עבור לתוכן

אי-זיהוי חומרה חדשה - כרטיס רשת אלחוטי.

Featured Replies

פורסם

תקלה מוזרה שמתרחשת לי במחשב ספציפי.

לצורך העניין יש לי כרטיס רשת אלחוטי של intellinet מסוג Wireless Super G Hi-Speed USB Adapter.

501699_small2.jpg

לכרטיס רשת הזה יש לי תיקייה עם הדרייברים שלו שאני מתקין את הדרייבר ידנית ממנהל ההתקנים,

איך שאני מחבר את הכרטיס ל-USB מוצג לי זיהוי חומרה חדשה bg 802.11 wan, עד כאן הכל בסדר..

הבעיה היא כשאני מנסה להתקין ידנית את מנהל ההתקן, אני מנתב את הממשק לתיקיה עם הדרייבר לוחץ הבא לזיהוי..

החיפוש מתבצע קצרצר והופ לא זוהתה חומרה תומכת - לחץ "סיום".

אלא מה שבדקתי בעוד שני מחשבים נייד ונייח, חיברתי ניתבתי לתיקיה עם הדריבר חיפש, זיהה, התקין, הושלמה התקנת החומרה סיום, ו-וואלה דבש.

בהתחלה הערכתי שהדרייברים של האבים אולי זקוקים לעידכון ויש איתם איזושהי בעיה, אך התקנתי מצלמת רשת והיא מזוהה, מותקנת ופועלת יופי.

עוד הערכתי שהבעיה היא מערכת ההפעלה, והתקנה חוזרת תפתור את התקלה.

רק מה, שמערכת ההפעלה אחרי פירמוט עם כל העידכונים ועם תוכנות כמו NERO WINRAR POWERDVD OFFICE

ואנטי וירוס.. לא משהו שהוא לא בגדר הנורמה.

חשבתי אולי להתייעץ איתכם ולקבל עוד רעיונות אולי חבר כאן נתקל בתקלה ופתר אותה ויוכל לשתף אותה איתי

לפני שאני מפרמט ומתקין שוב מערכת הפעלה שתיקח לי עוד 3+ שעות.

תודה רבה.

פורסם

ניסית להתקין ידנית - דהיינו אפילו לא לתת לו לחפש בתיקייה אלא האופציה השניה שבה אתה מפנה אותו לקובץ ה INF?

אולי יש לו בעיה עם ה PATH של התיקייה. אפילו תנסה להעביר את התיקיה למקום עם PATH קצר למשל C:\FOLDER

פורסם

תקלה מוזרה שמתרחשת לי במחשב ספציפי.

לצורך העניין יש לי כרטיס רשת אלחוטי של intellinet מסוג Wireless Super G Hi-Speed USB Adapter.

501699_small2.jpg

לכרטיס רשת הזה יש לי תיקייה עם הדרייברים שלו שאני מתקין את הדרייבר ידנית ממנהל ההתקנים,

איך שאני מחבר את הכרטיס ל-USB מוצג לי זיהוי חומרה חדשה bg 802.11 wan, עד כאן הכל בסדר..

הבעיה היא כשאני מנסה להתקין ידנית את מנהל ההתקן, אני מנתב את הממשק לתיקיה עם הדרייבר לוחץ הבא לזיהוי..

החיפוש מתבצע קצרצר והופ לא זוהתה חומרה תומכת - לחץ "סיום".

אלא מה שבדקתי בעוד שני מחשבים נייד ונייח, חיברתי ניתבתי לתיקיה עם הדריבר חיפש, זיהה, התקין, הושלמה התקנת החומרה סיום, ו-וואלה דבש.

בהתחלה הערכתי שהדרייברים של האבים אולי זקוקים לעידכון ויש איתם איזושהי בעיה, אך התקנתי מצלמת רשת והיא מזוהה, מותקנת ופועלת יופי.

עוד הערכתי שהבעיה היא מערכת ההפעלה, והתקנה חוזרת תפתור את התקלה.

רק מה, שמערכת ההפעלה אחרי פירמוט עם כל העידכונים ועם תוכנות כמו NERO WINRAR POWERDVD OFFICE

ואנטי וירוס.. לא משהו שהוא לא בגדר הנורמה.

חשבתי אולי להתייעץ איתכם ולקבל עוד רעיונות אולי חבר כאן נתקל בתקלה ופתר אותה ויוכל לשתף אותה איתי

לפני שאני מפרמט ומתקין שוב מערכת הפעלה שתיקח לי עוד 3+ שעות.

תודה רבה.

be mahshevim nayadim yesh WiFi moovne be kimat be kulam (lefahot be Lenovo-IBM)

פורסם

תופעה ידועה

מה שתעשה תתקין שוב ידנית , אל תעשה חיפוש אלא תקח את ההתקנה אל קובץ ה INF הספציפי היחיד שלך

אם לא תסתדר תגיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים