פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים שלום לחברי הפורום התותחים !ברצוני לעשות OC ל640 8800 ולשפר ביצועים (אתם יכולים להסתכל בתפריט המחשב שלי למטה צד ימין)אין לי מושג איך עושים את זהראיתי שדרך ''לוח הבקרה של NVIDIA ''אפשר לשנות CORE BUS ו MEMORY BUSצרפתי תמונה למצב שהגעתי אליו (לא שינתי אף הגדרה-בגלל זה אני מתעייץ איתכם)כמה שאלות:1.האם זה בסדר לשנות את התדרים דרך התוכנה הזאת?2.האם קיים סיכוי שאני משנה וגורם לנזק בכרטיס שלי?3.לכמה לשנות בכלל ?אם אפשר (לא מעונין לשנות למקסימום -רק שיהיה הבדל די משמעותי)4.לשנות בקפיצות מסוימות ? אחרי השינוי מה אני עושה לבדיקה שהכל בסדר ?5. תודה מראש לעוזרים !!!!!!!!!!!!![attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר ראיתי את זה אבל התוכנה שדרכה אני יכול לעשות את זה לא מופיעה שם ובגלל זה אני שואל
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר אני לא יכול פשוט לשנות בקפיצות קטנות ולעשות TEST שמופיע שם למטה כל פעם? האם זה בדיקה מספיק אמינה בלי כל התוכנות?אשמח לקצת עזרה
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים אתה יכול לעלות את התדרים ולעשות TEST , אבל צריך לעשות בדיקות יציבות עם התוכנות המופיעות במדריך (3DMark וכו') כדי לבדוק אם הכרטיס עומד בתדרים החדשים.
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר מה זאת אומרת להריץ בין 5 ל-10 לופים של 3DMark 05/06 ברצףלא הבנתי את זה כל כךאתה יכול להסביר לי בקצרה איך בודקים יציבות?
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים במידה והכרטיס איננו יציב, באחד משלבי הבדיקה יופיעו הפרעות או עיוותי תצוגה שונים ומשונים, כגון קווים אלכסוניים, נקודות וכו'. במידה והאוברקלוק מאוד לא יציב, כרטיס המסך יכול גם "להתקע", מה שידרוש את אתחול המחשב.אם אתה מריץ את התוכנה כמה פעמים ברציפות ואתה רואה שאין שום הפרעות בתצוגה, אז הכרטיס יציב ואתה יכול להעלות את התדרים בעוד 5.
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר קודם כל תודה על העזרה שלך ועל התגובות המהירותאני יכול לבדוק יציבות גם דרך התוכנה RTHDRIBL במקום ה3DMARK ? גם בתוכנה הזאת אם יש בעיות אני רואה את זה בסרטון שרץ ?
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר אוקיי אני רואה שהמהירות ה CORE BUSE היא 513 וה MEMORY BUS היא 792 בכלליות בכמה אני אמור לשנות בסהכ בכל נושא (CORE BUSE בנפרד ו MEMORY BUS בנפרד ) בשביל לקבל הבדלים משמעותים בביצועי הכרטיס ?
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים תתחיל במהירות הזיכרוןתעלה בהתחלה ל1800 אחרי זה בדוק יציבות, אחר כך תעלה בקפיצות של 10אותו דבר לגבי הליבה - ל550 ואז קפיצות של 10
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר אוקיי תודה אני מתחיל לבצע OCעד לאיזה גבול מותר לי לעשות OC(שוב- אני לא רוצה להגיע למקסימום אבל להבדל ביצועים)בכמה אני אמור להגיע ב CORE BUSובכמה אני אמור להגיע ב MEMORY BUS?עריכה: העלאתי בהדרגה את MEMORY BUS ל 840 אחר כך עשיתי בדיקת מאמץ דרך לוח הבקרה של NVIDIA וגם דרך התוכנה של RTHDRIBL (רצה במשך 10 דקות כל תוכנה),העלאתי בהדרגה את CORE BUS ל 560 --וכנ''ל אותם בדיקות למשך אותו זמןאחרי הבדיקות האלה שחקתי במשך 25 דקות ב- CRYSIS וב-GHOST RECON 2 (על ההגדרות הכי גבוהות כמובן)האם זה מספיק ותקין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.