עבור לתוכן

צריך עזרה בחיבור קול למסך DELL 2007WFP בשביל אופציית הטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להשתמש באופציית הטלוויזיה של המסך. הצלחתי שיראו תמונה, אבל אין לי מושג איך לשמוע את מה שאני רואה. האם יש דרך חוץ מאשר לקנות את הרמקולים של DELL? יש לי כרטיס קול creative audigy 2 zs

בתודה מראש

פורסם

אתה יכול לחבר את הכרטיס לכל מערכת רמקולים חיצונית, לאו דווקא הזאת שניתנת להרכבה על המסך.

פורסם

אני משתמש במסך גם כן לצפות בטלויזיה לפעמים דרך הממיר של יס.

את חיבור הRCA של הוידאו חיברתי כמובן ישירות למסך, ואת ה2 של הסאונד חיברתי למתאם שיהפוך אותם לPL3.5 ואת המתאם לLine in בכרטיס הקול שלי.

כשאני מעוניין לצפות בטלויזיה אני פשוט ב"בקרת עוצמה" של ווינדוס מוריד את הV של ה"השתק" מה-Line in וכשאני מסיים לצפות אני מחזיר את הV לשם.

האמת, שפעם בפורום אלקטרוניקה ומודינג היה מדריך לבניית מקלט לשלט רחוק למחשב, והיות ואני משתמש בזה כבר המון זמן, ייעדתי כפתור בשלט לפעולה הזו של "פתיחת" הסאונד מהLine in כשאני רוצה לראות טלויזיה וכן גם השתקת הסאונד הזה...

פורסם
  • מחבר

ketchup, תוכל להסביר לי בבקשה את המשפט: "ואת ה2 של הסאונד חיברתי למתאם שיהפוך אותם לPL3.5 ואת המתאם לLine in בכרטיס הקול שלי.", אני ממש חסר ידע בכל מה שקשור לחיבורים :s05:

פורסם

מהממיר של יס יש לך 3 יציאות RCA, אחת וידאו (צהובה) ו2 (אדומה ולבנה) של הסאונד, את שתיהן אתה לוקח ומחבר למתאם כזה:

301_small160.jpg

את המתאם אתה מחבר לכניסת הLine in בכרטיס הקול שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך, עשיתה לי את היום ;D

שאלה אחרונה, בשביל שאני ידע מה לבקש בחנות, אתה יודע איך ניקרא המתאם הזה?

פורסם

מתאם 2 RCA ל 3.5 מ"מ סטריאו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים