פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים הייאני בשלבי הגדרת מפרט למחשב עבודה חדש ואני נדרש ל 8 גיגה זכרון.הטכנאי בחנות שעובד מולי בעניין אומר שיש בעייה במתח של הסלוטים ותכל'ס - לא מומלץ להרכיב 8.האם מישהו מכם עובד עם 8 ואם כן האם נתקלתם בבעיות וכמובן מה הלוח + זכרון + מעבדלץשובה מהירה - אודהניר
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אתה נדרש ל8GB זכרון?.......... מדוע ולמה?הרבה לוחות אם תומכים רק בעד 4GB כיום. אני לא חושב שוויסטה או XP ידעו מה לעשות עם 8GB. למה לך?
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אתה לא צריך 8 זכרונות!מספיק 4 זיכרונות של 2 גיגה כל אחד!אני לא מבין איזה בעיה יש בזה?זה כמו לשים 4 גיגה שכל זיכרון הוא של גיגה אחד!(אותו מתח)
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר יקירייתודה על המענה אבל לא קראתם נכון / לא הבנתם את הכיוון:הכוונה ל 2 של 4 או 4 של 2 סטיקים שבסה"כ נותנים 8 !אני עובד עם XP PRO 64 כך שהRAM לא בעייתי בכל הקשור למערכת ההפעלה.הבעיה על פי האיש הוא בחומרה שרשמית תומכת ב 8 גיגה אבל בתכלס לא והוא בקי בנושא.ניר
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים כדאי לעבוד עם ספק אמין וחזק שעובדים עם 4 מודלים בקשר לבעיה - כדאי לפרט מה הבעיה יכול להיות שאם תבקש מהטכנאי לבדוק את הזיכרון עם +memtest86 לא תיהיה לו בעיה ויכול להיות שהספק כח חלש ביחס לחומרהבכל מקרה כדאי לפרט את החומרה המלאה כדי לחשב הספק נדרש ולהתאים ספק כח ללא OC כמובן אני הייתי מציע לך לבקש מהטכנאי לערוך בדיקת זיכרון כחלק מבדיקת המחשב במעבדה לפני המכירה ל4G ולאחר מכן עם 8G עם הגירסא שציינתיובכל מקרה האחריות לתוצאות לא עליך אם בדיקת המעבדה תצליח או לא
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר אני הייתי מציע לך לבקש מהטכנאי לערוך בדיקת זיכרון כחלק מבדיקת המחשב במעבדה לפני המכירה ל4G ולאחר מכן עם 8G עם הגירסא שציינתיובכל מקרה האחריות לתוצאות לא עליך אם בדיקת המעבדה תצליח או לא הוא כבר עשה בדיקות ואף בירר עם אינטל - כנראה שרק מעבדי XEON עובדים כהלכה עם ה 8 .לגבי אחריות - זו לא השאלה כי אני צריך מחשב שלא יעשה בעיות.ניר
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים חבר יקראין לך שום צורך ב 8 GBאני אתן לך המלצהקודם תתחיל עם 4 GB שזה 2 סטיקים של 2GB שגם במחיר ישתלמוותשאיר 2 חריצים לעתיד וזהו זה.שיהיה בהצלחה.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים הוא כבר עשה בדיקות ואף בירר עם אינטל - כנראה שרק מעבדי XEON עובדים כהלכה עם ה 8 .לגבי אחריות - זו לא השאלה כי אני צריך מחשב שלא יעשה בעיות.נירבלבלו אותך לגמרי, אפשר בקלות לשים 8 גיגה זיכרון על לוח אם של היום, עם מעבדי CORE2DUO או QUAD בלי שום בעיה. לי יש מחשב כזה עם לוח של גיגהבייט שמבוסס על G33 עם E6550 שרץ מצוין.כל מה שאתה צריך זה סטיקים של 2 גיגה X ארבעה סטיקים ויש לך 8 גיגה.שלא יבלבלו לך את המוח עם לא עובד/ לא תואם / בלה בלה בלה.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אם אתה צריך 8 ג'יגה אז אתה צריך 8 ג'יגה אני יכול לחשוב על הרבה מאד תוכנות מתמטיות/גרפיות שיעשו שימוש נאה ביותר ב8 ג'יגה. החבר'ה פה אולי מפוקסים קצת לדרישות שלהם עצמם.בכל אופן - נשמע לי מופרך ביותר שרק XEON תומך ב8 ג'יגה. Q6600 צריך לתמוך ללא בעיות בכלל. תסתכל בספסיפיקציות של לוחות של ASUS אם GIGABYTE צריכים להיות לא מעט שתומכים ב8 ג'יגה. הבעיה היא בדרך כלל במערכות הפעלה אבל אתה מאופס כבר על מערכת 64 ביט אז אין לך בעיה.כרגע בעיות החומרה הם עם המחיר של יחידות מעל 1G ולכן קונפיגורציות מעל 4G מתייקרות. הייתי ממליץ לך פשוט לתקוע 4*2G ולהריץ תוכנת בדיקה. אם הטכנאי שלך לא יכול לעשות את זה, תחליף טכנאי.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים והשאלה הכי חשובה שכולכם שחכתם לשאול.איזה לוח אם אתה מתכנן לקנות\יש לך?הבן אדם רציני ואומר שהוא צריך 8 ג'יגה - מי אתם שתגידו לו שהוא לא צריך....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.