פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים משחקים בסגנון indigo prophecy שפשוט סוחפים אותך עם העלילה שלהם...זה לפי דעתי הדבר הכי חשוב במשחק עלילה סוחפת אין לי בעיה עם כל סוג של משחק יריות,אסטרטגיה,קווסט. שיחקתי בהרבה סוגים אבל אף עלילה לא סחפה אותי כמו באינדיגו אשמח לשמוע מאוד על עוד משחקים כאלה שאתם מאמינים שהעלילה שלהם ממש טוברק כמה דוגמאות נוספותdiablo 2 כשאתה משחק בו בפעם הראשונה הסרטים והקווסטים הכל נורא סוחףvampire the mesqurade bloodlinesmax payne פשוט עלילה מצויינת וסוחפת נוראומשחקים ששיעממו:far cry משחק טוב מבחינת אקשן ויריות אבל עלילה דיי חלשה ולא סוחפתstrangle hold הרבה הרבה הרבה יותר מדיי יריות...נהיה משעמם פשוט.המשחקים החדשים שיצאו בזמן האחרון דיי איכזבו אז אשמח לשמוע הצעות למשחקים מכל הזמנים עם עלילה מעניינת תודה מראש.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אתה יכול לנסות את ז'אנר משחקי ההרפתקאות וקווסטים, ואולי גם RPG, בז'אנרים האלו יש דגש על עלילה.אישית אני יכול להמליץ לך על Grim Fandango, משחק מדהים.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים WARCRAFT III, FREEDOM FIGHTERS.מחזקשיחקתי בשניהם ולשניהם יש סיפור יפה מאוד. מה שיפה בפרידום פייטרס זה איך שהם לוקחים מצב שהוא לא אמיתי - הקומוניסטים פולשים לארה"ב (זה לא ספוילר זה רק ההתחלה) וגורמים לו להרגיש מציאותי. בכלל העלילה מתפתחת משם.וורקראפט - ממש כמו ספר שעשו עליו משחק מעולה. גם סיפור וגם משחק טוב.
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים עלילה אתה מחפש אה נסה את Lagacy of Kain.כל הסידרה הזאת שלא איזה 5 7 משחקים שונים הם המשך של עלילה אחת!תנסה את soul Reaver 2 או LOK DIFIEND לא רשמתי נכון לא זוכר תשם.זה החדשים יותר..חולה על המישחק הזה!!כל הסדרה חוץ מהראשון שזה סגנון שונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.