פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים יש לי צורב של LG GSA-H12N ודיסק DVD+R של VERBATIM.אני רוצה לצרוב עליו סרט באיכות DVD R 4.3GB, מה המהירות הבטוחה והמהירה ביותר לצרוב בלי שהצפיה בסרט תהרס ?אני יכול לצרוב במהירות 4x-16xתודה לעונים !
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים בעקרון בדיסקים של DVD המהירות האופטימלית ביחס לאיכות צריבה היא בדרך כלל מהירות אחת עד שתיים מתחת למהירות המקסימלית של הדיסקלדוגמא 12 או 8 לדיסק שבמהירות 16עריכה: ובקשר לצפיה זה כבר תלוי באיכות של הדיסק עצמו
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים מחבר בעקרון בדיסקים של DVD המהירות האופטימלית ביחס לאיכות צריבה היא בדרך כלל מהירות אחת עד שתיים מתחת למהירות המקסימלית של הדיסקלדוגמא 12 או 8 לדיסק שבמהירות 16עריכה: ובקשר לצפיה זה כבר תלוי באיכות של הדיסק עצמולפי מה שידוע לי האיכות של הדיסקים של VARBATIM היא מהטובות ביותר, מהירות מקסימלית x16
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים זה תלוי ספציפית על איזה דיסקים בדיוק מדובר ובאיזה ארץ הם יוצרו ,יש מספר יצרנים שוניםהמייצרים לורבטים תדיסקים ולא כל אחד באותה רמה וגם לא כל קוד מדיה באותו איכות ,ודגש על חברת moser baer המבוססת בindia (הודו) דיסקים של ורבטים המיוצרים בהודו הכי גרועים
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים מחבר זה תלוי ספציפית על איזה דיסקים בדיוק מדובר ובאיזה ארץ הם יוצרו ,יש מספר יצרנים שוניםהמייצרים לורבטים תדיסקים ולא כל אחד באותה רמה וגם לא כל קוד מדיה באותו איכות ,ודגש על חברת moser baer המבוססת בindia (הודו) דיסקים של ורבטים המיוצרים בהודו הכי גרועיםmade in taiwen
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים מעולה , זה מיוצר על ידי CMC או PRODISC אם קוד MCC004,אלה הדיסקים הכי איכותיים בארץ
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים מחבר מעולה , זה מיוצר על ידי CMC או PRODISC אם קוד MCC004,אלה הדיסקים הכי איכותיים בארץ תודה איש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.