עבור לתוכן

ספק הוחלף, אך המחשב עדיין לא נדלק

Featured Replies

פורסם

כשאת אומרת שאת מתחשמלת מכל רכיב זה נשמע שאין לך הארקה בשקע הספציפי הזה או בבית בכלל ומכאן שגם אין לך מערכת הגנה על המחשב כלומר אם יש הפרעת מתח גדולה אין לחשמל לאן ללכת אני אישית לא מתפלא שהלך לך המחשב כל כך מהר ובמיוחד הספק...

את חייבת ליצור הארקה בבית או בשקע הספציפי הזה כי אחרת זאת לא תהיה הפעם האחרונה שהמחשב שלך (שרגיש למתחים) ישרף.

פורסם
  • מחבר

ברור שיש הארקה בבית מה נראה לך שלא יהיה הגנה על כל המכשירים החשמליים בבית, באמת נראה לך שמהנדס חשמל יתכנן מערכת חשמלית לבית בלי הגנה על כל רכיב ורכיב, ותעשה לי טובה היה לי כבר מס' מחשבים וקרה מס' פעמים שנפל החשמל על ידיי חברת חשמל או כל דבר אחר, והמחשב היה בסדר גמור...

בנוסף יש לי מאווררים שכן מחוברים לספק כוח ישירות אך לא משנה מה אני עושה כשאני לוחצת על הלחצן הפעלה כלום לא קורה, אולי באמת הלחצן הלך, יש דרך אולי להדליק את המחשב דרך איזה ג'אמפר או משהו ולא דרך הלחצן?

פורסם

סביר שלוח אם יתקלקל או חומרה אחרת

פורסם
  • מחבר

אתם פשוט לא תאמינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שוברת את הראש ושוברת את הראש, ואמרתי וואלה אולי פשוט נחליף ספק כוח לאחד אחר , אחד שאני יודעת בוודאות שעובד , וואלה אמרתי שווה לנסות לפני הנסיעה לאשדוד, אוקיי החלפתי את הספק באחד אחר מהמחשב של אימא שלי, ו................

המחשב דולק!!!!!

אני לא מאמינה שבועיים וחצי אני מחכה לספק כוח חדש!!!!!!!! והם שלחו לי ספק כוח דפוק!!!!!!!!! אני פשוט בשוק מהחיים שלי, אני לא יודעת מה לעשות ובתכלס זה לא אשמת מנחם IQPC, הוא קיבל את הספק מהחברה שאחראית למוצרים של אנטק!

יאוו בא לי למות!

פורסם

יאוו בא לי למות!חח

טוב שהבעיה ניפתרה ,יש דברים יותר מפחידים במחשבים,את יכולה להמשיך לחיות

פורסם
  • מחבר

LOL הודעה דרמתית אה :)

נו מה לעשות אתם יודעים שמחשבים יכולים לחרפן! יש אנשים שמתאבדים בגלל מחשבים חחח (מקווה לא ליהיות מקרה ההתאבדות הבא)...

כן מזל, אני אקבל כנראה יום שני את הספק בע"ה!! אחראי החנות צ'יפר אותי וישלח לי ספק אחר בשם ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENCY) 430W

בדקתי המחיר שלו כ470, יקר יותר מהספק שהיה לי, סה"כ אני מרוצה, מחכה לספק החדש, מקווה שיגיע מהר אחרי הכל העיר שלי היא דיי חור..

ונקווה שהפעם הוא יעבוד :D

הנה משהו אבסורד, כשחיברתי את הספק "המתוקן" למחשב הישן מאוד של אמא שלי המחשב עבד! אבל הברא ופלא חיברתי את הספק עוד פעם למחשב שלי והוא לא עבד, משהו כאן נורא מוזר... אבל מה שכן שמתי לב זה ששינו את סוג החיבור שלי , של ה24 פינים, בהתחלה לפני שהספק נשרף החיבור של ה24 פינים היה אחד שלם, ועכשיו אחרי ה"תיקון" קיבלתי את הספק עם חיבור של 20 פינים בסט אחד ועוד 4 פינים בנפרד... עכשיו, המחשב של אמא שלי תומך רק בחיבור של 20 פינים, אז חיברתי רק את הסט של ה20 פינים ואת ה4 לא חיברתי כלל, יכוליות הבעיה היא ב4 פינים האחרים שפשוט לא מפיקים מספיק הספק להפעלת המחשב שלי, ואילו במחשב הישן של אמא שלי שהחיבור מתאים רק ל20 פינים הוא מקבל מספיק הספק להפעלת המחשב..

קיצר משהו כאן מוזר חשמלית :)

פורסם

שמח שמצאת את הבעיה

לפחות למדת מקצוע חדש..... :)

פורסם
  • מחבר

lol, הלוואי וזה היה מקצוע חדש, אני הנדסאית חשמל במקצועי, לכן הבעיה החשמלית הזאת מחרפנת אותי!!! ואני לא יכולה לפתוח את הספק כי האחריות שלו תלך...

קיצר מבחינה חשמלית זה מעצבן שאני לא מצליחה לפתור את מה שקרה לספק!! מה היבואנים האלה עשו!! :)

אבל לפחות שולחים לי ספק כוח טוב, ונקווה שהמחשב יידלק חחח

תודה רבה לכל העוזרים בפורום, מעריכה כל תשובה ותשובה,

דפנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים