עבור לתוכן

קניית משחקים מהאינטרנט,הגיע הזמן למהפכה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז מה הבעיה לבקש מהמוכר שיזמין את המשחק המבוקש? או אם אתה קטין אז לתת למוכר כסף והוא יקנה בשמך ת'משחק (אם יש את המשחק בקופסא) בחנות? נראה לי שזה בעיה מבחינת ההחזרה - נגיד הוא שילם והקובץ שהורידו וצרבו לו נדפק, הוא יוכל להחזיר? נראה לי שנתין להתחמק מזה בקלות ולדפוק ת'לקוח.

בארץ בכלל לא אוכפים את כל הקטע של דירוגי הגילים, כך שגם אם מדובר בצוציק לא ימנעו ממנו לקנות GTA או MANHUNT.

kidney stone תמצט את מה שרציתי להגיד,אני לא מדבר עכשיו על החזרות או "הורדה" פגומה,זה כבר בעיה של החנות,חוץ מזה התכוונתי שה"הילד במצוקה" ישלם כדי שהוא יוכל להוריד את המשחק בביתו,אני לא חושב שיש פה אינטרס של דפיקה,

תחזרו לנושא,ולא למי מותר לקנות משחקים באיזה גיל.ברור לי שלקבל קופסא עם חוברות,דיסקים,ועוד שאר מיני פיצפ'קס זה הרבה יותר עדיף על לקנות פשוט את הקובץ של המשחק,אבל לפעמים ההבדל במחיר או עצם העובדה שאין לך כוח לחכות שזה יגיע לפה הם הקובעים.

פורסם

ברוב המקרים אין הבדל במחיר.

פורסם

גם אני לא ראיתי הבדלים במחיר חוץ מבמקרה של HL2 שבאמת יש חבילות משתלמות בSTEAM

פורסם
עוד משהו, כשCOD 2 יצא בידיוק אחי היה בקנדה ואני חולה על משחקי COD

הוא הביא לי את COD 2 בגרסת PC-CD ולא DVD...

קיבלתי את זה ליום הולדת , בדיסק האחרון ב99% ההתקנה נפלה , בסוף קניתי את גרסאת DVD צרובה ב15 שקל והכנסתי את הCD KEY שלי.

מה יצא מזה בסוף?

האריזה נקרעה ונזרקה , הדיסקים בפח , הDVD נשאר להשרט עם כול שאר הדיסקים שלי ואם יהיה לי מזל כשאני ארצה לשחק בזה אני אצליח למצוא את החוברת עם הCD KEY.

מצד שני , עם HL2 וכול מה שקניתי דרך STEAM או בהפצה דיגיטלית אחרת אני רק צריך לבדוק באימייל את השם משתמש והסיסמה והמשחק שוב פעם על המחשב שלי.

פורסם

לא יודע.... אני תמיד מעדיף לקנות משהו ולקבל אותו בקופסא עם כל מיני דברים. קנייה באינטרנט לא נותנת לך הרגשה שקנית משהו עד שהמכתב עם החשבון החודשי מגיע(וגם אז לא ממש) ויגיד לך.

זה כמו לשדרג את המחשב ובמקום לקבל את הכ.מ\זכרונות\לוח אם בקופסא יפה וכו', יבוא אליך טכנאי שמן עם מבטא מוזר, ויזרוק לך את הרכיבים על השולחן

ויגיד לך: "לך תשבור ת'ראש תרכיב לבד אין לי זין היום. ד"א איפה ה-1200 ש"ח"?

פורסם

אני לא מבין למה החברות לא עושות שמשחק בהורדה יעלה איזה 30 דולר במקום 50 דולר... ככה הם לא צריכות לשלם כסף על הדיסקים ובתי אריזה והפצה

הרווח שלהם כפול!

המחיר אותו דבר בגלל זה אני מעדיף לקנות עם אריזה ולקבל משהו ליד...

אם בעתיד הורדה תעלה פחות אז אני אוריד את המשחק וזהו.

פורסם

לא סובל את Steam או כל צורה של רכישה דיגיטלית\וירטואלית. אין כמו קופסת קרטון (או לפעמים אפילו מתכת, או הולגרמות) גדולה ומשוקעת עם עטיפה יפה. קניתי כמה משחקים בארה''ב והאריזות יפות מאוד, ובאות לפעמים עם בונוסים נחמדים. בארץ יש בקושי חוברת.

בכלל, רוב האריזות, הקופסאות והמארזים שמיובאות לארץ הן לא מושקעות (בלשון המועטה). אין מה להשוות את אריזת הפלסטיק העלובה, המתפרקת והדחוסה של HL2 שנמכרה בארץ לעומת הקרטון הענקי עם הפרצוף של הדמויות הראשויות מחו''ל. כל זה תקף מאוד גם לסרטי DVD שרק לעיתים נדירות אריזותיהם מתקרבים לרמה של האריזות בארה''ב - סרטי DVD רגילים הם לרוב פלסטיק זול עם עטיפת נייר עקומה שאפילו לא מודבקת כמו שצריך. בארה''ב מדובר בקופסאות קרטון שכל העטיפה צבועה עליהן. אבל יש צדיקים בסדום, ומארזי סדרות ומארזים מיוחדים (אוספי במאים, סאגות למיניהן) הן תמיד מושקעים, ויש גם כמה מקרים בודדים של סרטים רגילים שהם יפים - החבר'ה הטובים למשל. עוד נקודה לציון שהמארזים המושקעים בארה''ב הם לרוב רק בפורמט ה- DVD הקלאסי. הרבה סרטי HD-DVD ו- BluRay חדשים מגעילים מאוד, כמו מארזי DVD הרגיל בארץ. גם האריזות למשחקי הסוני2 הנמכרות בארץ הן מכוערות לעומת המקבילה האמריקאית (זו לא אשמתנו, זה כל אזור ה- PAL, אני חושב).

סליחה שקצת גלשתי מהנושא, פשוט צורת המכירה בארץ מרגיזה אותי מאוד... אריזה יפה ומושקעת לפעמים משפיעה מאוד (לטובה) על חווית הרכישה והתמורה לכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים