פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט האם להרכיב אותו בעצמי..אני רוצה לרכוש את הנסיון הזה של ההרכבה, אבל זה קצת מפחיד אותי..יש לי שאלה, הרכבתי הכל וחיברתי הכל כמו שצריך.. אני אצטרך להגדיר דברים ב-BIOS?או מחברים הכל, מפעילים, מתקינים מערכת הפעלה והכל עובד..?יש מצב שאני יכול לשרוף\להרוס משהו?
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים תבקש שירכיבו לך, זה פחות מ100 שקל הרכבה בדרך כלל.ואתה יכול להתאמן בינתיים על המחשב הישן
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים עם קצת ידע סביר להניח שלא תהרוס משהואבל ברוב החנויות ברגע שאתה משלם הרכבה זה יותר נוח לממש אחריותכלומר אם לא שילמת הרכבה אתה צריך להביא את החלק שלא בסדר הם יבדקו רק אותו ואם באמת הוא לא תקין יחליפואם שילמת הרכבה פשוט אתה מביא את המחשב כמו שהוא והם כבר "ישברו את הראש" הבנת אותי?זה בעיקרון ההבדל הגדול כי סה"כ להרכיב מחשב זה כבר ממש פשוט כמו לגו
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים מחבר יש לי בעיה קטנה..חוסר אמינות..אם הם ירכיבו לי איך אני אדע שמה שהם שמו לי בתוך המארז זה אכן מה שהזמנתי?ואם אני ארכיב הכל יהיה בנפרד בקופסא משלו, חדש.. לא?
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים אתה תמיד יכול לבקש שיפתחו את המחשב בחנות ולעבור על החלקיםחוץ מזה אם זו חנות נורמלית הם יתנו לך את הקופסאות של כל הרכיבים עם הדרייברים ושאר הדברים שמגיעים בבנדלרצוי לוודא את הדברים האלה לפני עם החנות
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים IQPC = חנות נורמלית? ואם לא על איזו חנות אתה ממליץ?אחלה חברה א.מחשבים ולומדה ..גם מנחם איש טוב ...עם כי הם קצת יקרים אבל בשביל שירות טוב ואחריות צריך לשלם !רק תבקש מהם שלא יזרקו תקופסאות ... של החלקים וזהו ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.