה לא קשור לחנות,אתה יכול לקנות את ההרחבת אחריות מכל חנות

שלילי בזנטי - HP מכבדת אחריות רק כאשר היא משוייכת במחשב שלהם לחנות ממנה נקנה הנייד ולכן אם תלך נגיד לבאג ותרצה לקנות אחריות 3 שנים תראה מה תקבל . . .

פורסם

סבבה.

גם אם זה המצב (ואז החנויות צריכות לתקן את המפרטים), צריך למצוא את ה-HP בחנות שמוכרת אותי במחיר זול לפי זאפ, וגם מוכרת אחריות במחיר 650 ולא 790 - וגם אז ה-HP יקר ב-100 ש"ח מהדל כאשר מדובר במפרט פחות או יותר זהה.

פורסם

סבבה.

גם אם זה המצב (ואז החנויות צריכות לתקן את המפרטים), צריך למצוא את ה-HP בחנות שמוכרת אותי במחיר זול לפי זאפ, וגם מוכרת אחריות במחיר 650 ולא 790 - וגם אז ה-HP יקר ב-100 ש"ח מהדל כאשר מדובר במפרט פחות או יותר זהה.

ראול כבר דיברנו על זה, תשווה את דגם ה 6515 למה שאתה אומר ואז תמשיך להתווכח על הילוך סרק.

אני משיג DV6515 עם 3 שנות אחריות ב6100 ש"ח. סוף פסוק. והוא עדיין לקוח כל DELL בהליכה וזה עוד בלי האביזרים והסוללה וכולי . . . :s07:

פורסם

מישהו נוסף יכול לאשר את העובדה שצריך לקנות את חבילת הרחבת אחריות באותה חנות שממנה רכשת את הנייד?

פורסם

נחמד, לבקש מאחרים לבצע את העבודה בשבילך.

בבקשה בשיטת "עשה זאת בעצמך" מוקד התמיכה של HP החברה שם הם היחידים שמוסמכים לתת לך מידע. זה מה שאמרו לי שמה. אתה מוזמן לראות אם הם שינו את ההחלטה. בכלל מי שכאן רואה את ההודעה הזאת ורוצה מחשב HP - התקשרו ותשאלו אותם הכל, עוד לפני הקנייה.

1-700-50-30-48

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים