פורסם 2002 בינואר 2023 שנים מחבר בדקתיושתי התוכנות שהוצעו כאן ממירות MP3 ל-WAV ולהיפך וזה לא מה שחיפשתי. אני צריך תוכנה שתעתיק לי רצועות בדיסק AUDIO רגיל לקבצי WAV לא דחוסים.
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים מחבר בדקתי שוב ב- download.com ומצאתי ש- CDEX כן עושה את מה שאני צריך אז אני מוריד אותה עכשיו.
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים אני משתמש ב ACXtractor שלדעתי מצויינת - היא פשוטה ונוחה מאוד ומשאפשרת לעשות הכל מהמקלדת. יש לה CDDB, היא תומכת ב 3 אנקודרים טובים ל mp3 (הכי טוב lame) - וכמובן להמרה ל wav.
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים מחבר אז זהו שכבר הסתדרתי עם CDEX. זה עובד כמו שאני צריך ואחרי ההעברה של ה-CD למחשב אני משתמש ב-WAV EDITOR של NERO כדי לדחוס לפורמט החדש MP3RO האיכותי.
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים לדעתי התוכנה הכי טובה שהיא גם ממירה מאוד מהר היא easy cd-da extractor צור קשר באיי סי קיו אני ישלח לך
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים לדעתי התוכנה הכי טובה שהיא גם ממירה מאוד מהר היא easy cd-da extractor צור קשר באיי סי קיו אני ישלח לךגם לי יש את התוכנה הזאת ואני יכול להגיד שהיא פשוט מעולה! עושה כל מה שצריך :smoke:
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים מחבר לדעתי התוכנה הכי טובה שהיא גם ממירה מאוד מהר היא easy cd-da extractor צור קשר באיי סי קיו אני ישלח לךתודהאבל אם היא לא דוחסת ל - MP3PRO אז אין טעם שאני אשתמש בה.
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים אז זהו שכבר הסתדרתי עם CDEX. זה עובד כמו שאני צריך ואחרי ההעברה של ה-CD למחשב אני משתמש ב-WAV EDITOR של NERO כדי לדחוס לפורמט החדש MP3RO האיכותי. תקרא את ה HELP אני לא זוכר בע"פ ואין לי אותה כרגע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.