פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים הנה התמונה ... לא מצליח להעביר לDMAMODE מה עושים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים לחץ לחיצה ימנית על הערוץ IDE ולחץ על UNINSTALL ותאשר ,אחרי זה תפעיל מחדש כדי שיזוהה מחדשאם זה לא עזר ,אז הבעיה חייבת להיות בהגדרות DMA בביוס
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר אחי זה כל פעם חוזר לPLO MODE.... בביוס איפה אני משנה? אפשר פירוט ? תודה רבה
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים ואלה לא שמתי לב בכלל שהגבתה לתראד עד עכשיו בכל אופן בדקתי תחוברת של הלוח שלך ולא צוין שמה שום דבר על הגדרות DMA בביוס אז הניחוש שלי שזה בתוך standard cmos features אחרי שאתה נכנס לכונן מתוך הרשימה או בהגדרות הסודיות של ג"יגהבייט (חח ברבה לוחות שלהם יש ביוס מוסתר אם עוד הגדרות,צריך ללחוץ CTRL+F1 אחרי שאתה בתוך הביוס כדי להכנס אליהם)
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים האם מצאתה אבל תהגדרות DMA בסופו של דבר? ואיך היו מוגדרות אם כן?תוריד ותתקין תדרייבר האחרון לציפסט ,זה עלול להיות קשור ,אבל אני מציע לךלא להתקין את הnvidia ide driver כי זה פשוט עושה יותר מדי בעיות
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים מחבר אוקי אחי! הלכתי לCMOS FUTURE שמתי את ההארדיסקים על MANUAL וזה עובד! תודה רבה בכל מקרה ! אחי למה הIDE DRIVER עושה בעיות?
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים שמח לשמוע בוא נגיד שהדרייבר IDE של נוידיה לא מסתדר אם צורבים,גורם בעיות כמו כשלים בצריבה אם הרבה מהם
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים לא יודע לגבי הכוננים הספציפים האלה,אבל בכל מקרה לא שווה להתקין אותו השיפור זניח ביותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.