עבור לתוכן

Double Layer Dvd's -איפה הכי כדאי?

Featured Replies

פורסם

לאור השימוש ההולך וגובר שלי במדיות כאלה לאחרונה(בינתיים רק Verbatim) ולאור זה שאני צריך לחדש את המלאי שלהם אצלי אז אני זקוק להמלצות מהיכן הכי כדאי לקנות את הדיסקים האלו, אני הולך לקנות כמו תש למינימום 20-30 ופה בארץ זה עסק יקר כך שגם הזמנה מחו"ל באה בחשבון.

כרגע אני מכיר רק את הדיסקים של חברת Verbatim והם לא עשו לי בעיה אחת כך שאני אעדיף להמשיך לעבוד איתם(DVD+R DL) אבל אם קיימים בשוק דיסקים אחרים באותה רמה ובמחיר עדיף אז לא יהיה איכפת לי ללכת גם עליהם.

בתודה מראש.

פורסם

לדעתי קנה רק SL,בכללי הם יותר איכותיים מDL וגם יותר מבחר וכידוע הם זולים יותר

יש תוכנות שאיתם אתה יכול להעתיק סרטי דיוידי לשני חלקים שיכנסו לשני דיסקים SL אם אתה רוצה

לשמר את האיכות או כל האקסטרות

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש בDL מפני שאני כל כך רוצה אלא מפני שזה הכרחי.

פורסם

אפשר המלצה לתוכנה כזאת.... עדיף חינמית...

פורסם

יש תוכנות שאיתם אתה יכול להעתיק סרטי דיוידי לשני חלקים שיכנסו לשני דיסקים SL אם אתה רוצה

לשמר את האיכות או כל האקסטרות

אפשר המלצה לתוכנה כזאת.... עדיף חינמית...

DVDFab אחלה תוכנה

כך היא פועלת

http://allformp3.com/dvd-copy-software/split-dvd-9-to-dvd-r_1.htm

פורסם

אני קניתי בבאג 10 דיסקים ב- 100 שקל של חברת ONASHUA . אני יודע שזאת חברה לא מוכרת אבל לא היו לי בעיות בכלל.

קניתי גם ב"ביג בוקס" חבילה של 15 ב-110 של חברת HP, גם הם לא עשו לי בעיות.

כל הדיסקים האלה הם X2.4 למרות שבופעל הם צורבים יותר מהר אם אתה לא מגביל אותם.

אני רק לידע כללי צרבתי עם הדיסקים האלה הלחנות מוזיקליות של חבר שלי, שאלה קבצי WAV ענקיים והאיכות הייתה טובה,

כמובן שגם קבצי IMAGE בגודל של 6,7 ג'יגה... ודאטה, המון דאטה.

פורסם

זה Nashua, לא אונשואה.

וידועים הם כן.

(לא קשור לעד כמה הם טובים)

פורסם

אני ממליץ להישאר אם וורבטים.נדמה לי שבפנדה הם עלו 140 לעשרה דיסקים.היה דיון על כך לפני כמה שבועות.

פורסם

אני ממליץ להישאר אם וורבטים.נדמה לי שבפנדה הם עלו 140 לעשרה דיסקים.היה דיון על כך לפני כמה שבועות.

לא בפנדה אלא בנועה. מחיר לא רע סה"כ, קניתי חבילה כזאת שבוע שעבר, הבעיה איתה שאלה דיסקים תוצרת הודו... האלה שבאים ביחידות הם תוצרת סינגפור ונחשבים טובים יותר. גם היה לי בהתחלה חשש שהם מזויפים אבל ירדתי מזה, עצם זה שהצריבה אתם עברה כמו שצריך זה סימן טוב כי כל דיסק DL שהוא לא ורבטים נכשל אצלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים