פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים שלום!גלשתי ב-nZone של Nvidia וראיתי משחק ששמו-Hellgate: Londonמכיוון שאני מאוד אוהב משחקי אימה החלטתי לבדוק האם המערכת שלי תעבור את הדרישות המומלצות ציפיתי שהיא לא תעבור בגלל הזכרון של הכרטיס מסך מעבד, או OS אני רוצה לדעת כמה עברו את הדרישות המומלצות http://www.nzone.com/content/nzone/srl/nzone_srl.asp?gameid=5451
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים עברתי את המינימום בלי בעיה...אבל המומלצות!!! ווא!! בחיים שלי לא ראיתי דרישות מומלצות כאלו .... ניראה לי רק בנס''א ובפנטגון אפשר להריץ את המשחק הזה על HIGH מזה צריך להיות?!
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים לי רק המעבד טיפה מגביל את הגרף לפי האתר. אבל לא נורא אני בטוח שלא תהיה בעיה להריץ את זה בהגדרות הכי גבוהות 16AA+16AF כרגיל צריך 4GB כדי שכל הבאר הירוק יהיה מלא בזיכרון?
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים דרישות מטומטמות.כמה כבר עומדים בדרישות המומלצות הללו?System RAM Recommended: 3 GB Video Card Recommended: 768MB
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים Recommended: 768MB 3D 100% DirectX 9.0c compatible video card with shader model 4.0 lolאני לא יודע כמה אני סומך על השירות הזה:CPU Minimum: Pentium III/ Athlon XP or better :s05:
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים הדרישות האלו לא מעודכנות ולא משקפות את המציאות(אל תשאלו "איך אתה יודע?"... אני רק אומר שאני יודע על מה אני מדבר)וד"א המשחק לא ממש אימהזה RPG שהוא גם MMO מגוף שלישי
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים מה זה במומלץ VISTA?! חוץ מ DX10 אין שום דבר מומלץ בVISTA סתם כבד יותר ומוריד מהFPS של המישחק
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים מה זה במומלץ VISTA?! חוץ מ DX10 אין שום דבר מומלץ בVISTA סתם כבד יותר ומוריד מהFPS של המישחקהם מתייחסים לדרישות המומלצות לדרישות שצריך כדי להריץ DX10 בVERY HIGH ולכן אתה חייב VISTA+תתייחס להודעה הקודמת שלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.