עבור לתוכן

בעייה בכרטיס טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לא ידעתי לאיפה לשייך את הנושא הזא בדיוק אז תסלחו לי אם לא שמתי אותו במקום הנכון

יש לי כרטיס טלוויזיה של avermedia tv series device - bt878 , ואני לא יכול לחבר לכרטיס הזא את הכבל של האנטנה(הכבלים למשל), כי כל הכבלים בבית שלי הם של הלווין של yes והחיבור שלהם לא מתאים לחיבור של הכרטיס טלוויזיה.

בממיר ה yes יש לי רק את כבל הכניסה של הלווין שלהם(חיבור אחר עם שפיץ מוזר , שהחיבור הזא לא מתחבר לכרטיס טלוויזיה), וגם יש עוד בננה אחת על הממיר, של הוידיאו.

ובכרטיס טלוויזיה יש לי חיבור אחד של בננה נקבה ועוד חיבור אחד של s - video ועוד יציאה לחיבור ללוין(ושוב הכבל של yes לא מתאים לשם)

איך אני מחבר את זה , האם בכלל אפשרי?

פורסם

אילו כניסות יש לך בכרטיס מלבד אנטנה ?

אילו יציאות יש לך בממיר של yes ?

(סלח לי שאני לא מכיר את השניים)

פורסם
  • מחבר

בממיר ה yes יש לי רק את כבל הכניסה של הלווין שלהם(חיבור אחר עם שפיץ מוזר , שהחיבור הזא לא מתחבר לכרטיס טלוויזיה), וגם יש עוד בננה אחת על הממיר של הוידיאו.

בקשר לכרטיס טלוויזיה יש לי חיבור אחד של בננה נקבה ועוד חיבור אחד של s - video

פורסם

כשאתה מדבר ב"בננות" אתה שוכח לציין אם מדובר ב-IN או OUT (יציאה\כניסה).

הגיונית, ה-RCA (בננה) בממיר הוא יציאת וידאו אשר אותה אתה מחבר לכניסת ה-RCA בכרטיס (עם כבל בננה לבננה )

אפשר גם להמיר RCA ל-S-Video.

פורסם
  • מחבר

בממיר לא רשום אם הבננה rca היא ב in או ב - out, אבל רשום ליד הבננה הזאת של הוידיאו - vcr

מה לחבר למה??

פורסם

חבר את ה-RCA בממיר ל-RCA בכרטיס טלויזיה ותחזיק אצבעות :)

גם אם זה יעבוד, תוכל לשלוט בערוצים רק ע"י הממיר עצמו (או השלט של ה-YES)

פורסם
  • מחבר

והיציאה של ה rca שבממיר רשום אליה vcr , זה אומר משהו?

תודה בכל אופן

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/VCR

זה אומר שאתה מחבר אותה נאמר לוידאו לשם הקלטה של ערוץ. ואם זה המצב - הוא לטובתך כי מדובר ביציאה :) (מהטלויזיה להתקן אחר)

פורסם
  • מחבר

הניסיון כושל

חיברתי את הכבל מהממיר לכרטיס ועדיין לא טוב

אז אין עוד איזושהי יציאה או משהו אחר?

פורסם
  • מחבר

אז אף אחד לא יודע איך אני מחבר כרטיס טלוויזיה ל yes?

פורסם

אני מחובר גם בטלווזיה דרך בננות וגם בכרטיס טלווזיה אז יש יציאות בממיר של יס בננות מאחורה

וגם כמו שאמרתה שיש בכרטיס טלווזיה

פורסם
  • מחבר

מאחורי הממיר של yes יש לי רק כמה בננות שהטלוויזיה מחוברת אליהם, ועוד בננה אחת פנויה, והבננה הזאת כשחיברתי אותה לכרטיס טלוויזיה גם לא עבד.

מאחורי הממיר יש לי גם עוד כניסה ללוין שלהם בגג, וזהו אי עוד משהו

אז איך אני מחבר, הרי הכניסות בננות של המייר כבר הטלוויזיה מחוברת אליהם

פורסם
  • מחבר

אוקי חברים, אני הולך ליד הבניין שלי ואופה אני מוצא מתאם מהחיבור של הלווין של yes לכבל של כבלים (hot) רגילים , על הריצפה ליד הבית

חיברתי את הכבל של yes ישירות לכרטיס טלוויזיה ללא הממיר, ועדיין אין שום דבר.

איך אני סורק תחנות? או משהו כזה

והאם בכלל אפשרי לחבר ישירות כבל של yes מהלווין שלהם ישירות לכרטיס טלוויזיה??? ללא ממיר??

יש איזו תוכנה במחשב שמטלת הצפנות כמו שממיר ה yes עושה?? רק בתוכנה למחשב שהכבל של הyes (לויין), יהיה מחובר ישירות לכרטיס הטלוויזה?

פורסם

אתה לא יכול לחבר את הכבל "אנטנה" של ה-YES לכרטיס טלויזיה (לא משנה איזו קומבינה תארגן לחיבור עצמו) מאחר והוא מיועד להעביר אות דיגיטאלי בלבד, בניגוד ל-HOT שאפשר לחבר טלויזיה באנלוגי גם בלי ממיר בכלל.

לא ידוע לי על שום תוכנה מפענחת ל-YES והסיכוי שתמצא קלוש.

הטלויזיה שלך מחוברת עם ה-RCA מהממיר - אחד לוידאו (בד"כ בצבע צהוב) ושניים ל-Audio (בד"כ שחור ואדום).

מה שתוכל לעשות זה לפצל את ה-RCA של הוידאו ל-2 (בעזרת כבל\קופסאת מפצל) ואז לחבר ראש אחד לטלויזיה וראש שני לכרטיס טלויזיה.

שניהם יקבלו את אותה התמונה, רק יש עניין אחד שצריך להתייחס אליו --> אם אתה משתמש בכבל מפצל אני לא בטוח אם הפיצול יפגע בתמונה או לא

(מהנסיון שלי עם פיצול סאונד ע"י כבל - עוצמת הסאונד שהתקבל היתה נמוכה יותר)

אבל אני בטוח שיש קופסאות מפצלות אשר שומרות \ מגבירות את האות. הכי פשוט תבדוק בחנות חשמל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים