עבור לתוכן

מחשב נייד בתקציב של עד 5k

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש המלצות למחשבים ניידים בתקציב של עד 5K (עדיף בלי חריגות כי בעקרון התקציב הוא עד 4.5K גם ככה...)

המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אופיס ואשר יישומים קלים יחסית (הכי כבד ככל הנראה יהיה google earth חחח)

בכל מקרה הדרישות שלי פחות או יותר:

מעבד אני נוטה ל- intel c2d עם עדיפות לסנטה רוזה

אפשר אולי גם AMD אם תגידו שעדיף

לאחותי יש נייד עם AMD חד ליבה עם 64 ביט והיא מאד מרוצה.

תמיכה ב-BT היא לא חובה אבל חיונית (כלומר עדיף שתיהיה תמיכה ב- BT)

כמו כן לא חובה אבל עדיף מצלמה מובנית ברזולוציה של 2MP (אפשר גם 1.3MP, שזה די מינימום נראה לי היום, 0.3 לא נראה לי מספק כבר)

גודל מסך 15.4"

דיסק קשיח מינימום 120 ג'יגה (עדיפות ל-160 ג'יגה, אבל לא חובה בכלל)

זהו חוצמזה, בעיקרון כרגע אני מתלבט בין ניידים של LENOVO, LG, HP, ACER

אני יכול לרכוש מחשבים של fugitsu-simense ו- infinity ישירות מהיבואן במחירים מאד נמוכים, מבחינת המפרט הכל נראה טוב ומבטיח, אך ה- infinity באים ללא מערכת הפעלה (זה לא חובה, אבל ממולץ שיהיה גם כלול, לא ציינתי זאת)

וה-fugitsu-simense פשוט לא נראים משהו, יש לי סלידה משניהם, דיי "no-name" משהו ואני די מעדיף כשזה מגיע לניידים לקנות מהחברות הגדולות, אם זה אמינות ואחריות (כמו ב- HP), לא בגלל השם, זה פשוט לא כמו נייחים, הרוב על הבורד, ועדיף שמכשיר יהיה אמין, כמו כן הממשק צריך להיות נוח וחכם (זה חשוב מאד בניידים), ואת זה לא כל החברות (גם לא בכל הדגמים של החברות הגדולות) עושות בהצלחה.

בקיצור אחרי כל החפירה, אשמח להמלצות :)

בתודה מראש :)

פורסם

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4912

תרחיב ל2 ג'יגה זכרון ויש לך אחלה מחשב ב5000.

תנסה להריץ אולי בדיקה בזאפ על דגם זה,אולי תמצא אותו יותר זול.

יש בו הכל - חוץ מזה שכ.מסך מובנה(אבל בשביל כ.מסך נפרד תצטרך להפרד מעוד קצת כסף).

יש גם את הR400 או R405 של LG שיכולים להתאים לך(תחפש בלינק שהבאתי במחשבים הניידים של LG).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים