עבור לתוכן

מפרט למשחקים 6-6.5K ללא OC וללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

זה המפרט העדכני אחרי העצות שלקחתי:

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ₪1461

לוח אם:

GIGABYTE GA-P35-DS3 ₪659

כרטיס מסך:

GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB DDR3 384BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88X768H-RH - RETAIL ₪3083

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪373

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ₪189

זיכרון:

CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ₪459

מארז:

RAIDMAX SAGITA w/o PSU ₪335

ספק כוח:

CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ₪625

הרכבת מחשב:

ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי: ₪7184

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

רב הסיכויים שאני לא יקנה מהחנות הזאת, לקחתי משם רק כי יש בה מבחר טוב ואפשר לבנות שם מחשב בצורה נוחה.

פתחתי אשכול חדש כי באשכול הקודם יש כבר יותר מדי פרטים לא נכונים ודברים שלא קשורים לנושא העיקרי של האשכול הזה.

כבר סידרו לי הכל באשכול הקודם חוץ מהמארז והספק שעליהם עדיין יש מחלוקת.

בקיצור, אני מפרסם את המפרט הזה כדי שתעזרו לי לבחור מארז וספק מתאים למחשב.

בקשר לכרטיס מסך, אני מחכה עם המחשב עד יציאת ה9X כדי שהמחירים ירדו, ורציתי לדעת אם מתוך כל היצרנים והסוגים של הGTX בחרתי אחד טוב.

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי אין טעם לקחת את הGTX אלה אם כן יש לך מסך ממש גדול.

סתם חבל על הכסף

פורסם

כרטיס מסך: מבוזבז מאד, כבר ידוע שGTX לא משתלם... עדיף לקחת GTS 320MB (אם יש 2900Pro במלאי אז בכלל מצויין!) ובעוד שנה וחצי לשדרג...

זיכרון: יקר ללא סיבה, תרד ל667Mhz אם לא מתוכנן OC!

מארז: קח NZXT Apollo, גם איכותי וגם מעוצב :xyxthumbs:

ספק כוח: הLiberty 400W יספיק בהחלט!

קירור למעבד: אני מציע לך להוסיף קירור בנפרד שיהיה שקט יותר וקריר יותר מהסטוק של אינטל, אני ממליץ בחום על Arctic Cooling Freezer 7 Pro...

תתחדש! ;)

פורסם

כרטיס מסך: מבוזבז מאד, כבר ידוע שGTX לא משתלם... עדיף לקחת GTS 320MB ובעוד שנה וחצי לשדרג...

קירור למעבד: אני מציע לך להוסיף קירור בנפרד שיהיה שקט יותר וקריר יותר מהסטוק של אינטל, אני ממליץ בחום על Arctic Cooling Freezer 7 Pro...

תתחדש! ;)

מסכים איתך בהכל חוץ מהספק...

עדיף לו לקחת ספק טוב כמו שהוא הציע אם הוא יעשה OC וישדרג בעתיד שלא יצטרך להחליף ספק.

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך: מבוזבז מאד, כבר ידוע שGTX לא משתלם... עדיף לקחת GTS 320MB (אם יש 2900Pro במלאי אז בכלל מצויין!) ובעוד שנה וחצי לשדרג...

תתחדש! ;)

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הMhz משנים בכרטיסי זיכרון?

בקשר למארז, אני יחכה לעוד תגובות ואם יגידו שהוא בסדר אני יקח.

בקשר לספק, זה מספיק בערך, או יותר ממספיק? זה חשוב לי כי אני לא רוצה בעיות עם הספק.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הMhz משנים בכרטיסי זיכרון?

בקשר למארז, אני יחכה לעוד תגובות ואם יגידו שהוא בסדר אני יקח.

בקשר לספק, זה מספיק בערך, או יותר ממספיק? זה חשוב לי כי אני לא רוצה בעיות עם הספק.

הMhz הם בשביל OC...

בסדר :)

זה יותר ממספיק ותזכור שעכשיו גם עוברים ל65NM ככה שהכרטיס שתשדרג אליו בעתיד יצרוך אפילו פחות אנרגיה כנראה...

פורסם
  • מחבר

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY ¤1431

לוח אם:

GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤659

כרטיס מסך:

GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB DDR3 384BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88X768H-RH - RETAIL ¤3083

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤189

זיכרון:

CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤401

מארז:

NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ¤421

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤397

הרכבת מחשב:

ללא הרכבה ¤0

מחיר סופי: ¤6954

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

אז המפרט הזה הוא בלי בעיות?

פורסם

לא GTX! קח GTS 320MB ובעוד שנה וחצי בערך (אני לא קורא עתידות, אני לא יודע בדיוק כמה הוא יחזיק...) תשדרג לכרטיס חזק יותר.

פורסם
  • מחבר

GTS 320M לא מספיק לי... כבר ראיתי משחק שדורש 512M ולפי דעתי 320M לא משתלם לכמה שנים.

המטרה שלי היא לא לשדרג כלום לפחות 3 שנים.

חוץ מזה שקראתי כתבה שאיזה אחד נתן פה שהGTX הוא בין הטובים.

אני מחכה עם המחשב לנובמבר כי אז יוצאים ה9X והמחירים אמורים לרדת. רב הסיכויים שלא תצליח לשכנע אותי לרדת מהGTX, אז כל השאר בסדר?

פורסם

השאר בסדר אבל GTX לא משתלם!!!

איזה משחק צריך 512MB? אם הכוונה בהגדרות מומלצות אז זה לרזולוציות מטורפות...

נורא חבל אבל הGTX בקושי יספיק לךל3שנים אם בכלל :-\ , לאומת זאת 8800GTS 320MB + שידרוג עתידי יספיק ועוד איך! את תמצא HD2900Pro זה יהיה עוד יותר טוב כי יש לו 512MB (בגלל שאתה מתעקש על הרבה זיכרון אני אומר את זה) והוא בכוח של הGTS (גם יש לו פרוטנצייל OC אדיר אז אם תחליט לעשות מתישהו לא תיהיה לך בעיה להגיע לXT)!

אגב, כמה אינטצ' המסך שלך?

פורסם
  • מחבר

השאר בסדר אבל GTX לא משתלם!!!

איזה משחק צריך 512MB? אם הכוונה בהגדרות מומלצות אז זה לרזולוציות מטורפות...

נורא חבל אבל הGTX בקושי יספיק לךל3שנים אם בכלל :-\ , לאומת זאת 8800GTS 320MB + שידרוג עתידי יספיק ועוד איך! את תמצא HD2900Pro זה יהיה עוד יותר טוב כי יש לו 512MB (בגלל שאתה מתעקש על הרבה זיכרון אני אומר את זה) והוא בכוח של הGTS (גם יש לו פרוטנצייל OC אדיר אז אם תחליט לעשות מתישהו לא תיהיה לך בעיה להגיע לXT)!

אגב, כמה אינטצ' המסך שלך?

אני יודע שcrysis דורש GTS עם 640 כrecommended,

וbioshock דורש 512M.

http://www.nvidia.com/object/graphics_cards_buy_now.html

אם תוכל להגיד לי למה ההבדלים שם לא משנים אז אולי אני באמת יקנה את הGTS.

המסך שלי הוא 19 אינץ'.

פורסם

אני יודע שcrysis דורש GTS עם 640 כrecommended,

וbioshock דורש 512M.

http://www.nvidia.com/object/graphics_cards_buy_now.html

אם תוכל להגיד לי למה ההבדלים שם לא משנים אז אולי אני באמת יקנה את הGTS.

המסך שלי הוא 19 אינץ'.

כמו שאמרתי, רזולוציות מטורפות... המסך שלך 19 אז 320MB זה בול בשבילך, אם אתה רוצה יותר אז כמו שאמרתי, תמצא HD2900Pro...

האמרת שהדברים שם דווקא פחות חשובים, אני צריך שתמצא מקום עם כמות הbit, גודל הזיכרון (MB), מהירות הקלוקים, מהירות שיידרים וכמות מעבדי Stream...

פורסם

תודה ;)

ושים לב להבדלים המזעריים בין הGTS לGTX! אני יכול לשים כסף שהכרטיס שתשדרג אליו בעוד שנה וחצי-שנתיים יהיה 10800GTS או HD4900Pro במקרה של עוד שנה וחצי ו11800GTS או HD5900Pro במקרה של בעוד שנתיים וכולם פה היו הרבה יותר חזקים מהGTX, ורק כדי לחזק את זה - יש שמועה שאומרת שה9800GTX יהיה חזק יותר משני 8800ULTRA במערך SLI אז תחשב מה זה אומר לגביי 10800GTS או כל אחד אחד שאמרתי בהתחלה...

פורסם
  • מחבר

תודה ;)

ושים לב להבדלים המזעריים בין הGTS לGTX! אני יכול לשים כסף שהכרטיס שתשדרג אליו בעוד שנה וחצי-שנתיים יהיה 10800GTS או HD4900Pro במקרה של עוד שנה וחצי ו11800GTS או HD5900Pro במקרה של בעוד שנתיים וכולם פה היו הרבה יותר חזקים מהGTX, ורק כדי לחזק את זה - יש שמועה שאומרת שה9800GTX יהיה חזק יותר משני 8800ULTRA במערך SLI אז תחשב מה זה אומר לגביי 10800GTS או כל אחד אחד שאמרתי בהתחלה...

לפי דעתי הדבר הכי חכם לעשות זה יהיה לחכות לנובמבר שבו יצא/ו ה9X. אז המחיר יהיה אחרת ויהיה עוד כרטיס מסך לבחירה.

אם תוכל גם להביא אנשים שאתה מכיר פה לאשכול כדי שגם יתנו דיעה אני ממש יודה לך :]

במחשב הזה אני רוצה שאני יהיה בטוח במה שאני קונה ב110% ובגלל זה אני מתווכח איתך על העיניין הזה. מצטער אם אני מקרצץ :/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים