עבור לתוכן

שאלה טכנית טיפה אבל חשובה לי (מי ששיחק ב COD החדש)

Featured Replies

פורסם

אצלי הכל על HIGH כולל AA 4X,16AF אנשים הכל פשוט חלק אני לא מבין מה כל כך מכביד במשחק הזה?!

אנשים, הוא נגיד ככה ת'כלס זה נראה ומרגיש בדיוק כמו COD 2 אין שיפור אדיר בגרפיקה פה ושם אבל דוגרי דומה שתי טיפות מים...

"E6600 ו2GB זכרון ו7900GT OC המשחק רץ חלק על 1680*1050 על הכל maximum כולל textures על Extra.

בלי AA ועם X8 AF." :screwy:

אין לך מה להשוות בכלל אין פה השוואה ולא תהיה 7900GT לוקח את ה-7800GT במצמוץ (כמה שזה מאכזב אבל מה לעשות) ופותח הת'ארד אחי בלי לאכזב תפרו אותך ממש תפרו אותך אחושילינג תפרו אותך :-\

דרך אגב ה-7800GT הוא בעל פייפס נעולים לעומת ה7900GT

PHHHHHHH hu lo nira ve lo margish bihlal kmo CoD2 ani gamer kaved shel cod 2 afilu haiti pam makom 26 be ClanBase be 1v1 ani ad ahshav mesahek be CoD2 be sharatim im ha kehila shel 20 anashim she nisharu.....veeee ze lo dome ve lo margish le CoD2.

draw_fps 1<<<

ba singel ha fps lo mafria leha ba multi bo nagid ze ozer she ha fps kavua al 125/250/333

ani metaer lehatsmi she ani yargish frayer kshe etse 9XXX lama li yesh 2900xt...shma kaha ze ahi

navk2:

ma kashur manoa shel UT?????lol ata mastul CoD4 mishtamesh be manoa shel atsmo ve lo dome bihlal le UT3

פורסם

HUH?

פורסם

אנשים, הוא נגיד ככה ת'כלס זה נראה ומרגיש בדיוק כמו COD 2 אין שיפור אדיר בגרפיקה פה ושם אבל דוגרי דומה שתי טיפות מים...

[/quot]

[attachment deleted by admin]

פורסם

נו ומה אתה מנסה להראות פה שאתה לא לוקח את התמונה עם מיטב הגרפיקה מCOD 2 ורק את התמונות עמוסות הגרפיקה מCOD4

בקיצור אתה עושה פה משהו דפוק שלא מביא להשוואה בכלל...

:kopfpatsch:

אין לי כרגע COD2 על המחשב וגם אין לי כח להתקין בשביל הדיון הדפוק הזה.. אין הרבה הבדל תפנימו...

פורסם

על מה אתה מדבר בכלל .

COD4 יש גרפיקה מעולה + , COD2 גרפיקה סבירה + .

אל תנסו בכלל להשוות בין השניים !

פורסם

ריבקינג,אתה לא צריך להתקין.

במידה מסויימת ברור ששני המשחקים יזכירו אחד את השני אבל לקבוע שאין שיפור כמעט בכלל?

הגרפיקה כן השתפרה אבל אין ביניהם מרחק שנות אור (כמו לדוגמא פאר-קריי וקרייסיס)

COD4 נראה יותר ריאליסטי מהקודם ולא רק בגלל שהוא מבוסס מלחמה מודרנית.

קח דוגמאות לסביבה גרפית לא עמוסה במיוחד

סנייפר (תמונות 1,2 )

פציעה (תמונות 3,4)

אתה עדיין לא רואה הבדל?

[attachment deleted by admin]

פורסם

טוב, די.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים