פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים אני מעוניין להשתמש באופציית הטלוויזיה של המסך. הצלחתי שיראו תמונה, אבל אין לי מושג איך לשמוע את מה שאני רואה. האם יש דרך חוץ מאשר לקנות את הרמקולים של DELL? יש לי כרטיס קול creative audigy 2 zs בתודה מראש
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים אתה יכול לחבר את הכרטיס לכל מערכת רמקולים חיצונית, לאו דווקא הזאת שניתנת להרכבה על המסך.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אני משתמש במסך גם כן לצפות בטלויזיה לפעמים דרך הממיר של יס.את חיבור הRCA של הוידאו חיברתי כמובן ישירות למסך, ואת ה2 של הסאונד חיברתי למתאם שיהפוך אותם לPL3.5 ואת המתאם לLine in בכרטיס הקול שלי.כשאני מעוניין לצפות בטלויזיה אני פשוט ב"בקרת עוצמה" של ווינדוס מוריד את הV של ה"השתק" מה-Line in וכשאני מסיים לצפות אני מחזיר את הV לשם.האמת, שפעם בפורום אלקטרוניקה ומודינג היה מדריך לבניית מקלט לשלט רחוק למחשב, והיות ואני משתמש בזה כבר המון זמן, ייעדתי כפתור בשלט לפעולה הזו של "פתיחת" הסאונד מהLine in כשאני רוצה לראות טלויזיה וכן גם השתקת הסאונד הזה...
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר ketchup, תוכל להסביר לי בבקשה את המשפט: "ואת ה2 של הסאונד חיברתי למתאם שיהפוך אותם לPL3.5 ואת המתאם לLine in בכרטיס הקול שלי.", אני ממש חסר ידע בכל מה שקשור לחיבורים :s05:
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מהממיר של יס יש לך 3 יציאות RCA, אחת וידאו (צהובה) ו2 (אדומה ולבנה) של הסאונד, את שתיהן אתה לוקח ומחבר למתאם כזה: את המתאם אתה מחבר לכניסת הLine in בכרטיס הקול שלך.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר תודה רבה לך, עשיתה לי את היום ;Dשאלה אחרונה, בשביל שאני ידע מה לבקש בחנות, אתה יודע איך ניקרא המתאם הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.