עבור לתוכן

מהי התוכנה הטובה ביותר כיום למציאת Mp3 לא קלים להשגה??

Featured Replies

פורסם

אני יודע שב-KaZaA ניתן למצוא יפה יפה המון Mp3ים... וגם ב-EMule לא חסר...

אבל פעם, כש-AudioGalaxy היה קיים, הייתי משתמש רק בו כדי להוריד טראקים נדירים (למשל אם חיפשתי איזה מיקס ספציפי של איזה טראק מסויים, ברוב המקרים הוא היה קיים רק ב-AudioGalaxy)

אז רציתי לדעת, אם למשל אני מחפש רמיקס ספציפי של טראק מסויים, ולא מצליח למצוא אותו לא ב-KaZaA ולא ב-EMule... קיימת תוכנה שבה אולכל למצוא אותו?

אולי תוכנה מסויימת שנועדה רק לשיתוך Mp3 או משהו בסגנון?

תודה מראש. :saint:

פורסם

אבל פעם, כש-AudioGalaxy היה קיים,

אח, היו ימים :'(

אני גם מחפש.. אם תמצא תודיע בבקשה

פורסם

אני מתגעגע לתקופה

שבה כל שיר היה קל להשגה

DANM YOU RIAA

דווקא את AudioGalaxy!!!!!

למה?

פורסם
  • מחבר

תגיד בני, ניסית את SoulSeek?

פעם שאלתי לגבי תוכנה כמו AudioGalaxy והמליצו לי על SoulSeek, אך לא אהבתי אותה והסרתי לאחר חצי שעה של ניסיונות נואשים להבין מה הולך שם...

אם לא ניסית אז תנסה ותעדכן אותי לגבי מה שקורה שם...

פורסם

אני מאש שאדיו נסגר והשגת MP3 שקלאברים הפכה לקשה התמכרתי לתחליף די טוב והוא להאזין למוזיקה טובה ברדיו שמשודר באינטרנט

בכתובת

פורסם

אנשים! תתפלאו יש תחליף כבר מעל חצי שנה שאני מכיר אותו והוא פשוט גדול משם כל ה18 GB של מוזיקה שיש לי הנה בבקשה תורידו:

www.slsk.org

כנסו לערוץ IL (באותיות גדולות בלבד) כדי שנעזור לכם במקרה הצורך.

(כמה שזאת נשמעת הודעה פאגית וסליחה על הפירסום)

פורסם

Soulseek ו Direct Connect

הצליחו להפתיע אותי מס' פעמים... החסרון העיקרי שלהן הוא פרוטוקול תעבורת המידע הצולע.

פורסם

כן אין תמיכה בהורדה ממס' משתמשים בו זמנית אבל זה בסדר עדיף לסבול את זה מאשר להוריד בקאזה (בעעע)

פורסם

כן... ככל הנראה שאלו השתיים הטובות ביותר שאפשר למצוא, עד כמה שידוע לי, אם כי לא הכי ידידותיות למשתמש...

אה וכמובן, יש גם את ה WinMX.

פורסם
  • מחבר

טוב אני אתקין שוב את SoulSeek... נראה מה הולך שם ::)

איזה העדפתם יותר? SoulSeek או Direct Connect?

אני לא יכול להעמיס פה על המחשב, זה לא המחשב שלי והוא גם ככה איטי...

לגבי לשמוע מוסיקה מהרשת, אני לא יכול מהבית כי אין לי אינטרנט... אז אני מוריד פה טראקים ומעביר לבית.... :-\

פורסם
  • מחבר

וואלה SoulSeek תוכנה מצויינת, מוצאת את מה שאני מחפש, אבל רשימות המתנה באורך הגלות!!! מה נסגר שם?!

ויש לי שאלונת: איך זה עובד שם? יש Server אחד ובותכו הרבה חדרים, או שיש כמה סרברים?

ואם ישנם כמה סרברים, איך אני בוחר לאיזה מהם להתחבר?

פורסם

אתה מתחבר וכל השאר מתחברים לאחד מתוך שניים או שלושה סרברים ראשיים של התוכנה באופן אקראי.

החדרים בצד ימין הם סתם חדרי שיחה, אפשר להכנס לכל אחד ולשוחח או לפתוח אחד משלך.

בנוגע ל Direct Connect, היא אולי אחד הדברים היותר מעצבנים ובאגיים שיצא לי להתקל בהם בחיי, אבל כשמצליחים להתחבר לאחד ה Pubz שלה (אפשר לקרוא לזה שרתים...), אפשר להתחיל לכייף. היא מוצאת הכל ומהכל.

העקרון די פשוט, ישנם שרתים שונים המציבים "תנאים" (בייחוד המאוכלסים ביותר) שבהם עליך לעמוד ע"מ שתוכל להתחבר לשרת ולהתחיל לחלוק/להוריד קבצים.

התנאים מעצבנים לא פחות מהבאגים עצמם, לדוגמא "עליך לחלוק לפחות 50 ג'יגהבייט (כן, אשכרה יש דרישה כזאת)" או "עליך להוסיף תג ספציפי לפני הניק שלך" וכו'...

פורסם
  • מחבר

סבבה

אני אדבוק ב-SoulSeek

אני מחפש בה טראקים עד עכשיו והיא לא מאכזבת בכלל!!! :smoke:

מומלץ לכולם!! :hi:

פורסם

מה שאהבתי בה במיוחד זה שה-Browse user מציג את הסיפריות כמו במקור (בניגוד לקזה, למשל, שמציג פשוט רשימה ענקית של קבצים), ומאפשר להוריד סיפריות שלמות..

p.s.

אתם מוזמנים להוסיף אותי ל Buddy list... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים