פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים עברתי כבר על הת'רד של ההמלצות ולא מצאתי שום דבר מעניין..אני צריך עוד המלצות למשחקים טובים, סגנון FPS, אני אכוון אותכם לכיון שלי..את Call of Duty 2 לא אהבתי, את Medal of Honor Airborn גם אני שונא, את S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl אהבתי מאוד, את Rainbow six Vegas אני אהבתי מאוד, את Battlefield אני שונא, שיחקתי בכולם, משו לא כבד מידי שכל שניה יש קרב יריות מטורף, משו עם משחקיות טובה ויותר עלילה, כמו STALKER, שאותו הכי אהבתי..גם את ביושוק סיימתי ואהבתי מאוד למרות שזה סגנון קצת שונה,יש לי מחשב חדש דיי טוב (אתם יכולים לראות את המפרט בצד ימין) כך שמשחקים חדשים יתקבלו בברכה..תודה רבה!
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים נראה מעולה.. אני עכשיו *קונה* אותו.. נקווה לטוב, תודה.יש עוד?אם אתה "קונה" אותו, רוב הסיכויים שזה לא יעבוד. אתה מבין, המשחק לא עובד על כרטיס מסדרהה 6 ומטה ללא פאטש שהורס את הקראק.כלומרת אלא אם כן יש לך 5XXX של NVIDIA, המשחק לא יעבוד.קנה את המשחק. עולה לך 100 ש"ח. טוב ויפה למשחק מעולה כזה.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים הוא גם משתתף שם במבצע 1+1 כך שאפשר לקנות את רידיק+ FAR CRY ב-99 ש"ח ,50 ש"ח למשחקים כאלו פשוט עוול לא לקנות http://www.freak.org.il/sg_product~999999~15~135.htm
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר לגבי Far Cry, שיחקתי עד לקטע של המפלצות כי אז המשחק נעשה מגעיל עם כל הדברים הלא מציאותיים.. החלק הראשון של המשחק היה מעולה..
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים המפלצות קצת מרגיזות (במיוחדות הקופצות והמכות(יש קטנות ויש גדולות יותר) , והגדולות עם משגר הטילים) אבל גם אז המשחק מהנה מאד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.