עבור לתוכן

שדרוג מעבד P4 Prescott ומארז

Featured Replies

פורסם

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17171&catid=1598

קיצור דרך למעבד נורתווד 3.0 גה"ז - יהיה לך קריר וקצת יותר מהיר ממה שיש לך עכשיו.

לפותח הדיון:

זה ללא מאוור, משחה תרמית (רק המעבד) - קח בחשבון.

פורסם

אני לא מבין מה איכפת לך שהמעבד חם.

בקיץ- מילא, זה באמת מחמם את החדר ומגעיל.

אבל עכשיו חורף. מה זה משנה לעזעזל שהמעבד חם?!?!?! הוא עובד? זהו.

מה הטעם בלשלם כמה מאות שקלים עבור מעבד עם ביצועים זהים או פחותים רק בשביל הקטע של זה שהוא יעבוד בטמפ' קרה יותר? סתם בשביל הקטע?

אם אתה משקיע כסף, תשקיע במשהו שגם יתן לך קפיצת ביצועים. מעבדים כפולי ליבה עולים כבר 350 שקל- וכאלה שגם בלי ניצול הליבה הכפולה עוקפים את המחשב שלך בביצועים.

פורסם

מה זה עניינך איפה הוא רוצה להשקיע את הכסף - זאת החלטה שלו בלבד, כמובן שאתה צודק כי לא שווה להשקיע לרכוש מעבד שנחשב היום די מיושן למרות שעדיין מספק היום.

גם אני בזמנו הפכתי הרים וגבעות כדי להחליף את הפרסקוט החם שלי בנורטווד נחמד, ולבסוף מצאתי אמנם ללא עלות בכלל, הצלחתי לקבל מעבד תמורת מעבד ואני חייב לציין שהיה שיפור קל בביצועים ושיפור משמעותי בטמפ.

אם זה הדבר שהכי חשוב לבחור - שיפור טמפ' שיקנה נורטווד, הוא יהיה מרוצה. מבחינת כדאיות: זה לא כדאי בכלל.

פורסם
  • מחבר

אכן, אני שוב מדגיש שאני לא מחפש שיפור כלשהו בביצועים, אלא אם הוא בא מתוך ירידה בטמפרטורות...

המחשב הזה יעבור לשימוש מינימלי, כשבנפרד אני קונה E6750 על לוח Abit P35. ואני מבטיח שהמעבד הדו-ליבתי לא עולה 350 שקל :screwy:

הנורת'ווד אם כך יפתור אותי סופית מבעיות חימום היתר?

כי מבחינתי אני קונה אחד מחר ב500~ ומתחיל לעבוד עליו :)

פורסם
  • מחבר

ובכלל עדיף לך לחסוך לאיזה פנטיום E ולוח שתומך בDDR 1 ככה תוכל לנצל את החומרה הקיימת ולקבל בוסט בביצועים

תוכל לפרט יותר בנושא?

מיני-מפרט לדוגמה יהיה ממש טוב, אם תוכל ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים